- Πόντοι
- 1,058
Καλησπέρα παιδιά!!Επειδή στο internet δεν έχω βρει άκρη,μήπως μπορεί κανείς να μου πει πώς συνδέοντας τον Blackstar στο pc μέσα από την κάρτα ήχου να έχω το distortion του ενισχυτή και effects από το Guitar Rig 5??
To emulated output του ενισχυτή στο in (hi z/instrument) της κάρτας.BillTrantos είπε:Καλησπέρα παιδιά!!Επειδή στο internet δεν έχω βρει άκρη,μήπως μπορεί κανείς να μου πει πώς συνδέοντας τον Blackstar στο pc μέσα από την κάρτα ήχου να έχω το distortion του ενισχυτή και effects από το Guitar Rig 5??
Όχι δυστυχώς!!hot_sauce είπε:emulated output->κάρτα ήχου->Guitar Rig?
όχι?
Δηλαδή δεν γίνεται από το standalone Guitar Rig 5 να έχω τα effects του μαζί με τον ενισχυτή?Όχι ότι είναι μεγάλη διαδικασία αυτή που λες,αλλά λέω μήπως γίνεται και χωρίς να ανοίξω το Cubase...To emulated output του ενισχυτή στο in (hi z- instrument-) της κάρτας.
Ανοίγεις ένα κανάλι στο cubase και έχεις πατημένο το monitor enable. Προσθέτεις ότι θες μετά από το Guitar Rig (το βάζεις ως Insert στο κανάλι) , αλλά απενεργοποιείς τους ενισxυτές του για να μην γίνει χαμός ;D ;D ;D
Όχι. Θα ανοίξεις cubase και ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ;D ;D ;D ;D ;DBillTrantos είπε:Δηλαδή δεν γίνεται από το standalone Guitar Rig 5 να έχω τα effects του μαζί με τον ενισχυτή?Όχι ότι είναι μεγάλη διαδικασία αυτή που λες,αλλά λέω μήπως γίνεται και χωρίς να ανοίξω το Cubase...
ποιό είναι το πρόβλημα?BillTrantos είπε:Όχι δυστυχώς!!
Έτσι όπως μου είπες,μέσω Cubase δούλεψε!!Μου αρκεί για να κάνω τη δουλειά μου!!LK είπε:Όχι. Θα ανοίξεις cubase και ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ;D ;D ;D ;D ;D
Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να μην δουλεύει και stand alone...κάτσε να το σκεφτώ.
Στο standalone δε μου δούλευε γαμώτο...Τουλάχιστον μέσω Cubase περνάνε τα effects!!ποιό είναι το πρόβλημα?
πάνω στο σήμα που θα πάρει το Guitar rig (ήδη βρώμικο από τον ενισχυτή) θα πετάξεις τα εφέ...
και το GR δουλεύει και σαν standalone...δεν καταλαβαίνω κάτι?
Χρησιμοποιώ το POD XT ως κάρτα ήχου.Έχει μόνο ένα input.Όποια επιλογή και να πατήσω τώρα ακούω τα effects που έχω επιλέξει.Πώτς γένεν αυτό?! ;DLK είπε:Δες λίγο το edit μου από επάνω
BillTrantos είπε:Χρησιμοποιώ το POD XT ως κάρτα ήχου.Έχει μόνο ένα input.Όποια επιλογή και να πατήσω τώρα ακούω τα effects που έχω επιλέξει.Πώτς γένεν αυτό?! ;D
Να σε ρωτήΞω κάτι.BillTrantos είπε:Δες τη διόρθωσή μου! ;D
ΤέλοςBillTrantos είπε:Ναι!
Χίλια ευχαριστώ Λάκη μου έλυσες τα χέρια!! ;D ;D ;DLK είπε:Τέλος
Έτσι θα το κάμεις....που με θε και stand alone.
Μπριτς.
ΣΤΑ ΛΥΜΕΝΑ παρακαλώ..
![]()
;D ;D ;D ;D ;D
Τίποτα ρε συ....50,00 € τα έξοδα μόνοBillTrantos είπε:Χίλια ευχαριστώ Λάκη μου έλυσες τα χέρια!! ;D ;D ;D
Αύριο το μεσημεράκι θα ξυπνήσω κόσμο!Τώρα έχει ύπνο! ;D ;DLK είπε:Τίποτα ρε συ....50,00 € τα έξοδα μόνο![]()
![]()
![]()
;D ;D ;D ;D ;D
Άντε rock n' roll all night....ΞΥΠΝΑ τους όλους;D ;D ;D