Πρίν 3 βδομάδες περίπου πήρα τον καινούριο μου pc με την εξής σύνθεση:
Μητρική: ASUS P5KC
Επεξεργαστής: INTEL CORE 2 DUO E6850 3.00 GHZ
Μνήμες: CRUCIAL 2GB (2X1GB) PC6400 DDR2 800MHZ
Κάρτα γραφικών: Albatron 8800 GT
Τροφοδοτικό: TAGAN TG430-U15 430W
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Το πληκτρολόγιο δεν αναγνωρίζεται απο το σύστημα πρίν μπεί στα windows!
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να μπώ στο BIOS!
Θα μου πείτε πώς το ξέρω, αλλα το έχω τσεκάρει:
Έσβησα τον υπολογιστή την ώρα που φόρτωνε windows, και με έβγαλε στη γνωστή οθόνη προτροπής για ασφαλή λειτουργία. ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ κάνει κούκου το πληκτρολόγιο.
Δοκίμασα και με το παλιό μου PS/2 και με USB αλλα τίποτα.
Μου φαίνεται τελείως κουλό αυτό το πράγμα... Πώς είναι δυνατόν να μην το αναγνωρίζει στην αρχή, αλλα να το έχω στα win?
To συστημα γενικά δεν έχει άλλο πρόβλημα, εγκατέστησα χωρίς να χρειαστεί BIOS τα windows και πάει μια χαρά. Με προβληματίζει όμως αυτό, γιατί κάποια στιγμή θα μου χρειαστεί να μπώ BIOS και δεν θα μπορώ!
Ελπίζω να μην βγεί άκυρο το θέμα! Έχουν ερωτηθεί χειρότερα πράγματα για υπολογιστές...
Τη βοήθειά σας!
(Ναι εσένα το λέω Alchemist. Ξέρω ότι ξέρεις!)
Μητρική: ASUS P5KC
Επεξεργαστής: INTEL CORE 2 DUO E6850 3.00 GHZ
Μνήμες: CRUCIAL 2GB (2X1GB) PC6400 DDR2 800MHZ
Κάρτα γραφικών: Albatron 8800 GT
Τροφοδοτικό: TAGAN TG430-U15 430W
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Το πληκτρολόγιο δεν αναγνωρίζεται απο το σύστημα πρίν μπεί στα windows!
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να μπώ στο BIOS!
Θα μου πείτε πώς το ξέρω, αλλα το έχω τσεκάρει:
Έσβησα τον υπολογιστή την ώρα που φόρτωνε windows, και με έβγαλε στη γνωστή οθόνη προτροπής για ασφαλή λειτουργία. ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ κάνει κούκου το πληκτρολόγιο.
Δοκίμασα και με το παλιό μου PS/2 και με USB αλλα τίποτα.
Μου φαίνεται τελείως κουλό αυτό το πράγμα... Πώς είναι δυνατόν να μην το αναγνωρίζει στην αρχή, αλλα να το έχω στα win?
To συστημα γενικά δεν έχει άλλο πρόβλημα, εγκατέστησα χωρίς να χρειαστεί BIOS τα windows και πάει μια χαρά. Με προβληματίζει όμως αυτό, γιατί κάποια στιγμή θα μου χρειαστεί να μπώ BIOS και δεν θα μπορώ!
Ελπίζω να μην βγεί άκυρο το θέμα! Έχουν ερωτηθεί χειρότερα πράγματα για υπολογιστές...
Τη βοήθειά σας!
(Ναι εσένα το λέω Alchemist. Ξέρω ότι ξέρεις!)