- Πόντοι
- 6
Καλησπερα θορυβαδες!
Εχω ενα προβληματακι με την κιθαρα μου..... ειναι μια squier fender telecaster.... Η τεταρτη χορδη συγκεκριμενα μου εχει σπασει 2 φορες ειτε παιζοντας μια απλη συγχορδια πεμπτης ή με ενα απλο full bend.... Θελω να επισημανω οτι παιζω 4 χρονια κιθαρα εκ των οποιων το ενα ειναι ηλεκτρικη και εχω κανει τεραστια προοδο (οπως ακουω τουλαχιστον να μου λενε πολυ καλυτεροι κιθαριστες
).... Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν η χορδη εσπασε επειδη ειμαι εγω "αχρηστος" και εκανα βλακεια (πραγμα που δεν το νομιζω ξερω πως να κανω bend) ή αν υπαρχει καποιο προβληματακι με τα σαμαρακια (απο εκει εχει σπασει και τς 2 φορες).... Σημειοτεον οτι δεν ειχα προβλημα ποτε με καμια απο τις αλλες χορδες!! (Δεν ξερω πως συγκρατω ακομα την οργη μου και δεν εχει φυγει απ το μπαλκονι.... -.- :'( )
Note: Ξερω να αλλαζω χορδες και εχω αλλαξει και σε κιθαρες φιλων και δεν ειχαν προβλημα οποτε δεν πιστευω να φταιει αυτο...

Note: Ξερω να αλλαζω χορδες και εχω αλλαξει και σε κιθαρες φιλων και δεν ειχαν προβλημα οποτε δεν πιστευω να φταιει αυτο...