Shine On You Crazy Diamond 1:2

Χάρης Γερουλάκης

haryy

Μέλος
Πόντοι
48
Το φτιαξα για πάρτη μου στην αρχή επειδή γουστάρω floyd και γενικώς μου αρέσει να ψάχνω τις παραγωγές και το πως φτιάχνονται, αλλά αυτό ήθελα να το μοιραστώ και να μου πείτε εντυπώσεις..

Φίλε μου ποιό synth χρησιμοποίησες για το synth σολο στην αρχή? Πολύ ωραίο μπορείς να μοιραστείς μαζί μας το preset?

Eίναι το Tronflute του Fm7. Υπάρχει και στο Fm8.

Χωρίς πείραγμα σε τίποτα.

Ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω. Το κομμάτι είναι τέλειο στο είπα αυτό?

Μπραβο φίλε πολύ καλή εκτέλεση και προσεγμένη ....ειδικά στα γυρισματα....είσαι διαβασμένος αρκετα καλά στο κομμάτι αυτό....θα ήθελα όμως κάτι καλύτερο στο ήχο της κιθάρας (δεν ξέρω ακριβώς πώς να στο δώσω να το καταλάβεις)...αλλά δεν θέλω να ακούσω και την ακριβή εκτέλεση του Gilmour στα αυτιά μου, πέρασε όμορφα η προσωπική εκτέλεση και ύφος της κιθάρας που έπαιξες.

Τhanks παιδιά. lsega ποια κιθάρα δεν σου άρεσε? Πάντως καμία δεν είναι με ενισχυτή μήπως σου λείπει το παραπάνω "σκάσιμο" που θα είχαν οι ήχοι μέσα από ένα fender twin π.χ?

haryy είπε:
Τhanks παιδιά. lsega ποια κιθάρα δεν σου άρεσε? Πάντως καμία δεν είναι με ενισχυτή μήπως σου λείπει το παραπάνω "σκάσιμο" που θα είχαν οι ήχοι μέσα από ένα fender twin π.χ?
Ναι νομίζω ότι έχεις δίκιο αυτο το σκασιμο απουσιάζει στον ήχο της κιθάρας αλλά ποιος νοιαζεται είσαι virtuosos στο κομμάτι  ;)

Special το συναίσθημα.

Ποσο καιρό το δούλευες το κομμάτι αν επιτρέπεται??

giannis είπε:
Special το συναίσθημα.

Ποσο καιρό το δούλευες το κομμάτι αν επιτρέπεται??
2 μέρες αλλά το "κουβαλάω" μέσα μου πολλά χρόνια.

Φίλε haryy απλά respect. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.

Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, το παίξιμό σου πολύ εκφραστικό.

Το 'χεις σίγουρα. Προφανώς όπως λες κι εσύ, "το κουβαλάς" χρόνια το κομμάτι.

Γι' αυτό και το απέδωσες έτσι. Χίλια μπράβο.  ;D

Μία ντραμιστική (φυσικά...) παρατήρηση από μένα. Το παίξιμο ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο χαλαρό, ιδίως στο ride. Μπορεί ο Mason να μην είναι o βιρτουόζος, αλλά το laid back ύφος του ήταν από τα σημαντικότερα/χαρακτηριστικότερα στοιχεία του ήχου των Floyd.

Κατά τ' άλλα πολύ καλή εκτέλεση ενός rock standard με δύσκολο feel, ιδίως στην κιθάρα.

Well done!! Aπλα στην κιθαρα θα ηθελα λιγο περισσοτερο βαθος και ισως λιγο delay να δωσει την ατμοσφαιρικοτητα που πρεπει...Κατα τα αλλα αψογος!!!

Haris είπε:
Μία ντραμιστική (φυσικά...) παρατήρηση από μένα. Το παίξιμο ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο χαλαρό, ιδίως στο ride. Μπορεί ο Mason να μην είναι o βιρτουόζος, αλλά το laid back ύφος του ήταν από τα σημαντικότερα/χαρακτηριστικότερα στοιχεία του ήχου των Floyd.

Κατά τ' άλλα πολύ καλή εκτέλεση ενός rock standard με δύσκολο feel, ιδίως στην κιθάρα.
Φίλε συνονόματε έχεις δίκιο, αν έπαιζα σε κανονικό σετ θα είχα το νου μου στο ride, είναι όντως το μισό feeling του Mason αλλά στο software περιορίζεσαι λίγο στο θέμα των δυναμικών, καταλαβαίνεις όταν παίζεις στα πλήκτρα δεν γίνεται να πετύχεις 100% αυτό που πρέπει. :)

Μπραβο σου μεγαλε.

Πολυ καλη δουλεια.

Και μην κολλαμε στις λεπτομερειες. :P :P :P

haryy:

Από ό,τι έχω καταλάβει, όλοι οι ήχοι πλην κιθάρας είναι από synths, σωστά?

Τι χρησιμοποίησες, hardware ή software? Και ποια αν επιτρέπεται? Θενξ. :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
8
Εμφανίσεις
694
Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις