slow blues(mp3 clip wih gibson)

Τακης Πολιτης

Takis Politis

Μέλος
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Παραγωγός
ενα κομματι 7 λεπτων που το ηχογραφησα One take(γιαυτο συγχωρηστε τα οποια λαθακια.. :oops: )και ειπα να το μοιραστω μαζι σας..τα Blues οπως ξερετε κανουν καλο στην ψυχη αρα να το ακουσετε ετσι; :)

germino club 40-->eminence governor-->maxon sd9 distortion-->gibson les paul(wcr goodwood bridge pickup)

α!και στο τελος ανοιγω για ..5 δευτερολεπτα το rmc wizard wah...

εχω βαλει μονο λιγο reverb στην κιθαρα και τιποτε αλλο.

το backing track το βρηκα ετοιμο.

mic shure beta 57

mic preamp trackmaster pro focusrite

καρτα m audio firewire 410

http://www.soundclick.com/bluesman

ειναι το κομματι ..slow fuckin blues 8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ EUROVISION?? :lol:

Πολύ ωραίος ήχος κ παίξιμο κ φρασεολογία κλπ. ;)

Aλλα το καλυτερο ειναι το yeeah στο τελος :D :D

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ EUROVISION?? :lol:
Πολύ ωραίος ήχος κ παίξιμο κ φρασεολογία κλπ. ;)

Aλλα το καλυτερο ειναι το yeeah στο τελος :D :D
ασε ρε...δεν βλεπω με τιποτα eurovision...καρναβαλι τελειως..βεβαια οπως πολυ σωστα επεσημανε και ο ..πονηρουλης.. :lol: Wow! εχει κατι φοβερα μωρα και ισως γιαυτο να αξιζε να δω κατι... :lol: :D

thanks που καθησες να ακουσεις το 7 λεπτο sloppy παιξιμο μου..(το οποιο εγινε υπο την επηρροια κρασιού..δεν ξερω αν ηταν καλο αυτο... :lol: )

στο yeaah νομιζω ακουγεται που ειμαι λιγο μευθυσμενος... :lol:

Ετσι βρε Τακη μπραβο εσκισε το κομματι!Πολυ ωραιος ηχος και ωραιες σκεψεις στο κομματι!!!Αντε ορε ακομη περιμενω την τελε.ΜΕ το που ερθει να περασω μια βολτα!

Ετσι βρε Τακη μπραβο εσκισε το κομματι!Πολυ ωραιος ηχος και ωραιες σκεψεις στο κομματι!!!Αντε ορε ακομη περιμενω την τελε.ΜΕ το που ερθει να περασω μια βολτα!
ευχαριστω ρε φιλε..αντε εγω σου εχω πει οτι περιμενω τηλ..οποτε δεις οτι μπορεις πες μου! :wink:

Coooooool! Nice feel and sound! You' d Better playing the blues drunk! :wink:

πολυ ωραιος τακη :wink:

παντα ειχα την απορεια πως μπορεις και κανεις τοσο καλες ηχογραφησεις.(χωρις πλακα)

μηπως γραφεις με την ακατανομαστη πεταλιερα?? :D :D

liakos and taq thanks για τα comments και που το ακουσατε... 8)

πολυ ωραιος τακη :wink: παντα ειχα την απορεια πως μπορεις και κανεις τοσο καλες ηχογραφησεις.(χωρις πλακα)

μηπως γραφεις με την ακατανομαστη πεταλιερα?? :D :D
thanks ρε φιλε.. :wink:

το μυστικο της καλης ηχογραφησης για εμενα που δεν ξερω απο παραγωγες κτλ.. ειναι ενα..:ενταση μεχρι να ραγισει καποιο παραθυρο ή να γινει ρωγμη σε καποιον τοιχο... :lol: :lol:

σε αυτην την ηχογραφηση ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιησα το thd hotplate και το ειχα στα -8db..κανει φοβερη δουλεια και με βοηθαει να εχω ωραιο και παχυ gain σε φυσιολογικες εντασεις!βρηκα την υγεια μου με το attenuator!

edit!!!:αφηρημενος οπως παντα ξεχασα οτι εχω αλλαξει το ενα μεγαφωνο στην καμπινα μου και οτι ηχογραφησα με ενα eminence governor και οχι celestion greenback οπως ειχα γραψει στην αρχη...

σωστος ο παιχτης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μετα το Missisipi η Κερκυρα βγαζει τους πιο πολλους μπλουζιστες :lol: :lol: :lol:

Μια παρατηρηση επειδη το εχεις.......βαλε περισσοτερο νευρο...... :wink: :wink: :wink: :wink:

σωστος ο παιχτης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μετα το Missisipi η Κερκυρα βγαζει τους πιο πολλους μπλουζιστες :lol: :lol: :lol:
Μια παρατηρηση επειδη το εχεις.......βαλε περισσοτερο νευρο...... :wink: :wink: :wink: :wink:
πλακα πλακα πολλοι (..και καλα) μπλουζιστες εχουμε μαζευτει απο κερκυρα ε; :lol:

το νευρο χρειαζεται παντα εννοειται αλλα σε κατι τετοια slow blues οντως πολλες φορες δεν μου βγαινει τοσο πολυ οπως θα μου εβγαινε ισως σε ενα shuffle κτλ..

παντως ειμαι μαζι σου..την κιθαρα πρεπει να την ..κοπανας..και οχι να την χαιδευεις...με ..πιανεις ε? 8)

Trending...

Νέα θέματα