W
Waterfall-K
Guest
Χεστηκαμε.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Αγορινα και νικολακης ο Νικολας, ενας απ'τους καλυτερους μουσικους στον noiz. Μαλιστα. :![]()
Χεστηκαμε.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Αγορινα και νικολακης ο Νικολας, ενας απ'τους καλυτερους μουσικους στον noiz. Μαλιστα. :![]()
Ναι βρε Κώστα, σύμφωνοι.Waterfall-K είπε:Τα παιδια που λες ακουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο τους ΓΟΝΕΙΣ τους και απο το περιβαλλον τους πολυ χειροτερα απο το "να πανε να γαμηθουν".
Συμφωνω. Ο Γ(κ)λετσ(ζ)ος ειναι σύμπτωμα, οχι η ασθενεια.Waterfall-K είπε:Πολυ φασαρια για το τιποτα φιλτατε Φιουζιε. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα μας, η καθε μαλακιδια που πεταει ο Γκλετσος καθε φορα.
κι όπως θα έλεγε σήμερα ο Τσόρτσιλ:blue monk είπε:Τι φωναζετε τωρα, αυτος ο ανθρωπος ειναι εκλεγμενος, ο λαος τον γνωριζει, τον εχει ‘’ζυγισει’’ και αποφασισε να τον κανει πολιτικο αρχοντα...
Ολοι εχουμε. Απλα δεν πιστευω οτι το συγκεκριμενο γεγονος ειναι αξιο για τοση φασαρια. Να το συζητουσαμε αν τα παιδακια ακουγαν τη φραση αυτη ή εβλεπαν την συμπεριφορα αυτη για πρωτη φορα στη ζωη τους. Αλλα μη τρελαθουμε τωρα. 100 φορες τη μερα τα συγκεκριμενα παιδια ακουνε αλλα και χρησιμοποιουν τα ιδια τη συγκεκριμενη λεξη.fusiongtr είπε:Αλλά έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία σ' αυτό το θέμα...
Δυστυχώς είναι θέμα νοοτροπίας npap.Δεν είναι θέμα πολιτικής.Εκμετάλλευση του αδύναμου.Τον έχω του χεριού μου άρα τον κάνω ό,τι θέλω.Με τις ευλογίες των γονιών που ίσως και να βλέπουν τσόντες μπροστά στα παιδιά.npap είπε:κι όπως θα έλεγε σήμερα ο Τσόρτσιλ:
"Δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες ψηφίζουν σαν ηλίθιοι, αλλά ότι οι ηλίθιοι ψηφίζουν σαν Έλληνες"... ;D
Aυτό δεν ισχύει.Για τον Καταράχτη και για τον κάθε Καταράχτη.Είναι σα να λες ότι όσοι έχουν παιδιά ξέρουν και πώς να τους φερθούν.Γενίκευση που σα γενίκευση αυτοαναιρείται.trolley είπε:Αν είχες παιδιά Καταράχτη, θα το ήξερες αυτό.
Θεωρώ ότι ο Καταράχτης είναι έξυπνος, συμπεραίνω λοιπόν πως θα το είχε καταλάβει. Την γενίκευση την κάνετε εσείς (με το "κάθε Καταράχτη").magna είπε:Aυτό δεν ισχύει.Για τον Καταράχτη και για τον κάθε Καταράχτη.Είναι σα να λες ότι όσοι έχουν παιδιά ξέρουν και πώς να τους φερθούν.Γενίκευση που σα γενίκευση αυτοαναιρείται.
Δεν το σχολιάζω γιατί προφανώς δεν κατάλαβες τίποτα από ό,τι ειπώθηκε παραπάνω.trolley είπε:Θεωρώ ότι ο Καταράχτης είναι έξυπνος, συμπεραίνω λοιπόν πως θα το είχε καταλάβει. Την γενίκευση την κάνετε εσείς (με το "κάθε Καταράχτη").
αυτό δεν ξέρω πώς βγήκε...magna είπε:Δεν το σχολιάζω γιατί προφανώς δεν κατάλαβες τίποτα από ό,τι ειπώθηκε παραπάνω.
κατ εσέ δηλαδή, το ότι για κάποια χ παιδιά, η πρώτη ανάγνωση ενός προτύπου εξουσίας με απριόρι παγιωμένη αποστολή το κοινωνικό συμφέρον, απροκάλυπτα δικαιώνει στα μάτια τους έναν τυχόν κάφρο πατέρα, είναι ανάξιο λόγου?...Waterfall-K είπε:Δεν ζουν σε μοναστηρι, ουτε ειναι μωρα. Το να ακουνε τον πατερα τους πχ σε καθημερινη βαση να βριζει δεν πειραζει, η παπαρια που τους ειπε μια φορα ο Γκλετσος_παπαρια που ξαναλεω την ακουνε 100 φορες τη μερα_τους πειραξε.
δυστυχώς mag μου η (εφηρμοσμένη) πολιτική είναι θέμα νοοτροπίας...magna είπε:Δυστυχώς είναι θέμα νοοτροπίας npap.Δεν είναι θέμα πολιτικής.