Sixteen Strings - Tightrope (SRV cover)

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
363
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Καλημέρα σας αγαπητοί συναγωνιστές και καλό μας ΟΧΙ. ;D

Πριν μερικές μέρες βρεθήκαμε με την μπάντα μου σε στούντιο για πρόβα αλλά στήσαμε και μερικά μικρόφωνα για να γράψουμε μερικά κομμάτια. Σας παραθέτω λοιπόν το Tightrope του SRV. Goes without saying αλλά όπως καταλαβαίνετε η ηχογράφηση είναι live με τα λαθάκια και τις αστοχίες της. Το ηχητικό αποτέλεσμα όμως είναι αξιοπρεπές για αυτό που είναι οπότε είπα να το μοιραστώ μαζί σας.

Enjoy if you will:

Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα κυρ ενωματάρχα μου ;) ;D.  Φαντάζομαι 1ο σόλο ο Σωτήρης, 2ο εσύ; Τελικά ωραία φωνή ο τραγουδιάρης......    Το flager στην rythm τι το ήθελες;  ::)

Χαρά μας που σας άρεσε κύριοι συνάδελφοι Φώτη και Δημήτρη.

cigaret13 είπε:
Φαντάζομαι 1ο σόλο ο Σωτήρης, 2ο εσύ;
Ναι αλλά όπως άκουσες ο Σωτήρης πλήρωσε τον ηχολήπτη για να με χαμηλώσει.  ;D

Το flager στην rythm τι το ήθελες;
Δεν είναι flanger αλλά ένα μείγμα vibe με rotary. Αλλά ναι έχεις δίκιο, η ρύθμιση ήταν του ματς. Κατά τη διάρκεια του κομματιού μετά, το ελάττωσα.

κυρ ενωματάρχα μου ;) ;D
ετς!  ;D

Getting better & better... χόνεστλι..

Και τώρα που παίρνετε τα πάνω σας...... ;)

Σπύρο το εφέ ήταν σαν να μάσησε το μηχάνημα τη κασσέτα...

Κατ' αρχήν, τι όνομα είναι αυτό, 16 Strings; Τις φωνητικές χορδές του Βαγγέλη της μετράτε; Και τι γίνεται με τον (εξαιρετικό) ντράμερ; Αυτός δεν παίζει; Πού (και πόσα) είναι τα skins; Κιθαροκράτες, ε κιθαροκράτες! ;D

audiokostas είπε:
Σπύρο το εφέ ήταν σαν να μάσησε το μηχάνημα τη κασσέτα...
Θα συμφωνήσω με τον audioτέτοιο (το οποίο γενικώς με εκνευρίζει τις σπάνιες φορές που συμβαίνει...).

Βέβαια εγώ θα έλεγα σαν mp3 στα 56 kbits, αλλά εγώ είμαι τζόβενο και δεν ξέρω τι είναι αυτές οι κασετίνες...

Άδερ δαν δατ, υπερσούπερ. :)

Σας υπερευχαριστούμε αγαπητότατοι συνάδελφοι. Το εφέ μου το βγάλατε απ' τη μύτη αλλά καλά κάνατε.

Αν έχετε όρεξη ν' ακούσετε κι άλλα πολλά + δικά μας originals, εδώ:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=208451.msg858129;boardseen#new

Υ.Γ. θα παίξω χωρίς vibe/rotary  ;D

Ωραία σφιχτή μπάντα με ωραίους οργανοπαίχτες.

Το αρνητικό που βρίσκω είναι η προφορά του τραγουδιστή. Θέλει ακόμη προσπάθεια.

RayDTutto είπε:
Ωραία σφιχτή μπάντα με ωραίους οργανοπαίχτες.

Το αρνητικό που βρίσκω είναι η προφορά του τραγουδιστή. Θέλει ακόμη προσπάθεια.
Thank you Ray. Και για μένα ήταν θέμα η προφορά. Είμαστε όμως ήδη σε τροχιά ταχείας βελτίωσης από τότε που έγινε η συγκεκριμένη ηχογράφηση.

Θελει λιγη δουλεια ακομα στη φωνη(δεν ειναι ευκολος ο Βων εδω που τα λεμε) και αυτο το εφε της κιθαρας να μειωθει και ολα ωραια.

Βαρουτε!

Εχω την εντυπωση οτι ο τραγουδιστης ''ξεφευγει ''λιγακι (ψιλοστοναρει δηκαδη!!) ;) Πριν πρασινισει κι'αλλο βαλτε τον να μελετησει αρκετα (εξαρταται και ποσο χρονων ειναι βεβαια) ;)

Η μπαντα Σπυρο ειναι καλη αλλα περιμενα κατι πιο εκρηκτικο απο σενα  (χαιρετισμους στον ντραμερ σας τον Γιαννη!!) ;D ;D ;D

pericles είπε:
(εξαρταται και ποσο χρονων ειναι βεβαια) ;)
Ο δικος μας,ο νοιζας VAGTANPLAN ειναι.

Νεαρος κι αυτος σαν εμας. ;D

Κύριοι συνάδελφοι Γιώργη και Περικλή σας ευχαριστούμε για το σχολιασμό και τις παρατηρήσεις. Λαμβάνουμε υπόψη τα πάντα και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Να 'στε καλά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα