Ζει και βασιλεύει,ακόμη παικταράς,αλλά πραγματικά όποτε βλέπω αυτό το όνομα βλέπω εφιάλτες στον ύπνο μου.nasokosm είπε:Σπουδαίος ντράμερ άρχοντας του montuno, τι να κάνει άραγε τώρα μετά απο τόσα χρόνια?
Ε? Πως?Κανιμώθριος είπε:Κάποτε μου είχε πει "are you a moron?" σε ένα sold out live και δυστυχώς
δεν ήμουν στο κοινό,απλά τα θαλάσσωσα λόγω τρακ και δέους..
Αν και ο ψυχίατρος, μου έχει υποδείξει να μην μιλάω για αυτό ;D, θα σου πω..ippex είπε:Ε? Πως?
Δεν ξέρω αν πρέπει να ξύσω πληγές αλλά θα 'θελα να μάθω λεπτομέρειες....
Δυστυχως ολα τα στραβα και περιεργα συμβαινουν σ αυτες τις περιπτωσεις.Κανιμώθριος είπε:Έπρεπε να του κάνω support και μ@μηθηκε το συμπαν..
Σκέψου ότι σταμάτησε να παίζει προς στιγμήν,με μπινελίκωσε και συνέχισε.
Τα επόμενα 2 χρόνια,άκουγα την ατάκα:"..οh,I remember you...you're the guy that Steve Gadd %$^%&*"..
Πάντως άμα ήταν κανένας τύπος σαν τον Gilbert θα την γλίτωνα,αλλά την βλοσυρή ματιά του γερο-Gadd ακόμη τη θυμαμαι..
Δεν πειράζει..! Ας είχα κ γω εμπειρία με Steve Gadd και ας ήταν και μπινελίκι!!Κανιμώθριος είπε:Πάντως άμα ήταν κανένας τύπος σαν τον Gilbert θα την γλίτωνα,αλλά την βλοσυρή ματιά του γερο-Gadd ακόμη τη θυμαμαι..
Μιλαω μονο και μονο γι αυτο το γυαλιστερο και διαπεραστικο βλεμμα του Gadd.ippex είπε:Δεν πειράζει..! Ας είχα κ γω εμπειρία με Steve Gadd και ας ήταν και μπινελίκι!!
Respect πάντως!
Ποτέ δεν σου υπέδειξα κάτι τέτοιο! ;D ;D ;DΚανιμώθριος είπε:Αν και ο ψυχίατρος, μου έχει υποδείξει να μην μιλάω για αυτό
Έχουν ξανανέβει κατά καιρούς thread με Gadd και δεν τολμούσα καν να τα κλικάρω..fusiongtr είπε:Ποτέ δεν σου υπέδειξα κάτι τέτοιο! ;D ;D ;D
Ίσα ίσα που σου είπα να μιλάς γι' αυτό, για να το ξεπεράσεις.
Δεν ειναι και μικρο πραγμα εδω που τα λεμε,να σου πει τετοιο πραγμα ο God και να την παλεψεις.Κανιμώθριος είπε:Αν υπάρχει ένας λόγος που αξίζω respect είναι γιατί δεν λιποθύμησα.. ;D
Ήταν ακριβώς αυτό το ύφος και μάλιστα υπό αυτή την γωνία.
Παλιά ροκοκαραβάνα ο παππούς,έκλασα μέντες..