Συμβατότητα UAD2 σολο & ASUS p5W dh

mamonu

Μέλος
Πόντοι
36
;D

Μολις παρέγγειλα την UAD2 -Σολο   απο τον θωμα........

θελω να κανω μια ερωτηση σε οποιον πιθανον εχει το ιδιο setup

Υπαρχει κανεις που να εχει UAD2 σε motherboard Αsus p5w dh deluxe?

Το mobo μεχρι τωρα εχει βγει σκυλι.Ελπίζω να συνεχισει την παραδωση αυτη.

ps. ενοειται εχω απενεργοποιησει το wireless part της (και υπηρξε αμεσως βελτιωση)

firewire &  wireless =απαπα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ps. ενοειται εχω απενεργοποιησει το wireless part της (και υπηρξε αμεσως βελτιωση)firewire &  wireless =απαπα...
πως την απενεργοποιεις αυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ?(εχω και εγω και μου εχει βγαλει τη ψυχη)

Πάντως σε Asus p5K και P5e 2 Uad-2 Quad παίζουν τέλεια. Και με Xp και με Os X.

Δε βλέπω το λόγο να έχεις προβλήματα.

Superfunk είπε:
πως την απενεργοποιεις αυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ?(εχω και εγω και μου εχει βγαλει τη ψυχη)
Πες !!! Πες !!!

Μέσα στο BIOS, στο USB Configuration μπορείς να ενεργοποιήσεις τα USB. Αν απενεργοποιήσεις τα ports 9 και 10, απενεργοποιείς to Wifi.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Εγκατεστεισα μια UAD-1PCI και  μια UAD-2Solo PCI-E  χωρις απολυτως κανενα προβλημα.

Motherboard ASUS p5W dh=Σκυλι.

;D

H απόδοση της  UAD2 πλατφόρμας είναι πράγματι αυτή που διαφημίζεται σε σχέση με την UAD1 ?

Έχει δοκιμάσει κανείς σε MacPro την συμβατότητα ?

Όσοι έχουν PoCo και UAD, μπορούν να δώσουν μια συνοπτική εικόνα των δύο DSP ?

ghen,

και η uad και η poco παίζει μια χαρά και σε hackintosh (μετά από τη βοήθεια σου), αλλά και σε Mac Pro.

Εγώ έχω δύο UAD Quad στημένες και μία PoCo FW σε Mac Pro και είναι οκ.

Η απόδοση της UAD είναι αυτή που λένε.

72 neve 1081 Eq με τις δύο κάρτες στο 96%.

iannisro9: Thx για τις πληροφορίες.

Το MacPro είναι για δική σου χρήση ?

Σχετικά με την PoCo FW σε iHack πιθανόν να μην χρειάζεται πλέον να είναι εγκατεστημένα .kexts από παλαιότερο release για την υποστήριξη Firewire.

Εγκατέστησα σε MacPro μια PoCo FW με τους τελευταίους drivers από το site της TC και κατά την χρήση δεν εμφανίζεται το καταραμένο μήνυμα ¨Ε00023blablabla". Λέω κατά την χρήση γιατί κατά το probing των plugins από τα Sequencers σποραδικά πεταγόταν το μήνυμα.

Αν πράγματι ισχύει το ίδιο και σε iHack, λύνεται το πρόβλημα που έχουν οι PoCo FW χρήστες με τα εξωτερικά FW Drives.

OK λοιπόν. Εγώ πάω για UAD2 Duo Flexi :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back