Scapegoat - Πως σας φαινομαστε?

fm

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Η μπαντα μου ονομαζεται Scapegoat και κινουμαστε σε stoner μονοπατια.Τα παρακατω ειναι video απο το schoolwave που παιξαμε φετος

http://www.youtube.com/user/scapegoatgreece#p/u/0/3pslniMm3BU

οποιοδηποτε σχολειο προφανως και ειναι δεκτο ειτε ειναι θετικο ειτε αρνητικο αρκει να ειναι επικοδομητικο

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια χαρα βαρατε για πιτσιρικαδες,πες στον τραγουδιαρη ομως οτι οι αντρες ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΙΑ φορανε ΜΟΝΟ στην παραλια..... ;D & ΣΙΓΟΥΡΑ οχι πανω στη σκηνη (μονο οι roadies το καλοκαιρι  δικαιολογουνται να τα φορανε)

Superfunk είπε:
Μια χαρα βαρατε για πιτσιρικαδες,πες στον τραγουδιαρη ομως οτι οι αντρες ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΙΑ φορανε ΜΟΝΟ στην παραλια..... ;D & ΣΙΓΟΥΡΑ οχι πανω στη σκηνη (μονο οι roadies το καλοκαιρι  δικαιολογουνται να τα φορανε)
;D ;D ;D ;D ;D

Τι λες βρε Νίκο στα παιδιά... Με 40 βαθμούς όλοι με κοντοβράκια  ;D ;D ;D κυκλοφορούμε εδώ στο Γκρίχενλαντ  ;D

Αλλά βέβαια καλομάθαμε στα δροσερά Βερολίνα  ;)

@ FM ωραίοι παιδιά

@superfunk να φανταστεις οτι  με κοροιδευε που εβαλα παντελονι εκεινη την μερα.Θελει να αεριζονται τα @@ του.

Εσυ εισαι σε καλο δρομο,ακου κοντοβρακι στη σκηνη,ουτε οι Πυξ Λαξ δεν τα κανουν αυτα.... ;D ;D

Τι λες βρε Νίκο στα παιδιά... Με 40 βαθμούς όλοι με κοντοβράκια    κυκλοφορούμε εδώ στο Γκρίχενλαντ 

Αλλά βέβαια καλομάθαμε στα δροσερά Βερολίνα 
καλα στο Βερολινο ειναι ακομα χειροτεροι (και αντιαισθητικοι) με σαγιοναρες και σορτσακια του μπασκετ....ειναι ολοι απο τελη Μαϊου.... ;D

χαλια φαση (αισθητικα) ειναι παντως να κυκλοφορεις  μεσα στην πολη με την τριχα καγκελο.... ;D,αν ζεσταινεσαι βαλε κελεμπια οπως οι Αραβες καλυτερα ειναι... ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τι λες βρε Νίκο στα παιδιά... Με 40 βαθμούς όλοι με κοντοβράκια  ;D ;D ;D κυκλοφορούμε εδώ στο Γκρίχενλαντ  ;D
Σπικ φοργιορσελφ.

Δε πα να χει και 50.....

Η σκηνή είναι σκηνή και πρέπουσα περιβολή της περσόνας που φιλοξενεί της αρμόζει.

Κάτω βάλε και ζαρτιέρες (που ξέρω ότι βάζεις)  :P

Βέβαια τη στολή του Judge Dredd εγώ δεν θα την έβαζα ούτε με βασανιστήρια ......  ;D ;D ;D

Παίδες σόρρυ αλλά δεν βλέπω Ουτούμπι απ τη δουλειά.

Superfunk είπε:
αν ζεσταινεσαι βαλε κελεμπια οπως οι Αραβες καλυτερα ειναι... ;D
Μαύρη?? :o :o ;D ;D

Μια χαρά είστε fm keep going λιγάκι να δουλέψει τη φωνή του ο τραγουδιστής...πολύ ψόφιος μου ακούγεται ;D Δώστε του λίγο red bull ;D ;D

Σπικ φοργιορσελφ.Δε πα να χει και 50.....

Η σκηνή είναι σκηνή και πρέπουσα περιβολή της περσόνας που φιλοξενεί της αρμόζει.
+1000

βεβαια εσυ εισαι βετερανος ροκ σταρ και τα ξερεις καλα αυτα...

εδω ρε σεις ολοκερος JAMES BROWN & εσκαγε μυτη Ιουλιο μηνα με ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ κοστουμι με γελεκο και γραβατα....ενα παντελονι φοβαστε να βαλετε?  

audiokostas είπε:
Παίδες σόρρυ αλλά δεν βλέπω Ουτούμπι απ τη δουλειά.
Ώρες-ώρες είσαι πολύ χωλόφαρδος...

Superfunk είπε:
βεβαια εσυ εισαι βετερανος ροκ σταρ και τα ξερεις καλα αυτα...
Μή σταματάς. Συνέχισε

εδω ρε σεις ολοκερος JAMES BROWN & εσκαγε μυτη Ιουλιο μηνα με ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ κοστουμι με γελεκο και γραβατα....ενα παντελονι φοβαστε να βαλετε? 
Cause every girl 's crazy bout a sharp dressed man.........  ;D

Ώρες-ώρες είσαι πολύ χωλόφαρδος...
Μωρέ χωλή έχω καμπόση αλλά το πανκ μας πέθανε.

Αν το βγάλω όμως σε μιζέρια με στίχο ελληνικό μέχρι και ο μεγαλύτερος Έλληνας συγκρότημας γίνομαι.  ;)

Να πω πόσο πολύ μου αρέσει το Schoolwave.

Δεκαεξάρια/δεκαοχτάρια στη σκηνή πάνω να χτυπιώνται.

Το γουστάρω απίστευτα.

audiokostas είπε:
Βέβαια τη στολή του Judge Dredd εγώ δεν θα την έβαζα ούτε με βασανιστήρια ......  ;D ;D ;D
Πάει ο Dredd- δυστυχώς τελείωσαν αυτές οι ένδοξες εποχές  ;D- τώρα η σκηνοθεσία της νέας μπάντας απαιτεί κάτι τέτοιο...  Πρέπει να ανανεώσω τα καπέλα μου  ;)

DrJohnlive.jpg

Μπραβο μαγκες.

"Το'χετε".

Ολα τελεια.

Συνεχιστε παρομοιως.

audiokostas είπε:

Το γουστάρω απίστευτα.
+1

Μπραβο μαγκες.

"Το'χετε".

Ολα τελεια.

Συνεχιστε παρομοιως.
+1

πολύ καλοι παιδιά αλλά.......ο τραγουδιστης παιρνει 0 στην σκηνικη παρουσια (οχι το ντυσιμο).

τι κοβει βολτες πανω κατω?

να χτυπιεται κατω πρεπει......βάλτε του χέρι ;D ;D ;D ;D ;D

audiokostas είπε:

Το γουστάρω απίστευτα.
Kαι μερικες απ τις μπαντες παιζουν τοσο καλα που σε κανουν και ντρεπεσαι.

Και η μπαντα σας φιλε fm ειναι δυνατη και με ενεργεια.Μπραβο!

yannis37 είπε:
πολύ καλοι παιδιά αλλά.......ο τραγουδιστης παιρνει 0 στην σκηνικη παρουσια (οχι το ντυσιμο).

+1000 νέα παιδιά είστε, σπάστε τα πάνω στην σκηνή  :D :D :D

Ναι, και εγώ το μόνο παράπονο που έχω είναι το frontman issue!

Κατά τα αλλά πολύ ωραίοι!!

Καλα ρε παιδια εσεις το παντελονι κρινετε?!?!?!Ρε φερτε τον Ασλανη ρεεεε!!!!Greek idol το καναμε εδω μεσα!!!!!χαχαχχαχαχα  ;D ;D ;D ;D

audiokostas είπε:

Το γουστάρω απίστευτα.
Μπραβο μαγκες.

"Το'χετε".

Ολα τελεια.

Συνεχιστε παρομοιως.
+1

...αλλά +1 και στο από κάτω:

Κάνει σαν να έχει βγάλει βόλτα το σκύλο και παρεμπιπτόντως να τραγουδάει. Βάλτε του χέρι δις!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα