Αυτό. Δεν είχα ξανακούσει δικό σου και τα κατέβασα όλα μονοκοπανιά. Το οποίο λέει πολλά, γιατί συνήθως δεν την πολυβρίσκω με instrumental τέτοιου στυλ. Τα συγχαρίκια μου μίστα Ζούπερφανκ, δηλώνω fan.cos_dr είπε:Το κανάλι του superfunk στο soundcloud ειναι να ακους π.χ. το καινούργιο κομματι, αφηνεις ολα τα παλια να παιζουν σερί και ξεχνιέσαι πραγματικά, ταξιδεύεις.
Χαιρομαι που σου αρεσουν ηχητικα γιατι ειναι ενα νεο σετ 60s Rogers με 20αρα κασα (o tempora o mores για καποιον που συνηθως χρησιμοποιει 26αρες κασες ;D) & 5αρι κΣυλινο Slingerland snare που πηρα (sampled set φυσικα το οποιο το οδηγω με κατι φτηνιαρικα ηλεΧτρονικα τουμπανα του Θωμα τα οποια παιζω αλλα φυσικα μετα διορθωνω το midi που εχει γραφτει και φυσικα το λουπαρω γιατι σιγα μη μπορουσα να παιξω ετσι ;D) και μου αρεσει πολυ,τοσο πολυ που δεν επεξεργαζομαι με eq & comp καθε κομματι του αλλα απλα βαζω ενα συνολικο compression & eq σε ολοκληρο το drum bus (οπως κανανε παλια που ο κοσμος δεν ειχε πονηρια και επινε γλυκο κρασι απο το κΣυλινο βαρελι ;D)Tα ντραμς σκοτώνουν, και παικτικά (ή προγραμματιστικά, δεν ξέρω και δεν με νοιάζει), και ηχητικά.
μια φορα εβαλα το snare ΧΑΜΗΛΑ & παλι δεν σ'αρεσει... ;DΑυτό το ταμπούρο να μην κάρφωνε έτσι
Ευτυχώς που το διευκρίνησες γιατί διαφορετικά θα με έβρισκες φάντη-μπαστούνι στο σπίτι σου, να σου ζητάω ευγενικά (ή όχιSuperfunk είπε:σετ 60s Rogers με 20αρα κασα ...5αρι κΣυλινο Slingerland snare ...sampled set