- Πόντοι
- 16
Αν και δεν κατάλαβα τι θες να πείς, προβλέπω αντιδράσεις. Είπαμε δεν ειναι σωστό να γενικολογούμε, καλά είναι και τα δυο, και πάντα εξαρτάται από τη χρήση και τον χρήστη... Ας μην επεκταθεί please
Φίλε μου απ' ότι έψαξα λίγο, η έκδοση essential είναι απλά συμβατή με 64bit, αλλά η ίδια η εφαρμογή δεν έχει 64bit engine. Λόγω του λειτουργικού βέβαια θα διαβάσει κανονικά την παραπάνω μνήμη του συστήματος. Το πλεονέκτημα δηλαδή είναι μόνο αυτό τη συμβατότητας με τα 64bit windows.haryy είπε:1) Ξέρει κανείς αν το cubase essential περιλαμβάνει και 64bit έκδοση όπως κάνουν τα μεγαλύτερα αδέλφια του?
2) Οι 64bit εκδόσεις των cubase έχουν και αντίστοιχη audio engine ή το μόνο πλεονέκτημα είναι η χρήση παραπάνω μνήμης?
M-Audio Delta 66 (επειδή βάζεις την προδιαγραφή για Ubuntu). Μην χάσεις χρόνο με οτιδήποτε άλλο.leftezi είπε:Μπορεί κάποιος να μου προτείνει δυο - τρεις κάρτες ήχου που να υποστηρίζονται με drivers στα Vista και να είναι ικανές να δουλέψουν με Cakewalk και Cubase (low latency, asio drivers κτλ.). Προτιμάω κάτι απλό χωρίς external modules κτλ.
Αν δουλεύει και σε Ubuntu ακόμα καλύτερα.![]()
Δεν είναι θέμα απλού ή μη-απλού. Είναι θέμα συμβατότητας της κάρτας με το Linux. Από τις δέκα περίπου κάρτες που έχω δοκιμάσει με Linux (κάρτες pro ή semi-pro) μόνο το chipset που φοράνε οι Delta υποστηρίζεται πλήρως. Για να καταλάβεις, εγώ χρησιμοποιώ μία Delta 66, παίρνω το σήμα της από την ψηφιακή έξοδό της και το στέλνω σε ένα ξεχωριστό DA converter υψηλής ποιότητας, προκειμένου να ακούω σωστά. Αλλά τη κάρτα δεν τολμώ να την αλλάξω, διότι όσες φορές τόλμησα, τόσες φορές ξενύχτησα.leftezi είπε:Αν υπάρχει κάτι πιο απλό..