- Πόντοι
- 1,848
Αγαπητε Foxxxxxx, κανε μας τη χαρη να μη πεταγεσαι οταν δεν ξερεις καν για τι μιλαμε.
Ευχαριστω. 8)
Ευχαριστω. 8)
Δεν σου κανω καμια χαρη εχουμε δημοκρατια(τουλαχιστον στο δικο μου πνευμα παρα εξω αμφιβαλω σιγα σιγα ;D)Waterfall-K είπε:Αγαπητε Foxxxxxx, κανε μας τη χαρη να μη πεταγεσαι οταν δεν ξερεις καν για τι μιλαμε.
Ευχαριστω. 8)
Δημοκρατια δεν σημαινει να μιλας πανω σε θεματα που δεν ξερεις. Κι αφου ξερεις να διαβαζεις, ριξε ενα ματι στο παρακατω λινκ για να παρεις μια ιδεα και να μη προτρεχεις και εκτιθεσαι. 8)foxxx είπε:Δεν σου κανω καμια χαρη εχουμε δημοκρατια...Ξερω να διαβαζω και να αντιλαμβανομαι δεν ειμαι χαζος...
Εγω απαντησα για αυτο και δεν εκτιθεμαι καθολου!Waterfall-K είπε:Δεν πειραζει, "συνηθισμενο το βουνο απ'τα χιονια", ή αλλιως, συνηθισμενοι οι οπαδοι του φρουτακίου να πληρωνουν Υπερ-κοστολογημενα προϊοντα, ειτε αυτα ειναι κομπιουτερ ειτε κινητα.
Ας προσεχαν... ;D
Οτι πεις ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Ε, αφου ειστε τελικα "συνηθισμενοι στα χιονια", πως να το κανουμε?![]()
Δυστυχώς, συμβαίνουν και τα δύο. Και στην ΗΤC είναι ηλίθιοι καθώς λόγω του κακού τους σέρβις και των κακών τους εταιρικών πρακτικών, καταρρέουν (το προηγούμενο τρίμηνο ήταν το πρώτο που παρουσίασαν ζημιά νομίζω) και η Apple υπερτιμολογεί τα προϊόντα της (και τα μαζεύει χοντρά από τo iTunes). Αλλά γιατί όχι; Εφόσον πουλάνε;Waterfall-K είπε:Εδω δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν:
ή στην HTC (οπως και σε αλλες εταιρειες) ειναι ηλιθιοι και δεν ξερουν να κοστολογουν σωστα τα προϊοντα τους και τα πουλανε πολυ φθηνα, ή η Apple υπερκοστολογει τα προϊοντα της και κλεβει τους πελατες της, οι οποιοι πελατες της_τουλαχιστον στον τομεα της κινητης τηλεφωνιας_ειναι στην πλειοψηφια τους ο ορισμος του fan boy.