simplicity is everything..- elvis costello & fiona apple

Υπεροχο!!!

H fionna apple ειναι προσωπικη αδυναμια.Ακουσα πρωτη φορα το ομονυμο απο το extraorinary machine σε ενα bar (οντας χεσμενος στα ξυδια),

και ισως ειναι το τραγουδι που μου εχει κανει την εντονοτερη πρωτη εντυπωση!(xexe)

Και το "when the pawn.." ειναι υπεροχο(οχι οσο το τελευταιο ομως :D )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
προσωπικα δηλωνω κατεστραμμενος και απο την fionna και απο την ερμηνια της... δεν την ηξερα :!:

ας μην αναφερθω στην jazzmaster, γιατι κραταω κ την tele μου τωρα κ θα την σπασω :twisted:

Όχι ρε κορίτσι μου μη μας το κάνεις αυτό τέτοια ώρα...

Κομματάρα

Μας έσκισες (για να μην πω τίποτα πιο βαρύ) νυχτιάτικα! Ανατριχιαστικό!!! Μπράβο, ωραίες μουσικές!!!

προσωπικα δηλωνω κατεστραμμενος και απο την fionna και απο την ερμηνια της... δεν την ηξερα :!:
ας μην αναφερθω στην jazzmaster' date=' γιατι κραταω κ την tele μου τωρα κ θα την σπασω :twisted:[/quote']

Εεεεε, θες να μου πεις πρώτα που μένεις, να έρθω και μετά απλά πέτα την την τέλε, μην τη σπας... Θα είναι σε καλά χέρια, στο εγγυώμαι...!

Εεεεε' date=' θες να μου πεις πρώτα που μένεις, να έρθω και μετά απλά πέτα την την τέλε, μην τη σπας... Θα είναι σε καλά χέρια, στο εγγυώμαι...![/quote']

θα σε εχω στα υποψιν μου :lol:

Αμα σας πω οτι δεν μου αρεσε η φωνη της τυπισας, θα με βαρεσετε? Για την ακριβεια, η φωνη της μου αρεσε, αλλα το πολυ βιμπρατο την χαλαει τρελα..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Forenisick κι εγω την ιδια αποψη εχω. Οπως επισης η εισοδος του κιθαριστα μου θυμισε ερασιτεχνικα συγκροτηματα που βλεπουμε σε κατι μικρες σκηνες. Αλλα μερικες φορες ο,τι εμεις βλεπουμε σαν "ετσι κι ετσι", αλλοι το βλεπουν σαν τεχνη και το θεωρουν τρομερο.

Βεβαια ομολογω πως πρωτη φορα βλεπω καποταστρο σε ηλεκτρικη...

Εκπληκτικος ο πληκτρας :)

Βεβαια ομολογω πως πρωτη φορα βλεπω καποταστρο σε ηλεκτρικη..
εχασα τα ματακια μου καλιεεεεε.... :lol:

pic4.jpg

KeithRichardsR_450x352.jpg

oasis_Noel_1.jpg

επισης σε ολα σχεδον τα κομματια των BEATLES οι ηλεκτρικες κιθαρες (αλλα ακομα και το ΜΠΑΣΟ ειναι καπονταρισμενες...)

Η αληθεια ειναι πως ολος ο ηχος ειναι απαραδεκτος ( ιδιαιτερα ο κιθαριστας δεν ξερω ακριβως τι ηθελε να πετυχει ). Παρολαυτα εκρινα την τεχνικη και την τοποθετηση του μεσα στο κομματι και οχι τοσο τον ηχο ( που ηταν και πετσοκομμενος απο την συμπιεση )

Πληκτρας speaking...Εγω ακουω το αποτελεσμα, ακουω τον κιθαριστα, αλλα παντα κοιταω τον πληκτρα :P

Last edited:
εεεεε...παιδια οταν αναφερεστε στον ....κιθαριστα γνωριζετε οτι μιλατε για τον...

ELVIS COSTELLO ,o οποιος εχει πρωτοπει και γραψει αλλωστε το τραγουδι?? 8O

Δεν μιλαμε απλα για μουσικο και κιθαριστα αλλα για ΥΠΕΡ-μουσικο & ΥΠΕΡ-κιθαριστα.....

Η Fiona και εμενα μου καθεται καπως στο στομαχι αλλα τι να κανουμε ειναι ΠΟΛΥ βασανισμενο το κοριτσι και εν μερει δικαιολογειται.. :cry:

http://en.wikipedia.org/wiki/Fiona_Apple

Η αληθεια ειναι πως ολος ο ηχος ειναι απαραδεκτος ( ιδιαιτερα ο κιθαριστας δεν ξερω ακριβως τι ηθελε να πετυχει ). Παρολαυτα εκρινα την τεχνικη και την τοποθετηση του μεσα στο κομματι και οχι τοσο τον ηχο ( που ηταν και πετσοκομμενος απο την συμπιεση )

προσωπικα ο ηχος του μου αρεσε παρα πολυ, αν κ αντιλαμβανομαι οτι ειναι ιδιαιτερος.

Superfunk, οπως εχω πει και σε αντιστοιχο θεμα ( με τον Petrucci ) ειμαι ακροατης που δεν θα κολλησω σε ινδαλματα και προϊστορια :) Δεν μου αρεσει η εισοδος, δεν μου αρεσει ο ηχος του και η συμμετοχη του πολλες φορες στο κομματι ειναι θορυβος. Δεν ξερω πως ειναι το αυθεντικο, ομως δεν θα αλλαζε πραγματικα τιποτα στην αποψη μου γι'αυτο που ειδα και ακουσα μολις τωρα!

εμενα παντως μου αρεσε πολυ και ο ηχος του και αυτα που επαιζε..... :wink:

θα μου πεις γουστα ειναι αυτα..... :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back