Αφού έπαιζαν με τον Ντιο τι περιμένατε; Δεν λέω απίστευτη φωνή' date=' τρομερές σολο δουλειές, αλλά δεν κάθετε καλά στους Σαμπαθ ρε παιδάκι μου. Δεν ξέρω τι. Απλά δεν ταιριάζει ίσως στο κλίμα, στις λεπτομέρειες;... Τι να πω;....[/quote']
Εντάξει τί να πω!?!?!
15 χρόνια άρρωστος οπαδός των Sabbath (για την ακρίβεια κάποια χρόνια πιτσιρικάς δεν άκουγα τίποτα που να μην ήταν Sabbath "οξεία Σαμπαθίτιδα") πρώτη φορά ακούω ότι ο Dio δεν κάθεται καλά στους Sabbath... Ότι λέει δεν ταιριάζει στο κλίμα!!! 8O
Γενικά ο Iommi είχε αυτό το καταπληκτικό χάρισμα να γράφει απίστευτα κομμάτια για όποιον τραγουδιστή έτυχε να συνεργαστεί! Όλους τους δίσκους τους έχω λατρέψει, Master of Reality, Vol. 4, Sabotage, Born Again, Eternal Idol (και με τον μακαρίτη τον Ray Gillen και με τον Martin -Το riff του Shining αλήθεια δεν σκοτώνει?) Dehumanizer και όλα τα "αδικημένα"....
Μετά από τόσα χρόνια και έχοντας περάσει από όλα τα στάδια μιας ανίατης ασθένειας σε διαβεβαιώ ότι τίποτα δεν κάθισε καλύτερα από την φωνή του μεγάλου κοντού!!! Το κλίμα κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό το διαμόρφωσε ο ίδιος τραγουδώντας όπως πάντα με την ψυχή του μέχρι σήμερα στα 60-φευγα του και τιμώντας τους οπαδούς του όσο κανένας άλλος σε αυτή την σκηνή. Όπως ακριβώς έκανε και προχθές από τον θρόνο του frontman των Sabbath....
Long live R'n'R.-
Long live R.J.Dio....