Starovas is Back

Τι έπαθε ο άνθρωπος? Τον θυμάμαι με ευφράδεια και χιούμορ και με την κιθάρα του και τα μαγειρέματα του... Περαστικά

Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα καλά και να επανέλθει σύντομα.

Για όσους τον έχουν γνωρίσει εκτός των άλλων είναι και ένας καλός άνθρωπος.

Δημήτρη μη μασάς, σου ευχόμαστε τα καλύτερα και σύντομη επιστροφή στις επάλξεις.

Εντάξει, ο Δημήτρης έχει μεγάλο σθένος. 

Δεν ξέρω άλλον που θα έβγαινε "όπως ειναι" για να μιλήσει έτσι. Αν μη τι άλλο ίσως αυτό να είναι η απόδειξη του ότι έχει εισπράξει την αγάπη του κόσμου.

Μαζί με αυτή, στελνω και την δική μου.

Περαστικά και σύντομα μάχιμος ξανά!!

Στενοχωριεμαι αφανταστα οταν βλεπω ανθρωπους καθ'ολα ενεργους, ανεξαρτητως ηλικιας, να υφιστανται συνεπειες απο προβληματα υγειας που τους περιοριζουν σε καθημερινες τους συνηθειες και λειτουργικοτητες.

Και δυστυχως για τους γνωριζοντες τα ιατρικα, ενα πρωτο παροδικο ισχαιμικο επεισοδιο, θελει πολυ προσοχη και ειναι κακος οιωνος για το μελλον......

Δημήτρη, σαν άνθρωπος που βρέθηκα κάποτε σε παρόμοια θέση και μάλιστα στα 37 μου, σε νοιώθω απόλυτα κι ένα μόνο έχω να σου πω... ή μάλλον δύο... αιδιόδοξη πίστη στην ζωή και ακούραστη ανιδιοτελή αγάπη στο ανθρωπάκι δίπλα σου (που ξέρω ότι είσαι τυχερός και έχεις όπως κι εγώ και είναι το καλύτερο και ισχυρότερο φάρμακο) κι ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ αφήνοντας πίσω μόνο μια κακή ανάμνηση που είμαι σίγουρος πως θα ξορκίσεις σιγά σιγά με το χιούμορ σου...

Θέλει πολλά κιλά κοχόνια να κάνεις κάτι τέτοιο. Πολλά περαστικά.

Όχι που δεν θα βρίσκονταν και κάποιοι -έστω και ελάχιστοι- σκατόψυχοι.??

image.png

Και βέβαια είχαμε δεν είχαμε το φέραμε στον κοινό παρονομαστή ΚΑΙ αυτό το θέμα:

PCS1.jpg

Δεν είναι ιδιαίτερα αξιοπερίεργο που τα χέρια του έχουν επανέλθει σχεδόν στο 100% ενώ ο λόγος του ακόμα υστερεί? Πόσο παιχταράς είναι... Μεγάλο respect.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back