Reply to thread

Μπα, και ο Θωμάς δίνει μήνες ως ημερομηνια παραλαβής σε αυτές τις περιπτώσεις. Ειχα κανει στο παρελθόν 2 φορές απόπειρα να παραγγειλω απο αυτούς τον Satch Track.

Δεν τρέχει τίποτα, κάποια στιγμή θα πάρω έναν Seymour Duncan Little 59 neck να τον δοκιμάσω και αυτόν (και σε neck και σε middle) μπας και...τουλάχιστον μπορώ να τον βρώ όποτε θέλω και παντού...

Αν δεν κάνω λάθος ο SD σχεδιάζει τους SC sized hums ως retrofit σε strats με κλασσικό wiring και components οπότε υπάρχει μια ελπίδα να δουλευουν όπως θελω και με 250άρια pots.

ΥΓ: δεν ψάχνω για "hifi" ήχο, ψάχνω για κάτι που δεν ακούγεται σαν SC. Ας πουμε σαν τους bridge που έχω στις 3 κιθάρες (Norton S, Pro Track, Tone Zone S με 250Κ) αλλά για τις υπόλοιπες θέσεις και να "παιζουν" (στις συγκεκριμένες θέσεις) με 250άρια (προφανώς χωρίς να μπουκώνουν όλα). Και σίγουρα δεν με ενδιαφέρουν "μπουτικ" λύσεις που θα μου φύγει ο πάτος να τις βρώ και θα τις χρυσοπληρώσω τοιουτοτρόπως (και ως τιμή αγοράς και κερατιάτικα με μεταφορικά και δασμούς). Προτιμώ εδώ και χρόνια τις όσο περισσοτερο γίνεται mainstream λύσεις. Been there, done that (δεκαετιες πριν), πάμε για άλλα.

Back