Sometimes

gvour

Δυνατό μέλος
Πόντοι
898
Ενα κομματακι που φτιαξαμε με τους καλους μου φιλους κι αδερφους που τυγχανει να ειναι και συμφορουμιτες,Terry Roscoebeck και fusiongtr.

Ειχαμε ομως υπερπολυτιμη βοηθεια. :) ;)

Ευχαριστουμε.

Sometimes_nz.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχω δύο ερωτήσεις, μια για σένα (που θα σου την κάνω αύριο) και μια για τον Σάμυ.

Ρε Σάμυυυυυυυυ τρελάθηκες, αυτόν απέλυσες?

fusiongtr είπε:
μια για σένα (που θα σου την κάνω αύριο)
Ξερω,γιατι ειμαι τοσο ξεροκεφαλος. ;D

ΑΛΗΤΕΙΑΑΑΑΑΑ.... :o  In your face κιθαράκλες, μπασάρα, ΦΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑ...... :o  Μου φτιάξατε το βράδυ βρε Γιώργο!

Ειχαμε ομως υπερπολυτιμη βοηθεια.
Να υποθέσω Freerock.....; Το λέω γιατί το άσμα ψιλο(χοντρο)φέρνει σε στούντια Καβάλας μεριά..... ;) ;D

@cigaret

Θα μπορουσε να εχει γινει στου Φριροκ,του ιδιου μουσικου σχεδιου ειναι κι ο Σταυρος.

Eισαι ομως γατος τελικα ρε φιλε. ;D

Εδω στα μερη μας εγινε η δουλεια απο καλο φιλο,συμφορουμιτη(Πετρος λαιμαι) και μαστορα στα του ηχου.

Τον υπερευχαριστουμε!

Το ιδιο κι εσενα Φωτη για τα λογια σου.

Μια στιγμη και μονο να σου φτιαξαμε ειμαστε ευτυχεις.

Ερχομαι να σας κλεισω αποκλειστικο συμβόλαιο ;D

Δεν ξερω που γράφτηκε και ποιος συνοδεύει αυτή η ενταση αυτή η φωνη πρέπει να βγεί και να ακουστεί :D

Μπράβο στη παρέα :o

fusiongtr είπε:
Ρε Σάμυυυυυυυυ τρελάθηκες, αυτόν απέλυσες?
Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, θα σας κόψω και το επίδομα ανεργίας λαίμαι, βάλατε στο χέρι και τον ηχολήπτη ε?

Η ανταρσία του Μπάουντη ολοκληρώθηκε, απολύεστε όλοι μαζί λαίμαι ;D ;D ;D

Το είδος δε με ξετρελαίνει, αλλά το τρελό αγόρι και πρώην παίχτης της ΑΕΚ Τζιμπουρ έχει φωνάρα και απλά δεν το ξέρει.

Και επειδή θα αρχίσει πάλι τα μιξοπαρθενέικα τα συνεσταλμένα και ταπεινά, ένα μόνο θα συμπληρώσω, μάλλον 2

Είναι φοβερός μπουθαρίστας και έχει καταπληκτική φωνή, αλλά μετά από μένα  ;D ;D ;D

Το μόνο που μένει είναι να βρείτε έναν νδράμμερ και να αρχίσετε τα λάιβ, καθόσον υλικό υπάρχει

Λοιπόν, εγώ ακούω τέτοια πράγματα μια φορά κάθε 2μισυ χρόνια, και ήδη το άκουσα

δύο φορές-και πάω για τρίτη. Το τεμάχιο είναι φοβερό, η δε φωνή, ΦΩΝΑΡΑ. Δηλαδή,

πω πω...

Και οι κιθάρες ωραιότατες, μου άρεσε πολύ το ριφ στο κουπλέ.

Μπράβο ρε παιδιά. :)

Σας ευχαριστουμε ειλικρινως ολους Σαμ,Νασο και Σπυρο(pipityri) για τα λογια σας.

Μας υπερτιμουν! ;D

Που την έκρυβες αυτή τη φωνή/ερμηνεία ρε Γιώργο;

Μπράβο αγόρια!

Πολύ ωραίο με σημείο αιχμής τη φωνητική ερμηνεία. Πραγματικά σκίζει η φωνή και δίνει φοβερό southern χρώμα. Τα σέβη μου και στον ηχολήπτη που πήγε το κομμάτι σε άλλο level. Για τα παικτικά (κιθάρες, μπάσο) μην ξαναλέμε τα ίδια: Για αρχάριοι, δεν το πάτε(ρ) άσχημα. ;D

Καταρχήν θα δώσω τα ένσημα ( εύσημα για κάποιους ) στο Πέτρο ( Digisilence για όσους δεν γνωρίζουν ) για την πολύ καλή δουλειά.

Μετά θα δώσω στον τραγουδιστή, γιατί μου φαίνεται ότι είναι μέσα στις τρεις καλύτερες φωνές που έχει το noiz. Η άλλη είμαι εγώ, οπότε μένει άλλη μια. ;D ;D ;D.

Και οι αλλοι παιχτες ηταν αξογοι, εκτος από τον ντραμερ που σερνοταν. ;D ;D ;D

Το τραγουδι ηταν αρκετα καλο σαν συνθεση, παιξιμο, ενορχήστρωση.

Με ένα ποιο εμπορικο, πιασαρικο ρεφραιν και ηταν ετοιμο για διεθνη καρριερα.

Ανετα.

Καλη συνεχεια.

Vartanis είπε:
Καταρχήν θα δώσω τα ένσημα ( εύσημα για κάποιους ) στο Πέτρο ( Digisilence για όσους δεν γνωρίζουν ) για την πολύ καλή δουλειά.

Μετά θα δώσω στον τραγουδιστή, γιατί μου φαίνεται ότι είναι μέσα στις τρεις καλύτερες φωνές που έχει το noiz. Η άλλη είμαι εγώ, οπότε μένει άλλη μια. ;D ;D ;D.
Κάνεις πως δεν με αναγνωρίζεις, ή ιδέα μου είναι ?  ;D ;D ;D

Oταν εσκασε  το ιντρο με τις ζορικες κιθαρες και τα σλαιντ ,λεω εδω εχει ζουμι,μετα ρε μαγκες μπουκωσαν τα ηχεια μου απο χαρντ ροκ κιθαρες.Παραμπουκωσαν θα λεγα ,μηπως τα ρυθμικα θελαν πιο κατω.Γενικα ωραιο αλλα αν μετα της εισαγωγαρα πηγαινε σε πιο Αλλμαν μπρος φαση θα το προτιμουσα.Σορυ αλλα τα γουστα του καθενος ειναι γουστα.Ωραια φωνη ο Γιωργος και εχει βρει και τον τροπο του επανω στο τραγουδι.Αν μου θυμιζε κατι ετσι χοντρο χοντρο που ειναι σαν κοματι θα ελεγα ,Moly Hutchet αν θυμαμαι καλα γιατι εχω χρονια που παρατησα την τεστοστερονη και το γυρισα στα οπιουχα αχαχαχαχχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχ.

Γενικα καλο ,καθολου στο στυλ μουβεβαια αλλα καλο.Μπορουσε να γινει ενα swamp delta blues αυτο μουρλια ,αλλα τεσπα.Κeep on rockin in a free world .

Johnny.T είπε:
   Oταν εσκασε  το ιντρο με τις ζορικες κιθαρες και τα σλαιντ ,λεω εδω εχει ζουμι,μετα ρε μαγκες μπουκωσαν τα ηχεια μου απο χαρντ ροκ κιθαρες.Παραμπουκωσαν θα λεγα ,μηπως τα ρυθμικα θελαν πιο κατω.Γενικα ωραιο αλλα αν μετα της εισαγωγαρα πηγαινε σε πιο Αλλμαν μπρος φαση θα το προτιμουσα.Σορυ αλλα τα γουστα του καθενος ειναι γουστα.Ωραια φωνη ο Γιωργος και εχει βρει και τον τροπο του επανω στο τραγουδι.Αν μου θυμιζε κατι ετσι χοντρο χοντρο που ειναι σαν κοματι θα ελεγα ,Moly Hutchet αν θυμαμαι καλα γιατι εχω χρονια που παρατησα την τεστοστερονη και το γυρισα στα οπιουχα αχαχαχαχχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχ.

Γενικα καλο ,καθολου στο στυλ μουβεβαια αλλα καλο.Μπορουσε να γινει ενα swamp delta blues αυτο μουρλια ,αλλα τεσπα.Κeep on rockin in a free world .
+
How-to-Shrink-the-Lips-without-Surgery.jpg
Και η Lead πολυ τσιριχτη.

Σας ευχαριστουμε πολυ ολους,Haris,JJ,Vartanis,Johnny.T(ειπαμε Γιωργη καλα κανεις και τα λες στεγνα,ετσι πρεπει)και Spyros Delta(\m/ bro ;D)για τα λογια αλλα και τις παρατηρησεις.

Μας χρειαζονται και πρεπει να τις κανετε.

Μας τιμα ομως και μας φχαριστει και μονο που μπαινετε στον κοπο να τ'ακουσετε.

Να'στε καλα!

Ιδιαιτερες ευχαριστιες και στον Πετρο διοτι εκανε την περισσοτερη και πιο βρωμικη δουλεια.

Εξαίρετο Γιώργο!

Πολύ ωραία riff, σόλο και φωνητικά με τσαμπουκά! 8)

Μπράβο σε όλη την παρέα!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back