- Πόντοι
- 398
Robb from Μachine Ηead has brains and balls. Be like Robb.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και όχι απλά του τη λέει, αλλά τον καθαρίζει σαν αυγό -με αξιοπρέπεια, γνώση, αγάπη για τη μουσική του -όταν λέει "count me out" το νιώθεις πόσο υπολογίζει ότι αυτό που λέει και κάνει τον πονάει.RayDTutto είπε:Βάλε κάτι στον τίτλο να φαίνεται σε ποιον αναφέρεται.
Επίσης μπράβο στον Ρομπ που τη λέει στον ηλίθιο κάφρο που μεταξύ των άλλων είναι και ο λόγος που ο άλλος ο μαλάκας καθάρισε τον Dimebag και μπράβο και σε σένα που έβαλες το βίντεο.
Μια χαρά τώρα. Απλώς πριν δεν φαινόταν έστω λίγο το background της υπόθεσης.Tamtam είπε:Όσο δε για τον τίτλο, ευχαρίστως να το αλλάξω, αλλά σε τι; Τι θα έβαζες φίλε Ray?
(το τροποποίησα)
Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, καλό είναι να ξέρεις ότι θα δεχθείς και δημόσια κριτική.X-minor είπε:Είμαι προφανώς υπέρ του να καταδικάζεται ο ρατσισμός, ακόμα και σε καίδια σαν τον Anselmo που προφανώς τα μισά του ενός τρίτου που λένε μπορείς να πάρεις σοβαρά, αλλά ομολογώ πως με χαλάει επίσης και η κιτρινίλα στα γνωστά μεταλλοτάμπλοιντζ (sic) καθώς και η ορμή του κάθε πικραμένου να πηδήξει στο όλο media hype train μπας και "φανεί".
Στο τέλος, πολύ αμφιβάλλω αν θα αποτραβηχτούν fans των superjoint ή ότι άλλο κάνει ο Anselmo τώρα και το όλο θέμα θα λειτουργήσει ως clickbait τίτλος μέχρι να ξεχαστεί μεθαύριο που θα πετάξει καμιά άκυρη ο Mustaine ξέρω γω.
Για μένα κράτα αυτή τη φράση σου , όπως επίσης και την άποψη μου πως οι φανς/ακροατές δεν δεσμεύονται να ενστερνίζονται τις απόψεις του εκάστοτε μουσικοί επειδή αγαπάνε τα τραγούδια του....Εξάλλου οι Pantera δεν ήταν ο Anselmo μόνο, ήταν μια ομάδα μουσικώνTamtam είπε:Οι φανς των Pantera τι λένε; Δέχομαι ότι το έργο ενός καλλιτέχνη τον ξεπερνάει, πολύ συχνά δεν ταυτίζεται με αυτό ο ίδιος ως προσωπικότητα.
Αυτό το βάζω χαλαρά στα υπ'όψιν! ;DTamtam είπε:να βγεις να αποτίσεις φόρο τιμής στον Κούδα