Rock Festival Καλύμνου?!

kourosava

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Πρίν 1 1/2 ωρα μίλησα με την πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού Καλύμνου, και της έκανα μια πρόταση να διοργανώσουμε ενα διήμερο η τριήμερο ρόκ φεστιβάλ στην Κάλυμνο. Συμφώνησε με την ιδέα και μου είπε να το προχωρήσω. . .

βέβαια, το πρωτο πράγμα που με ρώτησε, είναι που θα βρούμε τοσα συγκροτήματα. Της μίλησα για το ΝΟΙΖ και καταενθουσιάστηκε!

Αν γουστάρετε το προχωράω το θέμα

Τα ναύλα, ξενοδοχείο και φαγητό ολα πληρωμένα!!!..... :wink:

Λέμε για 25 Ιουλίου
XMMMM :roll:

Για εμάς το βλέπω δύσκολο τότε... Ο drummer μας θα γίνει μπαμπάς εκείνες τις μέρες κι εγώ ...ΘΕΙΟΣ :D:D:D

Ίσως νωρίτερα να μας βόλευε καλύτερα....Αλλά από την άλλη, ας πούνε και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους 8)

Ενδέχετε να γίνει σε αυτό το νησάκι:

351

Για δώσε πληροφορίες στο λαό!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λέμε για 25 Ιουλίου
XMMMM :roll:

Για εμάς το βλέπω δύσκολο τότε... Ο drummer μας θα γίνει μπαμπάς εκείνες τις μέρες κι εγώ ...ΘΕΙΟΣ :D:D:D

Ίσως νωρίτερα να μας βόλευε καλύτερα....Αλλά από την άλλη' date=' ας πούνε και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους 8)[/quote']

Ελάτε να γεννήσετε εδω :lol: :lol: :lol:

Για δώσε πληροφορίες στο λαό!!!
Περισσότερα θα εχω αν υπάρξει ενδιαφέρον απο την μεριά σας.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχει κοσμο και οτι θα περασετε καλα!

Πληροφορίες για το νησάκι...Η Δήλος είναι???
Το νησάκι είναι η Τέλενδος και βρίσκετε δίπλα στην Κάλυμνο. Τέλειο. Να φανταστείτε οτι δεν εχει ουτε 1 αυτοκινητο!!!

Παιδιά θα σας βόλευε τέλη Ιουνίου ή τις πρώτες μέρες του Ιουλίου???

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ!!!!! :lol:

εγω ψηνομαι, αντε καημο το χω να παιξω σε νησι!πιστευω να χει εξελιξη το πραγμα και να εχουμε νεοτερα!

Να θεσουμε ημερομηνιες standard για να κανονησουμε και τις δουλειες μας για να μην εχουμε απωλειες,εγω συμφωνω με τελη ιουλιου...

ή whatever τελος παντων

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά αν η πλειοψηφία θέλει τέλη Ιουλίου, πάω πάσο...

Καλύτερα να γίνει ένα γκάλοπ για να δουμε ποιοι και πότε θέλουν ;)

εγω ψηνομαι' date=' αντε καημο το χω να παιξω σε[b'] νυσι[/b]!
Αλλο ενα τετοιο να δω και θα εκδωσω ενταλμα συλληψης.....

Οσο για το live...

Αντουαν_ζ ερθει..ΣΤΟΠ...Με το οργανο του...ΣΤΟΠ...Τουριστριες ετοιμαστουν με λαδι και Nivea...ΣΤΟΠ...Κουροσαβα ετοιμασει καμερες...ΣΤΟΠ..Σας αγαπαω...Στοπ

Trending...

Νέα θέματα

Back