..αρμονικη με τον αντιχηρα στην sol λογικα και bend προς τα πισω τo τρεμολο καν'το και μονο σου αμα ξερεις να βγαλεις την αρμονικη με τον αντιχηρα' date=' εφφετζιδικη τεχνικη εδω και χρονια απο οτι ακουω ερχεται και το feedback oποτε παιζει μαζι του κουνωντας το tremolo και εκει...[/quote']
Σωστός gpiad,το feedback είναι αυτό που φαίνεται να αλλάζει την νότα μετά την αρμονική. :wink:
Όμως ρε παιδιά,λίγη σημασία έχουν όλα αυτά..Ο άνθρωπος έκανε το ίδιο εφε τόσες φορές χωρίς να το βαρεθώ ούτε μια στιγμή..Ήξερε πότε να το κάνει και πόσο να το κρατήσει..αυτό είναι η μαγεία για μένα.
Επίσης θα θελα να πώ πως ο χώρος ήταν πολύ καλός μιας και αυτό το στάχυ που υπήρχε κάτω δεν δημιουργούσε προβλήματα σκόνης,ούτε γινόσουν κ@λος αν καθόσουν.
Οι Firewind έδειξαν πολύ δεμένοι και παρουσίασαν αξιοπρεπέστατα τη δουλειά τους.Δεν θέλω να μπώ στη λογική καλοί για τα ελληνικά δεδομένα και άλλες τέτοιες π@π@ριές,ούτε και βέβαια πως ανακαλύψαμε καινούργιο guitar hero...Οι τύποι γουστάρουν αυτό που κάνουν και το ίδιο γουστάραμε κι όσοι βρέθηκαμε εκεί χθες και αυτό δεν επηρεάστηκε απ το αν είναι Έλληνες ή όχι.Ωραία κομμάτια,καλός ήχος και εξίσου καλό show.
O Joe δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά ήταν Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ. :lol: :lol: :lol: :lol: Όπως και το συγκρότημα του..τι μπασίστας ήταν αυτός ρε guys..Όσα και να γράψω λίγα μου φαίνονται για χθές..
Next time ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο..να το χαρεί περισσότερος κόσμος.