Ρίζα Χ - CD.

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Όπως είπε και ο Τέρυ αυτό είναι το Μπεν Χουρ. Σαν να έχει δίκιο, οι ηχογραφήσεις του άλμπουμ ξεκίνησαν κάπου στη δεκαετία του '90. Μετά σιωπή και κάπου 4-5 χρόνια πίσω ξαναμπήκε η ιδέα της επανηχογράφησης των κομματιών. Οι συμμετέχοντες είναι λίγο πολύ γνωστοί, έτσι κι' αλλιώς μια ιδέα περί τίνος πρόκειται έχετε πάρει:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=206427.0

Τώρα το ότι η έκδοση του cd συμπίπτει με τα γενέθλια του συνθέτη (που γίνεται 84) είναι τυχαίο γεγονός.  ;D

Το cd είναι χάρτινο με 11σέλιδο  ??? booklet, έχει 10 τραγούδια κι΄ένα bonus (το Αν από την εποχή των Εκών-Άκων). Αν θέλετε να το προμηθευτείτε και να στηρίξετε τη δουλειά μας, κοστίζει 5€ και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή με τον "Σέμη". Σας ευχαριστώ.

Ρίζα_Χ_-_Επιμύθιο.mp3

Ριζα_Χ_-_Εξώφυλλο1.jpg

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συγχαρητήρια!

Δεν το κάνετε λίγο πιό προσφιλές στο ευρύ κοινό που μπορεί να ενδιαφερθεί;

Κάποια διανομή θα πρέπει να έχετε στήσει. Αλλιώς με το να ψάχνει κανείς, εσένα ή τον "Σέμη" για να το αποκτήσει δεν του δίνει και πολλά περιθώρια εμπορικής επιτυχίας και μάλλον για άλλο ένα "συλλεκτικό" CD, προορίζεται. ;)

yameth είπε:
Συγχαρητήρια!

Δεν το κάνετε λίγο πιό προσφιλές στο ευρύ κοινό που μπορεί να ενδιαφερθεί;

Κάποια διανομή θα πρέπει να έχετε στήσει. Αλλιώς με το να ψάχνει κανείς, εσένα ή τον "Σέμη" για να το αποκτήσει δεν του δίνει και πολλά περιθώρια εμπορικής επιτυχίας και μάλλον για άλλο ένα "συλλεκτικό" CD, προορίζεται. ;)
Ευχαριστώ Boss.

Το cd το πήραμε χθες και πραγματικά δεν έχουμε εξετάσει ακόμη όλες τις δυνατότητες προώθησης. Αν μπορείς να μας βοηθήσεις ή να μας συμβουλέψεις ή αν κάποιος άλλος έχει κάτι να προτείνει ας το κάνετε.

αν είναι εντελώς έτοιμο, βρείτε ένα Label να ταιριάζει με το στιλ σας και επικοινωνήστε μαζί του... είναι πιο εύκολο απ' ότι ήταν κάποτε... :)

Είναι εντελώς έτοιμο, ήδη έχουμε τυπώσει 300 κι' έχουμε πουλήσει 2.  :D

για κάντε λοιπόν και μια προσπάθεια με τις δισκογραφικές! ποτέ δεν ξέρεις! δεν έχετε να χάσετε κάτι! στην χειρότερη θα ακούσετε 2-3 όχι! ε, και?  :) :) :)

dangerous freqs είπε:
για κάντε λοιπόν και μια προσπάθεια με τις δισκογραφικές! ποτέ δεν ξέρεις! δεν έχετε να χάσετε κάτι! στην χειρότερη θα ακούσετε 2-3 όχι! ε, και?  :) :) :)
Εξαρτάται πόσο ευαίσθητος είσαι. Δεν είναι μικρό πράγμα 2-3 όχι, ειδικά όταν τα ακούς μαζεμένα.

σίγουρα... γι' αυτό είναι καλύτερα να σκέφτεσαι ότι το "όχι" δεν εκφράζει την ποιότητα της δουλειάς σου, αλλά την επενδυτική ενέργεια της δισκογραφικής! οπότε δεν συντρέχει λόγος απογοήτευσης!  :)

Θα το τιμήσουμε δέοντος το επομενο Σαββατο στο lazy...

Αρκεί να ξερουμε την ισοτιμία... Μην πιαστούμε και Κώτσοι...

Nestoras είπε:
Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Κάλιο αυγά παρά... πατέ  ;D

Ε, άργησε λίγο αλλά χαλάλι του. Ασχέτως αν «πουλήσει» ή δεν «πουλήσει», το ότι τελικά δημιουργήθηκε είναι η «δικαίωση» του Σέμη και IMHO αυτό είναι που μετράει.

Εξάλλου, όπως είπε και ο ποιητής, το ταξίδι είναι αυτό που μετράει- και η δημιουργία αυτής της μουσικής ήταν ένα μεγάλο, ενδιαφέρον ταξίδι, με πολλούς συνοδοιπόρους στην πορεία.

Και η ηχογράφηση του είχε την πλάκα της, καθώς με τον τρόπο της ήταν αρκετά... vintage κατάσταση  ;)  8)

Συγχαρητήρια για το νέο σας cd! Προσωπική μου άποψη μετά απο 2 άλμπουμ, ένα σε ελληνική εταιρία και ένα σε γαλλική, είναι ότι απο τις ελληνικές εταιρίες δεν εχεις να κερδίσεις και πολά σε θέματα προώθησης ή διανομής. Κατεμέ, φτιάξε μία σελίδα στο wix, αγόρασε το domain, εγώ πληρώνω περίπου 120 ευρω το χρόνο, και κάνε πώληση απο εκεί+ένα bandcamp. Επίσης η μόνη σοβαρή εταιρία διανομής στην ελλάδα εστω και πριν 1-2 χρόνια που το είχα ψάξει ήταν η mlk αν σε ενδιαφέρει το δισκάδικο. Προσωπικά δεν το βρίσκω απαραίτητο τα "χαρίσεις" τους δίσκους σου σε δισκάδικα και ααααν και οοοποτε πουληθει κανενα να πάρεις κανα ευρώπουλο πίσω ανα δίσκο...

υγ αν θα σας ενδιέφερε ενα review, στείλτε μου πμ. Γράφω στο rockap.gr. Eίτε εγώ είτε κάποιος πιο "ειδικός" στο στυλ θα αναλάβει τη δουλειά αν μας στείλετε ένα cd.

Καλοτάξιδο!

Έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια για την MLK. Για κοιτάξτε το.

Haris είπε:
Έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια για την MLK. Για κοιτάξτε το.
Το όνομα στα ελληνικά δε μου γεμίζει το μάτι.

Nestoras είπε:
Το όνομα στα ελληνικά δε μου γεμίζει το μάτι.
Χα! Δοκιμάστε παρόλα αυτά. Αυτούς που δεν τολμούν να δηλώσουν την "ιδιότητά" τους να φοβάσαι! ;D

Haris είπε:
Χα! Δοκιμάστε παρόλα αυτά. Αυτούς που δεν τολμούν να δηλώσουν την "ιδιότητά" τους να φοβάσαι! ;D
Άσε φίλος, πουλάμε σαν τρελοί. Άλλα 2 σήμερα.  ::)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back