Καταρχην σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια για το χρονο που αφιερωσατε!!!
Longshadow, σε ευχαριστω για τα θετικα σχολια. Σχετικα με το μπασο, εκτος του οτι δεν ηθελα να αγγαρεψω κανενα φιλο μπασσιστα, δυσκολευομαι να μιξαρω φυσικο μπασο. Βλεπεις, δε σκαμπαζω πολυ απο ηχοληψια κλπ. Σιγουρα θα ηταν καλυτερο και με φυσικο μπασο, και με κανα ντραμερακλα να βαραει απο πισω αλλα που να τους βρεις?? Ασε που αυξανουν το κοστος! ;D
Σχετικα με τα γρηγορα σημεια, ηταν η διαθεση της στιγμης!!Εχετε ολοι απολυτο δικιο αλλα τι να κανω, με επιασε η μανια να κανω λιγο showoff στο συγκεκριμενο σημειο!!Αν το ξαναεγραφα καποια αλλη στιγμη,ισως να επαιζα πιο μελωδικα και στρωτα, ισως ομως να ηταν και χειρότερα τα πραγματα!!
Ignatios, σε ευχαριστω πολυ φιλε , πολυ χαιρομαι που σου αρεσε!
Trigga, σε ευχαριστω φιλε. Το σημειο με την τρομπετα γνωριζω οτι ειναι γενικως εξω απο τα νερα μου, αλλα ηθελα κατι που να ακουγεται καπως "διαφωνο" ωστε να μπει πολυ μελωδικα το τελευταιο σολο. Στο τελευταιο σολακι δεν εκοψα τπτ και ηταν εντελως αυτοσχεδιαστικο οποτε αυτο που ακους μαλλον ειναι καποιο λαθακι και οχι κατι αλλο.
Blueslick σε ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια!!Ειναι ωραιο να ξερεις οτι η "καταθεση ψυχης" σου αρεσε σε καποιους!
Kultura σε ευχαριστω πολυ man! Για την τρομπετα και τα sweep αναφερθηκα παραπανω,ελπιζω να σε καλυψα.
Delta66, μεγαλη μου τιμη να ακουω θετικα σχολια απο εναν μουσικο της κλασης σου!
Για τα χωσιματα πιστευω σε καλυψα και σενα, ξερεις μερικες φορες μπαινουμε στον πειρασμο!! ;D Αλλωστε το ρητο που εχω στη σελιδα μου πρεπει να είναι ο κανονας, αλλα δεν ειναι κακο να τον παραβαινουμε μερικες φορες, αναλογα τα κεφια! ;D
Mscmkr, σε ευχαριστω κι εσενα φιλε για τα θετικα και για την κριτικη.Δε μπορω παρα να συμφωνησω αφου συμφωνουν ολοι μαζι σου!!!Thanx