Eπίσης ο Μαυρομουστάκης στη Θεσσαλονίκη που πρέπει να είναι συνεργάτης του Telesound (το λέω because ο υπεύθυνος πωλήσεων του Telesound με παρέπεμψε στον Μαυρομουστάκη) με είπε oτι "ο αντιπρόσωπος στην Αθήνα δε φέρνει τις κόκκινες εφτάχορδες" (το λέω επειδή είπες ότι σε ενδιαφέρει το κόκκινο χρώμα).
Αποκλείεται... είχε μια κρεμασμένη όταν πήγα.
Κόκκινη εφτάχορδη; Αυτό που λέω εγώ πάντως είχε γίνει μέσα Μαίου...
Εγώ πήγα αρχές Δεκέμβρη... δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν 7χορδη η κόκκινη hellraiser που είδα όμως... αλλά έτσι που στο είπε είναι πολύ γενικό... κόκκινες 7χορδες υπάρχουν σε 3 μοντέλα... τη hellraiser' date=' την omen extreme (που υπήρχε σίγουρα, την έχει και στη βιτρίνα) και το signature του Loomis... πάντως ο υπάλληλος εκεί μου είπε ότι ποτέ δεν έχει έρθει το signature του Loomis στην Ελλάδα, μπορεί να εννοούσε αυτή... ένα τηλέφωνο πάντως θα σου λύσει τις όποιες απορίες...
http://www.telesound.gr/[/quote']Ίσως να εννοούσε την κόκκινη Hellraiser γιατί τον ρωτούσα γενικώς για τις ακριβές, Hellraiser και Loomis. Η Loomis πάντως δεν έχει έρθει σίγουρα στην Ελλάδα. Aν είχε έρθει θα το είχα μάθει γιατί την παρήγγειλα από το Μάιο μπεκεκε :lol: :lol: