Σας αρέσει ο Αζναβούρ;

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ποιός;

Πάτησα play και η φωνή με παρέπεμπε σε κάτι που θα έπρεπε να ξέρω. Έριξα μια ματιά σε wiki και το επίσημο site του (το οποίο είναι στα Γαλλικά και αναγκαστικά προσπέρασα)

http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Aznavour

http://www.charlesaznavour-lesite.fr/

και η αντίδρασή μου ήταν α ναι... αυτός.

Αν και δεν τον έχω ψάξει είμαι σίγουρη πως τον έχω ακούσει σε πάρα πολλά μέρη και στιγμές ή τον έχω δει σε ταινίες και η φωνή του με παραπέμπει άμεσα σε αυτό που θα όριζε κάποιος ως το Γαλλικό τραγούδι. Ναι γενικά μου αρέσει αυτό που ακούω.

Ειναι κατι σαν το dejavu.Καπου τον εχεις ξαναδει, καπου τον εχεις ξανακουσει...

Δεν έχω τεράστια επαφή, αλλά αυτή η εκτέλεση είναι αριστούργημα

Το κανονικό μου φαίνεται λίγο toomuchίλα όμως....

Ε, καλά. Ο Μπρελ και κανα δυό άλλοι / άλλες ΕΙΝΑΙ το γαλλικό τραγούδι. ;)

Ναι, μου αρέσει... είναι μια από τις μουσικές επιρροές που πήρα από τους γονείς μου (ανάμεσα σε πολλές άλλες). Δεν έχω επαφή με την δισκογραφία του αλλά σκεπτόμουν να τον δω σε συναυλία πριν από 2 χρόνια περίπου, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε. Nα κι ένα σχετικό, πολύ όμορφο και ιστορικό τραγούδι που είχα να ακούσω αμέτρητα χρόνια και που μου ήρθε αμέσως σαν φλας με την αφορμή του θρεντ...

Α ναι αυτό είναι πολύ ωραίο!!

Κ εμένα οι γονείς μου ακούγαν (και ακούνε ώρες ώρες) κάτι τέτοια!

Το συγκεκριμένο κ εγώ πρέπει να έχω να το ακούσω αιώνες!! :)

Παίζει να το είχα ακούσει τελευταία φορά έντεκα ή δώδεκα χρόνια πριν σε ένα μικροσκοπικό ωραίο μπαράκι στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας που έπαιζε τέτοια μουσική - όχι μόνο δεν πίστευα στα μάτια μου πως υπήρχε κάτι τέτοιο ΕΚΕΙ αλλά είχα μείνει εμβρόντητος ακούγοντάς το (σαν ανάμνηση της παιδικής μου ηλικίας)...

Tότε ας βάλουμε στη λίστα και το Chanson des Vieux Amants του J.Brel και φυσικά μην ξεχνάμε και την Edith Piaf... :D

Καλά αν αρχίσουμε γενικά για το γαλλικό τραγούδι... έχουμε πολύ μέλλον.

Έχω σχεδόν όλη τη δισκογραφία του και είναι απλά απίστευτος.

Η διαφορά τραγουδιστή και ερμηνευτή.Ο ένας τραγουδάει νότες κι ο άλλος μπαίνει στο κομμάτι,αφήνοντας την ψυχή του να τον οδηγήσει.

Θα ήταν πολύ καλό για τούς τραγουδιστές να έπαιρναν μαθήματα υποκριτικής.Θα άλλαζαν πολλά γύρω από την άποψή τους για το τραγούδι. :)

Ερμηνεία. Ακριβώς. Πόσοι λίγοι δυστυχώς καταλαβαίνουν τι σημαίνει.

Trending...

Νέα θέματα

Back