Shreddy Improvisation Over Changes - YIannis Papadopoulos

John Papaducci

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Γειά χαρά σε όλους! Παρακάτω  θα βρείτε έναν αυτοσχεδιασμό μου σε melodic shredding rock ύφος πάνω από ένα backing track με changes.

Λίγα λόγια για τον ήχο: Κιθάρα PRS custom 24-χορδές DR, GruvGear Fretwraps, intune πένες, προενίσχυση mesa boogie triaxis, τελικος Tsakalis, Κaλώδια Spectraflex,

mooer green mile σε καμπίνα 4χ12 με ένα  Shure 57...τα like,τα shares και ta subs πάντα βοηθούν!  :)

ΣΟΥΠΕΡ!!

Το κάνεις να φαίνεται τόσο εύκολο.... :'(

Μπράβο Γιάννη,παρ'όλο που σχεδόν όλη την ώρα το έχεις στο γκάζι δεν βαριέται ο ακροατής.

Και το παίξιμο και οι ιδέες είναι πραγματικά εξαιρετικά! +1 sub από μένα στο YT κανάλι.

Παίξιμο, ήχος, ιδέες όλα εξαιρετικά.

Μπράβο Γιάννη! :)

Σας ευχαριστώ όλους!  :)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γνωρίζοντας ότι το θέμα του ήχου είναι καθαρά υποκειμενικό,

θα ήθελα παρόλα αυτά να ρωτήσω πώς σας φάνηκε συχνοτικά η κιθάρα..?

Γενικά προτιμώ τον ήχο σχετικά μεσσαίο, αλλά πρίμομεσσαιο..

έχω την αίσθηση ότι σ'αυτό το video η κιθάρα βγήκε λίγο πιο "μουντή"..

Γνώμες?

Γιάννη το παρατήρησα κι εγώ ότι είναι λίγο πιο μουντός ο ήχος σου σε αυτό το βίντεο αλλά θεώρησα ότι έτσι τον ήθελες.

Ας πούμε ο ήχος σου στο "One with the waves" είναι για μένα από τους πιο ωραίους που έχω ακούσει. Δεν ξέρω τι αλλαγές έχεις κάνει στο βίντεο που συζητάμε βεβαία αλλά εν πάση περιπτώσει δεν με ενόχλησε. ;)

Βασικά δεν ήταν ευκολη η μίξη με το συγκεκριμένο BT, και για να ακουστεί πιο

γεμάτος ο ήχος έπρεπε να γίνει κάπως έτσι η κιθάρα..

Στο one with the waves ειχα 4 μικρόφωνα αν θυμάμαι καλα, εδώ έβαλα μόνο 1 και

έβαλα λιγο eq..

πάντως γενικά νομίζω πως το πιο μουντό έχι τη γλυκα του π.χ. Andy timmons...

αλλά νομίζω πώς ο solo ήχος  του Petrucci στο Train of throught είναι εκπληκτικός..για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.. :)

(βέβαια τα εφέ του Timmons δεν παίζονται... :) )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα