- Πόντοι
- 198
Ναι.Τωρα που τις εχω μειωσει δεν εχω προβλημα.kwstas79 είπε:Εννοείς ότι αυξάνεις τις στροφές στον ανεμιστήρα του κουτιού;
Μηπως θα εχω προβλημα αργοτερα, που θα πλακωσουν οι ζεστες; ???
Ναι.Τωρα που τις εχω μειωσει δεν εχω προβλημα.kwstas79 είπε:Εννοείς ότι αυξάνεις τις στροφές στον ανεμιστήρα του κουτιού;
Μου βαζεις δυσκολα.kwstas79 είπε:Είναι περίεργο αυτό, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει φυσικά. Δοκίμασε πρώτα τον ανεμιστήρα κατευθείαν χωρίς το μαραφέτι που ρυθμίζει τις στροφές, ή δοκίμασε άλλον ανεμιστήρα, και βλέπουμε.
Μου βαζεις ευκολα. ;DΠρόβλημα με την ζέστη αργότερα μπορεί να έχεις, μπορεί και όχι, αλλά καλύτερα να το κοιτάξεις έτσι και αλλιώς, γιατί αν χαλάσει κάτι στο σύστημα ψύξης δεν θα μπορείς να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή και πως θα μπαίνεις μετά στο Νοιζ, τι νόημα θα έχει πιά η ζωή;
Δέν έχω κανένα σούπερ coolmaster κουτί. Έχω τά απλά κουτιά από multirama.manosx είπε:Αεριζεται καλα το κουτι σου;
Ενώ παλιότερα κατασκευαζόντουσαν στις Κουκουβάουνες ας πούμε;harisexp είπε:Δέν έχω κανένα σούπερ coolmaster κουτί. Έχω τά απλά κουτιά από multirama.
Αλλά καί τά δύο μηχανήματα νά έχουν πρόβλημα εξαερισμού λές;Κάποτε πού είχα δεί από τό bios τήν θερμοκρασία ήταν εντάξει.Μήπως φταίει, όπως είπε κάποιος πωλητής, ότι κατασκευάζονται πλέον όλοι οί σκληροί στήν κίνα;
Vartanis είπε:Υπαρχει καποιος λογος που το λες;
Στο δικο μου pc οταν αυξανω τις στροφες στον εξαερισμο, μου κολλαει.
Τωρα που τις εχω χαμηλωσει, κανενα προβλημα.
Γνωριζεις κατι Μανο;
Timing cached reads: 18648 MB in 2.00 seconds = 9331.72 MB/sec
Timing buffered disk reads: 200 MB in 0.43 seconds = 460.84 MB/sec
Timing cached reads: 18558 MB in 2.00 seconds = 9286.79 MB/sec
Timing buffered disk reads: 442 MB in 3.01 seconds = 146.96 MB/sec
[Timing cached reads: 18412 MB in 2.00 seconds = 9213.73 MB/sec
Timing buffered disk reads: 462 MB in 3.00 seconds = 153.94 MB/sec