Καλησπέρα, εχω μια παλιά αλλα καλη κονσόλα οπου (κυριως) τα gain knobs της κανουν αρκετα scratch και πολλες φορες χανουν το σημα στιγμιαια η και για παρατεταμένο χρονο. "Συνέρχονται" με το που παιξεις λιγο με το knob..Ξερω οτι αυτο ειναι προβλημα συνεχομενης χρησης και παλαιοτητας της κονσολας. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να την καθαρισω ευκολα απο μεσα γιατι η πλακετα ειναι πριτσινομενη με την οψη. Επομενως για αρχη οτι μπορω να κανω ειναι με σπρει..
Εβαλα ενα απλο τυπικό καθαριστικο για σκονες που ναι μεν εκανε δουλεια, αλλα οχι θεαματικα αποτελεσματα. Ρωτησα τον πατερα μου ειναι ηλεκτρονικος και μου πε να δοκιμασω σπρέι γραφίτη μπας και γινει κατι αλλα δεν ξερω που να βρω...Δεν το βρισκεις ευκολα πλεον σε μαγαζια ηλεκτρονικων. Ξερει κανεις που μπορω να το προμηθευτω μέσω ιντερνετ η αν πουλαει κανεις στην Θεσσαλονικη? Επίσης εχει κανεις αναλογη εμπειρια απο τετοια θεματα?Καμια συμβουλη?
PS: Δεν ηξερα που αλλου μπορω να το βάλω αυτο το thread...
Εβαλα ενα απλο τυπικό καθαριστικο για σκονες που ναι μεν εκανε δουλεια, αλλα οχι θεαματικα αποτελεσματα. Ρωτησα τον πατερα μου ειναι ηλεκτρονικος και μου πε να δοκιμασω σπρέι γραφίτη μπας και γινει κατι αλλα δεν ξερω που να βρω...Δεν το βρισκεις ευκολα πλεον σε μαγαζια ηλεκτρονικων. Ξερει κανεις που μπορω να το προμηθευτω μέσω ιντερνετ η αν πουλαει κανεις στην Θεσσαλονικη? Επίσης εχει κανεις αναλογη εμπειρια απο τετοια θεματα?Καμια συμβουλη?
PS: Δεν ηξερα που αλλου μπορω να το βάλω αυτο το thread...