Roland VG 99

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
398
Είδα το demo της Vg99 (www.rolandus.com)...και έκαψα ασφάλειες!!!. Ποιά είναι η δική σας γνώμη? Υπάρχει κάποιο ανταγωνιστικό προϊόν που να τη χτυπάει?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
...να υποθέσω ότι δεν την ξέρετ ή ότι βαριέστε να μου απαντήσετε?

Δεν είναι και πολύ της μόδας αυτά τα μηχανάκια και -κατα την γνώμη μου- είναι για πολύ ειδικές ανάγκες.

Είχα ενα VG88 το οποίο ήταν καταπληκτικό, πλην όμως μεγάλη ταλαιπωρία ... προτιμώ τα παραδοσιακά πράγματα. Φαντάζομαι ότι αυτό θα είναι ακόμα καλλίτερο στην κατηγορία του.

να υποθέσω ταλαιπωρία στο programming...

Υπάρχει κάποιο ανταγωνιστικό προϊόν που να τη χτυπάει?
Δεν εχει τυχει να ακουσω το vg

Ενας ανταγωνιστης για προσομοιωση κιθαρα - ενισχυτη παντως ειναι

Variax + Vetta απο line 6

Μαραθώνιε το έχω δοκιμάσει,είναι πολύ καλό, μπορείς να το βρεις  μεταχειρισμένο με 500-600 ευρώ.

Τα 900 ειναι πολλά  ;)

είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα, με πάαρα πολλέες δυνατότητες! Όρεξη να έχεις δηλαδή!

Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ο μαγνήτης που πρέπει να βάλεις για να δουλέψει το θέμα.  ;)

Δεν νομιζω οτι ειναι αναγκαστικο να βαλεις το μαγνητη. Ειδα ενα βιντεο πριν απο την ιδια τη roland που συγκρινε τον ηχο με το μαγνητη και χωρις, δηλαδη με τους μαγνητες της κιθαρας

ffmakis είπε:
Μαραθώνιε το έχω δοκιμάσει,είναι πολύ καλό, μπορείς να το βρεις  μεταχειρισμένο με 500-600 ευρώ.

Τα 900 ειναι πολλά  ;)
Aπό τον Αύγουστο του 2007 που πρωτορώτησα;)...και το δοκίμασα και ξέρω ότι δεν το χρειάζομαι...άσε που ενδιάμεσα βγήκε το "φτηνό" GR55 με τα μισά λεφτά...προφανώς και τα 900 είναι πάρα πολλά.

Δεν νομιζω οτι ειναι αναγκαστικο να βαλεις το μαγνητη. Ειδα ενα βιντεο πριν απο την ιδια τη roland που συγκρινε τον ηχο με το μαγνητη και χωρις, δηλαδη με τους μαγνητες της κιθαρας
Δεν κατάλαβες μάλλον καλά. Ο μαγνήτης είναι υποχρεωτικός. Απλά μπορείς να κάνεις συνδυασμό και μίξη του φυσικού ήχου των κανονικών μαγνητών με τον GK

marathon είπε:
Δεν κατάλαβες μάλλον καλά. Ο μαγνήτης είναι υποχρεωτικός.
+1
Έτσι ακριβώς! Για να δουλέψει το VG θέλει ειδικό μαγνήτη της Roland! To δε καλώδιο το βάζεις στο input του μαγνήτη και όχι στο κανονικό της κιθάρας....

Εντυπωσιακό μεταξύ των πολλών εντυπωσιακών είναι το γεγονός ότι γίνεται ξεχωριστή επεξεργασία για κάθε χορδή! Πχ μπορεί να έχω παραπάνω gain στα μπάσα και λιγότερο στα καντίνια, λέμε τώρα... ;) 

Το εχει ενας γνωστος μου και το μηχανημα ειναι φοβερο.

Ο μαγνητης φυσικα ειναι υποχρεωτικος για να βγαζει ολα αυτα τα εφε και να προσωμειωνει

πολυ καλα les paul, tele, strat κλπ.

Μία μικρή σημείωση.

Ο μαγνήτης αφορά καθαρά το simulation τμήμα καθώς και στο VG-99 καί το midi convertion.

Μέσα στο manual αναφέρει ξεκάθαρα το routing του σήματος.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back