Μονος σου , αλλα πρεπει να βρεις τον ιδιο ιμαντα η΄ τουλαχιστονLost_Highway είπε:Με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα αυτό.
Στο δικό μου πικάπ έχει κοπεί ο λαστιχένιος ιμάντας που γυρνάει το πλατό.
(αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξουμε όλοι ή "χρειάζεται τον τεχνικό του"; )
Παίρνεις ανά χείρας τον ιμάντα και κατεβαίνεις στην Κάνιγγος. Εχει 3 - 4 μαγαζιά εκεί που θα βρεις. Κοστίζει περίπου 2.00 ευρώ.dkall είπε:Μονος σου , αλλα πρεπει να βρεις τον ιδιο ιμαντα η΄ τουλαχιστονΜε ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα αυτό.
Στο δικό μου πικάπ έχει κοπεί ο λαστιχένιος ιμάντας που γυρνάει το πλατό.
(αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξουμε όλοι ή "χρειάζεται τον τεχνικό του"; )
το ιδιο μεγεθος
Επειδή ο ιμάντας "εξαχνώθηκε"thecrypt13 είπε:Παίρνεις ανά χείρας τον ιμάντα και κατεβαίνεις στην Κάνιγγος. Εχει 3 - 4 μαγαζιά εκεί που θα βρεις. Κοστίζει περίπου 2.00 ευρώ.
Σηκώνοντας το "λάστιχο" (πάνω στο οποίο κάθονται οι δίσκοι), από κάτω βλέπω τη βάση η οποία έχει κάτι τρύπες μέσα από τις οποίες βλέπω τον ιμάντα (εκεί πού θα 'πρεπε να είναι...), κάποια καρουλάκια κλπ. Λογικά, αυτήν τη βάση πρέπει να αφαιρέσω για να έχω πρόσβαση στο κάτω μέρος.Για να βγάλεις / βάλεις τον ιμάντα, σηκώνεις το πλατό (πολλά έχουν ένα διακοπτάκι σε κάποιο σημείο που απελευθερώνει το πλατό) και όπως βγάλεις τον ιμάντα τοποθετείς τον καινούριο (συνήθως υπάρχει "αυλάκι" που εφαρμόζει ο ιμάντας).
Μήπως μπορώ να μάθω κι εγώ που τα πηγαίνετε τα ΜΚ για σέρβις? έχω τρελή σπαζοκεφαλιά προμπλέμι με το δικό μου... Αν μπορούσα να έχω κανένα τηλεφωνάκι γιατί δεν είμαι από Αθήνα... Θένξ!floyd85 είπε:ευχαριστω πολυ dkall.επικοινωνησα μαζι του.την παρααλλη εβδομαδα μου'πε ομως.![]()