Ρομπότ που παίζει κιθάρα.(Η συνέχεια του Plek.)

• Thread starter Thread starter AB
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K

AB

Οργανοποιός
Πόντοι
6
Welcome to the machine.

Και μετά φαντάζομαι θα αρχίσουν να γράφουν και σε forum.  ;D

δεν είναι συγκλονιστικό πόσα μηχανήματα και υπολογιστές χρειάζονται, για να καταφέρουν ότι κάνει το ανθρώπινο μυαλό και τα χέρια του  ;D

Ναι αλλα το ρομποτ επαιζε σαν να εκουω το κομματι απο το guitar pro (λογικο αφου θα παιζει μεσω καποιου τυπου παρτιτουρας)

ωραίο σαν επίτευγμα αλλά κατ εμε δεν έχει νόημα.... δεν ειναι τέχνη. Η τέχνη απαιτεί συναίσθημα...

Τί άλλο θα δούμε, θα συμφωνήσω με τον johnkoutsou. Κενό κατά τη γνώμη μου. Καιρός είναι τώρα να βάζουμε ρομπότ και υπολογιστές να μας παίζουν μουσική. Επίσης υπάρχει και ένα μεγάλο πρόβλημα, πώτς θα κάνουν impro???

Ψάξτε στο φόρουμ για το Orchestrion του Pat Metheny. Φοβερό concept και ανεπανάληπτη εμπειρία live.

Τι γίνεται όταν πέσει η πίεση του αέρα και πάρει μπρος το κομπρεσέρ;

Άραγε θε έιναι οι πιστονιές πάνω στα bpm?

Πέρα από την πλάκα, πολύ ενδιαφέρον το project, αλλά μόνο για ερευνητικούς σκοπούς. Τίποτα δεν θα αντικαταστήσει ποτέ το πραγματικό performance του ανθρώπου!

yannakis είπε:
Τίποτα δεν θα αντικαταστήσει ποτέ το πραγματικό performance του ανθρώπου!
Προφανώς...αλλιώς θα είχαμε το σενάριο του Terminator...από την άλλη βέβαια, εάν αναλογιστούμε πόσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ πιστά γίνονται τα samples, έχουμε κάθε λόγο να "ανησυχούμε".

Το Orchestrion είναι απλά ένα μεγαλειώδες παράδειγμα ενός φωτεινού μυαλού που δεν έχει κολλήματα.

Ωραια βρε. Αντε να βγαλουν ντραμερ, μπασιστα και τραγουδιστη και θα φτιαξω μια μπαντα που θα παιζει οτι και οπως θελω  ;D  ;D  ;D  ;D

SPYROID είπε:
Ωραια βρε. Αντε να βγαλουν ντραμερ, μπασιστα και τραγουδιστη και θα φτιαξω μια μπαντα που θα παιζει οτι και οπως θελω  ;D  ;D  ;D  ;D
Και όμως υπάρχουν (γι αυτό έχουμε τα midi)...πές μου τι στύλ θέλεις και θα σου δώσω links! ;)

κάπου είχα βρεί και brutal φωνητικά...έπρεπε να τα έχω κατεβάσει για τη πλάκα!!!

Πάρε ένα παλιό μου δείγμα

http://www.noiz.gr/index.php?topic=180535.0

Αν κάτσετε να διαβάσετε προσεκτικά για το Orchestrion, θα δείτε πως βασίζεται σε ένα concept που έχει ηλικία (με ανάλογες υλοποιήσεις) άνω του ενός αιώνα.

Ωραια φαση !Κι ετσι θα μπορει ο καθενας να εχει μια συλλογη κιθαρων και δεν χρειαζεται καθολου να ξερει να παιζει!Τελικα για ολα υπαρχουν λυσεις... ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back