Ουάχ...ουάχ ξεκαρδιστικό...samy paraga είπε:Βρε ζημιά που πάθαμε, θα σκάσει τώρα ο Ροσκομπέκης και θα μας τα κάνει νταούλια με τους ΡΑς ;D ;D ;D
Έτσι. ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... Μερικοί καλόγουστοι άνθρωποι και με υψηλή κατάρτιση 8)
Έτσι και χειρότερα ;D Αυτή η μπάντα είναι από τις απόλυτες «πετριές» που έχω φάειfusiongtr είπε:Έτσι. ;D ;D ;D
Απ΄ό,τι βλέπω, έχουμε το ίδιο σοβαρό κόλλημα ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Έτσι και χειρότερα ;D Αυτή η μπάντα είναι από τις απόλυτες «πετριές» που έχω φάει
Είναι λατρεία σε όλα τα επίπεδα- μουσικά, στιχουργικά, δημιουργικά, μπασιστικά, ρυθμικά...
Και επιπλέον είναι φοβεροί τύποι.
Δεν το βλέπω να γίνεται ποτέ αυτό...TakisMasterKey είπε:Αυτό που με στενοχωρεί, είναι ότι δεν έχει βρεθεί εκείνος που θα τους φέρει κι από τα μέρη μας κάποια φορά και δυστυχώς τα χρόνια περνάνε, ως πότε θα παίζουν οι άνθρωποι;
Δυστυχώς και εγώ δεν το βλέπω...longshadow είπε:Δεν το βλέπω να γίνεται ποτέ αυτό...
Οι rush είναι μπάντα που γεμίζει τα μεγάλα στάδια, αν έρθουν εδώ πόσοι θα πάνε να τους δούνε?
για την αφεντιά τους πήγα το 2011 μέχρι το Δουβλίνο και φέτος στο Βερολίνο.....πρίν κανα χρόνο είχα βάλει και αγγελία εδώ μήπως έβρισκα μέλη για να κάνουμε tribute μπάντα αλλά γιοκ...thorn είπε:ΥΓ) Δυστυχως για να δεις τους Rush θα πρεπει να πας εξωτερικο, οπως εκανα εγω τον Ιουνιο και τους ειδα στην Ολλανδια 8) ;D