rolllin

Το στυλ της μουσικής δεν είναι του γούστου μου αλλά το βρίσκω απ' όλες τις απόψεις άψογο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το lead του ενός καναλιού είναι λίγο "πίσω" στη μίξη αν και πιθανώς έτσι το ήθελες.

Nestoras είπε:
Παίξιμο Α

Μίξη  Α

Σύνθεση Α

Οτιδήποτε Α.
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε νεστορα! Με τιμα πολυ αυτο που λες, οπως και οι φιλοι Jazzjoker και Jollyjokker!

Σας ευχαριστω και παλι παιδια!

Αυτά είναι...ζωγράφισες πάλι ρε μπαγάσα.

Αλήθεια, πώς έγραψες, τι sequencer χρησιμοποίησες κλπ?

Για δώσε λίγα φώτα  ;D

Thanks pascal!

Απο εξοπλισμο, οι κιθαρες ειναι γραμμενες με guitar rig 3 και amplitube 2 και τα τυμπανα ειναι λουπες.

Κιθαρουλα μια modded american deluxe strat και wah το cry baby της dunlop.

Ωραίο όλο το ύφος [80s hard/ heavy], τα rythms μου φέρνουν λίγο από "Stars", Malmsteen αλλά και Dokken ;) Ωραίες και οι μελωδικές γραμμές, αν το πας για κομμάτι, θα σου πρότεινα να βάλεις την αλλαγή στο 0:50 και όχι στο 1 και κάτι ή να το σπάσεις με τις αναλύσεις που έχεις στο κλείσιμο ακόμα πιο νωρίς - αλλά όλα αυτά είναι θέμα άποψης/ γούστου [όπως νιώθεις];) 

z43k0 είπε:
Ωραίο όλο το ύφος [80s hard/ heavy], τα rythms μου φέρνουν λίγο από "Stars", Malmsteen αλλά και Dokken ;) Ωραίες και οι μελωδικές γραμμές, αν το πας για κομμάτι, θα σου πρότεινα να βάλεις την αλλαγή στο 0:50 και όχι στο 1 και κάτι ή να το σπάσεις με τις αναλύσεις που έχεις στο κλείσιμο ακόμα πιο νωρίς - αλλά όλα αυτά είναι θέμα άποψης/ γούστου [όπως νιώθεις];) 
Thanks man...μαλλον δε θα το συνεχισω αλλο. Το εφτιαξα για να εχω κατι να τζαμαρω απο πανω οταν βαριεμαι τα backing tracks. Τιποτε το σοβαρο.

Σ'ευχαριστω και παλι ;)

Σε προτιμώ σε πιο ..απαλά ακούσματα, αλλά τί να πει κανείς για το παίξιμό σου...Γρηγόρης, ο χρυσοδάχτυλος κιθαρίστας ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back