Schecter Hellraiser C-1!

mixlad41

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Γεια σας παλικαρια του Noiz!Μετα την ερωτηση με τα πολυεφφε που έκανα πριν καμια βδομαδα, θέλω να ρωτήσω για την Schecter Hellraiser την θέλω για thrasies,Carcass, Arch Enemy, Nevermore, Haunted και τα τοιαυτα.... Κανει, εχει κανεις εμπειρία απ'την εν λόγω κιθάρα.Με παρόμοιo με παρόμοιο μοντέλο παίζει και ο Ευθύμιος Λούμης(Jeff Loomis) :wink: !!!

www.schecterguitars.com

Μα για τέτοια παιξίματα είναι φτιαγμένα αυτά τα όργανα. Αλλιώς δε νομίζω να τη βγάζανε Hellraiser... Κοίτα μεσα στο φόρουμ, έχει ξανασυζητηθεί η υγκεκριμένη κιθάρα και με εντυπώσεις από αυτούς που την αγορασαν.

Εγώ πάντως θα προτιμούσα την C-7 Hellraser γιατί είμαι πολύ κάπρος.

c7_hellraiser_blk.jpg

Ως κατοχος 2 C-7 και εγω θα σου προτινα να παρεις 7-χορδη μοντελλο

για 2 λογους

Ο πρωτος ειναι οτι τα συγκροτηματα που αναφερεις παιζουν χαμηλοτερα απο το standard κουρδιασμα κ δευτερος λογος ειναι ο οικονομικος!!

η 7-χορδη ειναι φθηνοτερη της εξαχορδης

http://guitare.playback-europe.com/schecter-c-1_blackjack-11648.html

http://guitare.playback-europe.com/schecter-c-7_blackjack-11650.html

Πάντως εγώ μια φορά βρισκόμουν σε ένα μαγαζι και είχε μπει μέσα ένα παληκάρι που ήθελε μια εφτάχορδη Schechter (νομίζω όχι τη Hellraiser).Και τη συγκρινε με την ίδια εξάχορδη.Τελικά πήρε την εξάχορδη γιατί είχε αρκετά καλύτερο ήχο.Δε ξέρω αν αυτό ισχυέι και για τη Hellraiser,οπότε καλύτερα να τις ακούσεις.

Ναι κι εγω εχω ακουσει κατι τετοιο για την εφτάχορδη, δεν ξέρω αν ισχύει.Θα παω οπωσδήποτε να δοκιμάσω, παντα δοκιμαζω πριν παρω κιθαρα, βασικά και κιθάρα να μην θέλω να πάρω πάλι δοκιμαζω οποτε βρεθω σε μαγαζί.... :lol: .Το θέμα είναι οτι στο Ιντερνετ την βρήκα μόνο στο Musician's Friend την κόκκινη που θέλω.Ξέρει κανένας αλλος κανα site που να την έχει?

φίλε mixlad41 οι κόκκινες είναι θεές.

και οι C1 και η c7 είναι πανέμορφες, και μιας και είδα ότι οι τιμές είναι νορμάλ ψήνομαι και εγώ

αλλά υπάρχει αντιπρόσωπος στην ελλάδα για να τις δοκιμάσεις??

Eχει οΝτουκας στα Γιάννενα και κάποιος στην Αθήνα,αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιος.Θεσσαλονίκη είχε πάρει μια φορά το μάτι μου στο Μαυρομουστάκη.

Στην Αθήνα τις φέρνει ο Τσιτιρίδης στη Ακαδημίας, στο ύψος της Θεμιστοκλέους. Hellraiser δεν είχα δει πάντως, αλλά μια ιδέα παίρνεις. Εμένα μου είχαν φανεί πολύ καλές, κι οι τιμές τους ακόμα καλύτερες.

Αν είσαι αθήνα πήγαινε στο Αιγάλεω στη telesound... έχει σίγουρα, την είδα λιγότερο από ένα μήνα πριν όταν αγόρασα την omen extreme... έχει και πολύ καλές τιμές για τις Schecter. Μου έλεγε και πως πολλοί ζητούσαν το signature του Loomis αλλά ποτέ δεν έχει έρθει Ελλάδα... c-1 έχει και στο Τσιτιρίδης στην Ακαδημίας, όπως λέει ο earendil, αλλά είχε μόνο μία μαύρη όταν πήγα και θα έφερνε πολύ αργά...

Ο αντιπρόσωπος ελλάδας σύμφωνα με το site της Schecterείναι η Telesound. O Ντούκας δεν ξέρω αν τις φέρνει μέσω αυτών ή ανεξάρτητα, πάντως αν σας φέρει ο δρόμος προς Γιάννενα αξίζει να τον προτιμήσετε. Ο Τσιτιρίδης λογικα τις φέρνει μέσω της telesound.

Ο αντιπρόσωπος ελλάδας σύμφωνα με το site της Schecterείναι η Telesound. O Ντούκας δεν ξέρω αν τις φέρνει μέσω αυτών ή ανεξάρτητα' date=' πάντως αν σας φέρει ο δρόμος προς Γιάννενα αξίζει να τον προτιμήσετε. Ο Τσιτιρίδης λογικα τις φέρνει μέσω της telesound.[/quote']+1
Τις Loomis signature τις περιμένουνε τέλη Σεπτεμβρίου-Αρχές Οκτωβρίου αλλά παίζει να έχουν προπωληθεί όλες λόγω της μεγάλης ζήτησης και της μικρής παραγωγής..!

Eπίσης ο Μαυρομουστάκης στη Θεσσαλονίκη που πρέπει να είναι συνεργάτης του Telesound (το λέω because ο υπεύθυνος πωλήσεων του Telesound με παρέπεμψε στον Μαυρομουστάκη) με είπε oτι "ο αντιπρόσωπος στην Αθήνα δε φέρνει τις κόκκινες εφτάχορδες" (το λέω επειδή είπες ότι σε ενδιαφέρει το κόκκινο χρώμα)...

anyway μπορείς να ρωτήσεις τους δύο προαναφερθέντες για κάποιες πληροφορίες σχετικά με τιμές κτλ, απαντάνε και οι δύο σε emails:

Σ.Ντούκας (Ιωάννινα): www.guitars.gr

Telesound: www.telesound.gr

Eπίσης ο Μαυρομουστάκης στη Θεσσαλονίκη που πρέπει να είναι συνεργάτης του Telesound (το λέω because ο υπεύθυνος πωλήσεων του Telesound με παρέπεμψε στον Μαυρομουστάκη) με είπε oτι "ο αντιπρόσωπος στην Αθήνα δε φέρνει τις κόκκινες εφτάχορδες" (το λέω επειδή είπες ότι σε ενδιαφέρει το κόκκινο χρώμα).
Αποκλείεται... είχε μια κρεμασμένη όταν πήγα.

Καλα οκ απο μαγαζια στη Ελλάδα, ξέρει κανεις όμως κανενα site που να έχει την κόκκινη εξαχορδη, εφταχορδη οτι να 'ναι..... :lol: Ξέρει κανεισ τιποτα για τα μοντέλα tempest, είναι καλά γιατι ψήνεται ένας φίλος να πάρει..... :?: :roll:

Eπίσης ο Μαυρομουστάκης στη Θεσσαλονίκη που πρέπει να είναι συνεργάτης του Telesound (το λέω because ο υπεύθυνος πωλήσεων του Telesound με παρέπεμψε στον Μαυρομουστάκη) με είπε oτι "ο αντιπρόσωπος στην Αθήνα δε φέρνει τις κόκκινες εφτάχορδες" (το λέω επειδή είπες ότι σε ενδιαφέρει το κόκκινο χρώμα).
Κόκκινη εφτάχορδη; Αυτό που λέω εγώ πάντως είχε γίνει μέσα Μαίου...

Εγώ πήγα αρχές Δεκέμβρη... δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν 7χορδη η κόκκινη hellraiser που είδα όμως... αλλά έτσι που στο είπε είναι πολύ γενικό... κόκκινες 7χορδες υπάρχουν σε 3 μοντέλα... τη hellraiser, την omen extreme (που υπήρχε σίγουρα, την έχει και στη βιτρίνα) και το signature του Loomis... πάντως ο υπάλληλος εκεί μου είπε ότι ποτέ δεν έχει έρθει το signature του Loomis στην Ελλάδα, μπορεί να εννοούσε αυτή... ένα τηλέφωνο πάντως θα σου λύσει τις όποιες απορίες... http://www.telesound.gr/

Παιδιά απ'ότι ξέρω η Loomis είναι μοντέλο του 2007. Δεν αποκλείεται να μην ήταν διαθέσιμη ακόμα στην τελευταία εισαγωγή παρόλο που είχε ανακοινωθεί.

Νομίζω δυο εισαγωγές έχουν γίνει όλες κι όλες μέχρι τώρα και η πρώτη είχε καθυστερήσει σημαντικά λόγω της απεργίας στα λιμάνια πέρσι. Πολλές από αυτές που έρχονται φεύγουν κατευθείαν επειδή είναι παραγγελίες πελατών (το ξέρω γιατί ήθελα να δοκιμάσω την C1 Classic και παρ'όλο που έφερε 3 στην πρώτη φουρνιά όλες φύγανε χωρίς να μπούνε σε βιτρίνα).

Οπότε μπορεί και να έχει έρθει αλλά να πήγε κατευθείαν σε πελάτη.

Όπως λέει ο niz, πάρτε τηλέφωνο στην Telesound και θα βρείτε (πιστεύω) άκρη :wink:

Εγώ πήγα αρχές Δεκέμβρη... δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν 7χορδη η κόκκινη hellraiser που είδα όμως... αλλά έτσι που στο είπε είναι πολύ γενικό... κόκκινες 7χορδες υπάρχουν σε 3 μοντέλα... τη hellraiser' date=' την omen extreme (που υπήρχε σίγουρα, την έχει και στη βιτρίνα) και το signature του Loomis... πάντως ο υπάλληλος εκεί μου είπε ότι ποτέ δεν έχει έρθει το signature του Loomis στην Ελλάδα, μπορεί να εννοούσε αυτή... ένα τηλέφωνο πάντως θα σου λύσει τις όποιες απορίες... http://www.telesound.gr/[/quote']Ίσως να εννοούσε την κόκκινη Hellraiser γιατί τον ρωτούσα γενικώς για τις ακριβές, Hellraiser και Loomis. Η Loomis πάντως δεν έχει έρθει σίγουρα στην Ελλάδα. Aν είχε έρθει θα το είχα μάθει γιατί την παρήγγειλα από το Μάιο μπεκεκε :lol: :lol:

Η Loomis πάντως δεν έχει έρθει σίγουρα στην Ελλάδα.
Όντως το διασταύρωσα και γω χτες το απόγευμα.

Ρε παιδια η πιο ακριβη Schecter ποσο πάει?

Η πιο ακριβη που ειδα εγω ειναι ουτε στα 500 euro.

Προσφατα ειδα ενα group metal λιωε, οι 2 κιθαριστες επαιζαν με schecter (ο ενας hellraiser c 7) και ηχαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΧΟ!

Η πιο ακριβή που έχω δει στην Ελλάδα είναι γύρω στα 1200 Ευρά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back