Ναι αλλά αν κάποιος του κλέψει τα τραγούδια ποιος τον κατοχυρώνει μετά; Και τα δικαστήρια δεν δέχονται πάντα το κόλπο με το συστημένο στον εαυτό σου.Και ο οτε' date=' δεη, ευδαπ πλέον α.ε. λένε ότι είναι, αλλά κανείς δεν λέει ότι δεν είναι και κρατικός φορέας παράλληλα :wink:[/quote']
δηλαδή πιστεύεις ότι η ταίνια ασφαλείας επιδεί θα γράφει και ΑΕΠΙ τον κατοχυρώνει περισσότερο ή ότι επιδεί είναι μέλος της ΑΕΠΙ είναι κατοχυρομένο το έργο του καλύτερα.
Και στην ανεξάρτητη παραγωγή υπάρχει ταινια ασφαλείας και κωδικοι που φανερώνουν την ημερομηνία έκδοσης.
ο νόμος λέει ξεκάθαρα ότι αυτός που μπορεί να αποδείξη την πρωτογένεια του υλικού του είναι ο δημιουργός και ας έχει ο άλλος και σφραγίδες και ημερομηνίες και οτιδηποτε άλλο.
τέλος αυτά περι κρατικού φορέα και Α.Ε. αναφέρομαι για τον λόγο ότι ο κόσμος νομίζει ότι είναι υποχρεωτική η εγγραφή στην ΑΕΠΙ για να κυκλοφορήσει το cd του, εμένα προσωπικά κάπως έτσι μου το έπαιξαν σε τηλεφωνική κουβέντα που είχα με τον δικηγόρο τους, δηλ. του στυλ ότι είναι υποχρεωτικό αν θέλω να βγάλω cd πρέπει να είμαι μέλος τους, μόλις άρχισα να τους λέω κάποια πράγματα παραπάνω, άρχισαν να το αλάζουν το πράγμα και να λένε ότι και φυσικά έχω δικαίωμα να βγάλω cd kai xωρίς να είμαι μέλος τους :wink: