S.O.S. Πρόβλημα (μάλλον) one spot

theopas

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα...Χρειάζομαι άμεσα τη βοήθεια σας...Όταν βάζω το onespot στο πολύμπριζο κάνει ένα ενοχλητικό τζζζζζζζζ αδιάκοπα...Άνοιξα τον ενισχυτή και αυτός ο θόρυβος μεταφέρεται και "ενισχύεται" κατά πολυ με αποτέλεσμα να μην ακούγεται η κιθάρα, αλλά περισσότερο αυτό το τζζζζ!!!Μέχρι χθες δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα...Σήμερα ξαφνικά εγινε...Το έβγαλα και το δοκίμασα σε άλλες πρίζες και πάλι ακούγεται το ίδιο πράγμα από το onespot...Ελπίζω να είναι μόνο πρόβλημα του τροφοδοτικου και να μην έχει επηρε'ασει τπτ άλλο...

theopas είπε:
Καλησπέρα...Χρειάζομαι άμεσα τη βοήθεια σας...Όταν βάζω το onespot στο πολύμπριζο κάνει ένα ενοχλητικό τζζζζζζζζ αδιάκοπα...Άνοιξα τον ενισχυτή και αυτός ο θόρυβος μεταφέρεται και "ενισχύεται" κατά πολυ με αποτέλεσμα να μην ακούγεται η κιθάρα, αλλά περισσότερο αυτό το τζζζζ!!!Μέχρι χθες δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα...Σήμερα ξαφνικά εγινε...Το έβγαλα και το δοκίμασα σε άλλες πρίζες και πάλι ακούγεται το ίδιο πράγμα από το onespot...Ελπίζω να είναι μόνο πρόβλημα του τροφοδοτικου και να μην έχει επηρε'ασει τπτ άλλο...
Έτσι έκανε απο την αρχη..?

Επέστρεψε το για να μη γίνει και τίποτα άλλο...πόσο καιρό το έχεις...?

δεν παίζουν με αυτά,

έχω δεί ατυχηματάκι (μικροηλεκτροπληξία) μπρός στα μάτια μου,

δεν έφταιγε το one spot,έφταιγε ο βλάκας που ήξερε ότι έχει σπάσει και το χρησιμοποίησε... 8)

τι πεταλια χρησιμοποιεις?

κανενα καλωδιο μηπως τα εφτυσε???

μηπως να μας εδινες μερικες πληροφοριες περισσοτερες?

@Fritz...Το έχω 2 χρόνια και χθες έγινε το κακό...Ελπίζω να φταίει μονο το onespot...Δεν παίζω με τα ρεύματα(Ηλ. Μηχ είμαι και εχουν δει πολλά τα ματάκια μου στα εργαστήρια)

@solega...Το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι το χταπόδι που είχε το pack του onespot...Τα πετάλια δεν φταίνε, τα δοκίμασα ένα ένα...Πληροφορίες όπως???

delay συνηθως προκαλουν το προβλημα με το 1σποτ. αλλιως μηπως ειναι κανενα καλωδιο απο αυτα που ενωνουν τα πεταλια μεταξυ τους η και τα δυο που χρησιμοποιεις για τη κιθαρα η τον ενισχυτη.αλλη κιθαρα δοκιμασες???

για διλευ έχω το Tech21 Boost D.L.A. ...Το έβγαλα από την αλυσίδα αλλά πάλι τα ίδια...To rig συνδέεται με planet waves και τα 2 που ενώνουν κιθάρες και ενισχυτη είναι George L...To θέμα είναι ότι το tzzzz το κάνει μόνο το one spot και μόνο του χωρις τπτ συνδεδεμένο στην άκρη του!

myster_maze είπε:
Προσεξε τις καλωδιωσεις! Μην εχεις και κανενα ατυχημα...  :o
θυμασε που μου πες τι να προσεξω οταν ηθελα τροφοδοτικο, και τι μου ειπες για το one spot?(καλος ο Beck αλλα επαθα ζημια με το πιπινι στο μπασσο. Στο χω ξαναπει :-[ :'( :-X >:( ???)

theopas είπε:
To θέμα είναι ότι το tzzzz το κάνει μόνο το one spot και μόνο του χωρις τπτ συνδεδεμένο στην άκρη του!
πέτα το και πάρε άλλο..

allobarr είπε:
πέτα το και πάρε άλλο..
Σ Ω Σ Τ Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!

δηλαδη οταν τα σκαει(TV) κανεις στα 4-5πλασια για ενα Voodoo Lab π.χ. ειναι μα!@$κας?(sorry) αν οχι ψωνιο.

Τωρα βεβαια και γω one spot εχω αλλα και το γνωθεις σαυτον.

Τι να μου καψει το boss ή to digitech?

Στα καλα πεταλια εχω το δικο τους. ΟΚ?

δε μου έχει κάψει τπτ...ολα δουλεύουν...αλλα κανει αυτή τη μαλακία...

theopas είπε:
δε μου έχει κάψει τπτ...ολα δουλεύουν...αλλα κανει αυτή τη μαλακία...
Προβλημα θορυβου δεν εχω. Ισως λογω ns-2. Να ξερεις ομως για να σαι ετοιμος, αν ΑΝ λεω το μαλακισει η δεη(χαχαχαχα) κατι θα τη παιξει. Και θα ειναι τουλαχιστον το one spot. Το καλο ειναι οτι ολη η Ελλαδα το χρησιμοποιει χωρις προβλημα.

Το ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ

Ψαξε για το ορο digital switching να δεις τι εννοω.

Δε το παιζω μανα, αλλα ενα μεγαλο ευχαριστω στον κο maze-boutiqe που αν θελει μπορει να μας το εξηγησει παρακατω.

Παρτε και το link που το χω απο παλιοτερο mail του

http://www.stinkfoot.se/andreas/diy/power/psu.htm

theopas είπε:
:)

Πα να τη πεσω στη θαλασσα

Τα λεμε και καλη Αθηνα ;D

πλακα κανω μη παρεξηγεις

οκ φίλε...πες μου αν ειναι ζεστη για να πέσω κ εγώ :P

Εγώ ΠΑΟΚ είμαι...εσύ καλη Αθηνα...

Κ εγώ πλάκα κανω ρε φίλε...Συνεταιροι :D

Oντως σημερα ειναι για μπανιο....  :(

Σπυρο, καλες βουτιες! Nαι η Τal ειναι.... θεα!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back