Snakebyte ( Aris17561 band ) - Please dont leave me...

Status
Not open for further replies.
mustafank είπε:
έχεις ωραία χροιά και φωνή, αλλά λίγο πιο μπάσα από ότι χρειάζεται το κομμάτι (ή από ότι το έχω συνηθίσει  :-\ )

Με άρεσες, πάντως! :)
σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. Γενικά θα ήθελα απόψεις γενικά για το γκρουπ αν θέλετε. Όντως η φωνή μου είναι μπασα αλλά πρέπει να ανεβάσω ένα σαμπαθ γουορπιγκς για καλύτερα συμπεράσματα

Δεδομενου οτι δεν εισαι επαγγελματιας τραγουδιστης,αν δεν κανω λαθος εισαι τελειως αυτοδιδακτος,μου αρεσε η χροια κ το συναισθημα.Βεβαια πρεπει να ακους πολυ iced earth ετσι??? ;D

Α,και οι κιθαρες θεριζουν!

Αλλα ρε Αρη,τραγουδανε ποτε με το χερι στη τσεπη!!!

noe13 είπε:
Αλλα ρε Αρη,τραγουδανε ποτε με το χερι στη τσεπη!!!
έτσι τη πάτησε και ο Άκης στο δικαστήριο... :D

marathon είπε:
έτσι τη πάτησε και ο Άκης στο δικαστήριο... :D
;D ;D ;D ;D

κ ο παπαgeorg......??????

Μιά χαρά η φωνή, εννοείται πιό μπάσα από το αυθεντικό αλλά δεν άκουσα κάτι να με χαλάσει. Οκ, εκτός από το σόλο που το βρήκα λίγο υπερβολικό, αλλά μάλλον φταίω που είμαι γκρινιάρης.

Γιά πότε το σάμπαθ; :D

Ωραία η χροιά της φωνής σου Άρη. Μου άρεσαν και οι κιθάρες. Γενικά πολύ ωραίο σαν σύνολο.  :)

Εγω φιλε στα εχω πει και στο youtube αλλα εδω θα επεκταθω εκτενεστερα  ;)

Γενικα εχετε καλο συνολο και ωραια παρουσια.Μου αρεσει που δεν βλεπω τους καθιερωμενους "μαλλιαδες" με τα δερματινα να λενε τετοιου ειδους μουσικα κομματια.

Οσο για το χερι στην τσεπη ειναι χαρακτηριστικο του τρακαρισματος που εχει ο καθενας επανω στην σκηνη και που εκθετει τον εαυτο του σε περισσοτερους απο 5 αλλους ανθρωπους που δεν τους ξερει.

Δεν θελω να σχολιασω την φωνη αλλα ουτε και το παιξιμο γιατι ο ηχος ειναι αρκετα κακος οποτε το οποιαδηποτε σχολιο θα σας αδικουσε και δεν χρειαζεται/ειναι σωστο.  ;)

Ευγε που διαλεξατε να παιξετε αυτη την κομματαρα του Sykes με τον Lynott!

Μια χαρα ακουγεται κι αν παρεις και τον"αερα"του τραγουδιστη-χερια εκτος τσεπης και τα ρεστα ;D- νομιζω θα γινει ακομα καλυτερο.

Η φωνη στο πρωτοτυπο ειναι πιο μπασσα σε σχεση με το cover των Maids αρα δεν ακουγεται καθολου ασχημα κι ετσι οπως το λες,στ αυτια μου τουλαχιστον.

Cool και οι κιθαρες.

Λιιιγο προσοχη θελει επειδη οσο παει τρεχει αλλα αυτα στα live πανε περιπατο καποιες φορες.

Ωραια το πατε το πραγμα και νομιζω με τον καιρο θα ειναι και πιο καλο.

μια χαρά !βέβαια τέτοια τραγούδια έγω δεν... καθιστός έμοιαζες πιο χαλαρός και ποιο "δεμένος" με τους άλλους οπτικά ίσως να το καθιέρωνες αν είναι και τα άλλα σας τραγούδια στο ίδιο ύφος. βέβαια το σημαντικό της υπόθεσης το οποίο παραλήψανε οι προλαλήσαντες....είναι από τι πλαστικό είναι το μικρόφωνο αν είχε επικάλυψη νίτρου και κατά πόσο επηρεάζει αυτό που ακούγαμε ή νομίζαμε ότι ακούγαμε....  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ρε παιδια και ο παντελιδης με το χερι στην τσεπη εβγαινε... Μηπως να παρω κανενα καπακι τουαλετας να το ανοιγοκλεινω ???  ;D

aris 17561 είπε:
Ρε παιδια και ο παντελιδης με το χερι στην τσεπη εβγαινε... Μηπως να παρω κανενα καπακι τουαλετας να το ανοιγοκλεινω ???  ;D
ναι αλλα αυτος ειναι world class!!!

Mήπως να άφηνες και εκείνη τη κακομοίρα με τις 6 χορδές που την έχεις λιώσει στο τρίηχο..και τις αγγελίες ανταλλάσω άσπρο με μαύρο, γκρί με κόκκινο και σταυρωτή βίδα με ίσια??? Καλύτερα σε κόβω με το μουσάκι και το όφωνο!!!

Satanas είπε:
Mήπως να άφηνες και εκείνη τη κακομοίρα με τις 6 χορδές που την έχεις λιώσει στο τρίηχο..και τις αγγελίες ανταλλάσω άσπρο με μαύρο, γκρί με κόκκινο και σταυρωτή βίδα με ίσια??? Καλύτερα σε κόβω με το μουσάκι και το όφωνο!!!
χα χα όχι θα μάθω κιθάρα τελείωσε... Σε ευχαριστώ ρε σπύρο

aris 17561 είπε:
χα χα όχι θα μάθω κιθάρα τελείωσε... Σε ευχαριστώ ρε σπύρο
Τουλάχιστον καταλαβαίνεις το χιούμορ μου....Keep on rocking!!!!!

Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ με τα αναλογια και τα χερια στην τσεπη. Ημαρτον. Βγαινετε για live και δε μπορειτε να μαθετε 5 ακορντα και 10 στιχους. Πραγματικα μου κανει κακιστη εντυπωση να βλεπω αναλογια και χερια στην τσεπη !!!!!!

Περαν τουτου η εκτελεση ειναι συμπαθης με μια δική σου τραγουδιστικη αποψη που ειναι ΟΚ. καλες οι κιθαρες και γενικα μια ωραια εκτελεση δωσμενη με το στιγμα του τραγουδιστη.

βγαλε το χερι απο την τσεπη και ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ

hwept είπε:
Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ με τα αναλογια και τα χερια στην τσεπη. Ημαρτον. Βγαινετε για live και δε μπορειτε να μαθετε 5 ακορντα και 10 στιχους. Πραγματικα μου κανει κακιστη εντυπωση να βλεπω αναλογια και χερια στην τσεπη !!!!!!

Περαν τουτου η εκτελεση ειναι συμπαθης με μια δική σου τραγουδιστικη αποψη που ειναι ΟΚ. καλες οι κιθαρες και γενικα μια ωραια εκτελεση δωσμενη με το στιγμα του τραγουδιστη.

καλά ρε συ μην θυμώνεις. Εδώ στην συναυλία του μαχαιρίτσα πέρυσι αναλόγιο είχε η φαραντούρη και ο κριστόφ που λέει τα ίδια τραγούδια 40 χρόνια. Και όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή. Ο τσακνής δεν είχε αναλόγιο και πήρε το μικρόφωνο και πήγε κοντά στον μαχαιρίτσα για να βλέπει τα λόγια. Είναι αρκετό το άγχος και αυτα που έχεις στο μυαλό σου εκείνη την ώρα για να βάλεις και αυτό την ώρα του λάιβ. Όσο για το χέρι είπαμε. Έτυχε...

hwept είπε:

Ακούστε τι σας λέει ο δάσκαλος, σεβαστείτε την ιστορία του στο Donington!

Να... κι αυτή με τα χέρια στις τσέπες τραγουδάει.

4.15

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back