Savage Temper please comment

Warhead

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ηχογράφησα (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ με την fender) ένα προσχέδιο κομμάτι, κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο..

Ως προς την σύνθεση

Ως προς τον ήχο

Επίσης, θα ήθελα να μου πειτε τι είδους φωνητικών θα σας κόλλαγε να ακούσετε πάνω στο κομμάτι. Καθαρα, γαιδουροφωνή, brutal, τι....;  ;D ;D  ??? ???

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

[Το συνημμένο αφαιρέθηκε μετά από παράκληση του warhead]

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γεια χαρα,

ωραιος...εγώ μπορώ να φανταστώ intustrial γυναικείες φωνές από κάτω,ψιλό ανατολίτικες,πικτρα στο reverb,τα τυμπανα/percussions ειναι φυσικά φανταζομαι ε???

φιλικά

θα φανώ λίγο βλάχος, αλλά φέρνεις ένα παράδειγμα industrial γυναικείας φωνής.

Για φωνή θα έλεγα κάτι σε warrel dane ένα πράμα.

Πες λίγο τι χρησιμοποίησες για τις κιθάρες και τα υπόλοιπα του κομματιού!

Σας ευχαριστώ παιδιά.

Για τις κιθάρες, έχουμε τα εξής...:

Fender Strat HSS USA Standard->Boss GT6->E-MU 0404->Sonar

giannis είπε:
τα τυμπανα/percussions ειναι φυσικά φανταζομαι ε???
Τα τύμπανα είναι από το Drumkit From Hell, ένα plug in του EZ Drummer, χαίρομαι πάντως που <<μπερδεύτηκες>>...!

Περί γυναικείας φωνής ΔΕΝ μου είχε περάσει από το μυαλό, λέτε, έ...; Χμμμμ..

Ήρθα από διακοπές, επαναφέρω το θέμα, όποιος μπορεί να αφιερώσει λίγη ώρα να το ακούσει και να σχολιάσει (κάφρος και μη), είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.

Θα μου αρεσε η φωνη να ειναι σε στυλ Serj Tankian (μη βαρατε ρε!!!  ;D), οχι με ουρλιαχτα δηλαδη...

Το κομματι καλο ειναι.

Θα τον πάρω ένα τηλεφωνάκι να έρθει ο Σεργιος...!

Ο Serj Tankian είναι σαν την coca cola, πάει με ΟΛΑ.

Thanx για το comment.

Να πω και τη γνώμη μου προς "ανάσταση" του θέματος...

Σαν σύνθεση το κομμάτι μάρεσε αρκετά,έχοντας και μια ιδιαίτερη αγάπη προς τα ανατολίτικα τριμητόνια.

Βέβαια πάλεψε το να ξεφύγεις από τα βασικά riff, που αν και πολύ πολύ όμορφα νομίζω πως θα κολλούσαν και κανα δυο breaks μέσα, αφού βλέπω πως τα πας καλα σε progοκαταστάσεις..

Τώρα για φωνή γνώμη μου είναι να μην συνδυάσεις καθαρά και καφρίλες, αφού έχουμε γεμίσει από τέτοια δείγματα, ιδιαίτερα σαυτό το στυλ.. Θα μου καθόταν καλύτερα κάτι σε dane οπως ανέφερε κ ο boukas ή κάτι σε labrie. Πάντως πολύ καλή προσπάθεια, και αν το ενσωματώσεις σε ένα μεγαλύτερο κομμάτι πιστεύω πως θα τα πάει πολύ πολύ καλά. ;)

Δυο τύποι φωνητικών:

Στο ''κουπλέ'' ΜΟΝΟ Warrel Dane! Είναι ένα και το αυτό!

Στο ρεφρέν η φάση πάει Therion και έτσι πάμε σε γυναικεία φωνητικά.

Αυτά από μένα...

Βρηκαμε τραγουδιστή τελικα παιδιά, η φωνή του είναι ιδιαίτερη και πιστεύω κολλάει με το σύνολο. Κάτι σαν brutal, αλλά όχι καφρίλα, σαν γαιδουροψίθυρος.!! (χεχε, δεν βοηθάει πολύ η περιγραφή, ε...; )

Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω ολοκληρωμένο κομμάτι.

Επίσης βρήκαμε μέλη εκτός από μπάσο.

Κανάς μπασίστας βρε παιδιάά από Δυτικά που να ενδιαφέρεται...;!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back