Ναι νομίζω ότι έχεις δίκιο αυτο το σκασιμο απουσιάζει στον ήχο της κιθάρας αλλά ποιος νοιαζεται είσαι virtuosos στο κομμάτιharyy είπε:Τhanks παιδιά. lsega ποια κιθάρα δεν σου άρεσε? Πάντως καμία δεν είναι με ενισχυτή μήπως σου λείπει το παραπάνω "σκάσιμο" που θα είχαν οι ήχοι μέσα από ένα fender twin π.χ?
2 μέρες αλλά το "κουβαλάω" μέσα μου πολλά χρόνια.giannis είπε:Special το συναίσθημα.
Ποσο καιρό το δούλευες το κομμάτι αν επιτρέπεται??
Φίλε συνονόματε έχεις δίκιο, αν έπαιζα σε κανονικό σετ θα είχα το νου μου στο ride, είναι όντως το μισό feeling του Mason αλλά στο software περιορίζεσαι λίγο στο θέμα των δυναμικών, καταλαβαίνεις όταν παίζεις στα πλήκτρα δεν γίνεται να πετύχεις 100% αυτό που πρέπει.Haris είπε:Μία ντραμιστική (φυσικά...) παρατήρηση από μένα. Το παίξιμο ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο χαλαρό, ιδίως στο ride. Μπορεί ο Mason να μην είναι o βιρτουόζος, αλλά το laid back ύφος του ήταν από τα σημαντικότερα/χαρακτηριστικότερα στοιχεία του ήχου των Floyd.
Κατά τ' άλλα πολύ καλή εκτέλεση ενός rock standard με δύσκολο feel, ιδίως στην κιθάρα.