Σταμτήστε τη νύχτα.....κάνει καλόοοοοοο

kourosava

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εχω εδω και 3 μήνες σχεδόν που σταμάτησα να δουλεύω στο μπουζουκλερί και εξαφανίστηκαν πολλά.......

όπως:

1)Επανήλθε η έμπνευση.

2)Ακούω πιο σωστά την μουσική που παίζω.

3)Παίζω με πιο λίγα λάθη.

4)Ξέρω τι θέλω να πάιξω.

5)Ξέρω τι θέλω να ακούσω.

6)Δεν παραμιλάω στον ξύπνιο η τον ύπνο μου.

7)Δεν τρώω το βράδυ.

8)Πάω στην τουαλέτα την ωρα που πρέπει (και οχι να περιμένω ποτε θα τελειώσει ο πελάτης)

9)Ξυπνάω νωρίς (05:00)

10)Επανήλθε η μνήμη μου

11)Σταμάτησα να βλέπω την ωρα

12) Δεν βλέπω εφιάλτες με τον μαέστρο να πάιζει σιτάρ.

.......και άλλα πολλά!!!

Σώθηκα!!! Θαύμα!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑλελούια!!!!!!!!!

Αυτό το συναίσθημα το ένιωσα κι εγώ, φίλε kourosava, το 1992 όταν έπαιζα σε piano restaurant μόνο για 15 μέρες για....................ένα εξάωρο κάθε βράδυ (ήσαν μέρες εορτών Χριστουγέννων). Μόλις τελείωσαν οι γιορτινές μέρες πήρα το καπελάκι μου και την έκανα (αλά κύριος Κοκοβίκος). Και από τότε ορκίστηκα και δεν το ματαξαναέκανα!!!!!

Θα πρέπει να σε ανακηρύξουμε ¶γιο. Ειλικρινά. Χαρά στο κουράγιο σου!!! Μην το ξανακάνεις γιατί ξέρεις "το δις εξαμαρτείν..."

4' date='5 ατελείωτα χρόνια καλέ μου άνθρωπε!!! Φρίκαρα τελείως!!![/quote']

Εσυ παιζει να μεταμορφωθεις...αληθεια τη νυχτα γαβγιζεις;;;;

Θα πρέπει να σε ανακηρύξουμε ¶γιο. Ειλικρινά. Χαρά στο κουράγιο σου!!! Μην το ξανακάνεις γιατί ξέρεις "το δις εξαμαρτείν..."
Τρελος εισαι?! Ούτε απ'εξω περνάω!

Τρελη σεναριακη ιδεα....αγανακτισμενος μουσικος μεταμορφωνεται σε λυκανθρωπο καθε φορα που βγαινει απο το νυχτοκαματο στις μπουζουγλερι και κατοπιν τρωει ολους τους συναδελφους που επαιξαν μαζι του εκεινο το αμοιρο βραδυ ενω βιαζει λυσσαλεα σχεδον ολους τους θαμωνες του γυναικειου φιλου που ειχαν την τυχη να τον κοιταξουν εστω και φευγαλεα εκεινη την νυχτα.....

Τρελη σεναριακη ιδεα....αγανακτισμενος μουσικος μεταμορφωνεται σε λυκανθρωπο καθε φορα που βγαινει απο το νυχτοκαματο στις μπουζουγλερι και κατοπιν τρωει ολους τους συναδελφους που επαιξαν μαζι του εκεινο το αμοιρο βραδυ ενω βιαζει λυσσαλεα σχεδον ολους τους θαμωνες του γυναικειου φιλου που ειχαν την τυχη να τον κοιταξουν εστω και φευγαλεα εκεινη την νυχτα.....
Μουσική: AcDc, Highway To Hell

Μουσική: AcDc' date=' Highway To Hell[/quote']

Ή το Thriller του Michael Jackson. Είναι πιο ... cult!!! :lol:

Μουσική: AcDc' date=' Highway To Hell[/quote']

Ή το Thriller του Michael Jackson. Είναι πιο ... cult!!! :lol:
...και εικόνα αλα SinCity. Να φαίνετε μονο το κόκκινο του αίματος πάνω στο ακονισμένο αναλόγιο των 15¤ (το φονικό όργανο) και στα βασανισμένα κορμιά των συναδέλφων :D

(ε ρε ανωμαλια !!!)

...ενω βιαζει λυσσαλεα σχεδον ολους τους θαμωνες του γυναικειου φιλου που ειχαν την τυχη να τον κοιταξουν εστω και φευγαλεα εκεινη την νυχτα.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι φιλαράκι! 8)

...και εικόνα αλα SinCity. Να φαίνετε μονο το κόκκινο του αίματος πάνω στο ακονισμένο αναλόγιο των 15¤ (το φονικό όργανο) και στα βασανισμένα κορμιά των συναδέλφων :D

(ε ρε ανωμαλια !!!)
ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑ! :lol:

(ε ρε ανωμαλια !!!)
ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑ! :lol:
αστο σε μενα....τι μαθαινα 2 μερες.!!!!!!!!!... :D :D

σου αφιερωνω εξαιρετικα το μεγα ασμα του γιγαντα Στελλαρα!

ΓΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟΨΕ ΑΠ'ΤΟΥ ΚΑΫΜΟΥ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ & Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ

ΜΕ ΕΡΙΞΑΝ ΕΚΕΙ

ΓΥΡΙΖΩ & ΓΕΛΑΩ & ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡ(Ν)ΑΩ!! :lol:

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ please...

1.ANΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ....

2.Αν θες να με φωναζεις με γυναικειο ονομα παντως..προτιμω μετα τις 12:00 και πιο ωραιο απο το Αντωνια ειναι το Λαουρα..

:D :D :D :D :D :D

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ please...
Ελα τωρα που θες και επεξηγηση. Αφου καταλαβες τι εννοω. Ειναι η θηλυκη, προστυχη και βιτσιοζα πλευρα σου!!! :lol: :lol: :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back