Ritchie Kotzen

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Μετά από καιρό έπεσα επάνω του. Είχα να τον ακούσω... πολλά χρόνια...

Ειναι παληκάρι ο τύπος...

Και κιθαριστικά και φωνητικά...

Μου αρέσει πάρα πολύ το "Go faster", το πρώτο τραγούδι που βγαίνει στο My Space του.

http://www.myspace.com/richiekotzen

μ@λέ@ είναι πολύ καλός....τέλειος.....δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοιοι καλλιτέχνες και σήμερα....

+100000000 8)

Από τους αγαπημένους μου! Ειδικά σε ένα jam με τον Salas, τα σπάει για τα καλά... εναλλάσονται και οι 2 τους κιθάρα μπάσσο... το αποκορύφωμα του live jam!!

Εκτος απο παιχταρας ειναι και φωναρα ο τυπος.Τον ηξερα κι εγω ως κιθαρισταρα αλλα δεν ηξερα οτι εχει και τοσο μαματη ροκ φωνη!

Αυτό δεν το 'ξερα... Αλλά, από την άλλη, και ποιος δεν έχει κάνει κομμάτι με τον Hughes;;; :-P

Ειναι κορυφη ο τυπος, αξιζει να ασχοληθειτε λιγο με το παιξιμο του στην κιθαρα. Μιλαμεγια κορυφαια legato και sweep. Μπορειτε να βρειτε πολλα βιντεο με μαθηματα και ενα που κυκλοφορει οταν ηταν 18-19 χρονων(απιστευτη τεχνικη).....

Είναι απίστευτος ο τύπος.Από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες!Τρελή φωνή!Ένας φίλος μου έπαιξε την signature telecaster του η οποία είναι made in japan και έπαθε ζημιά!!!Ηχάρα!Έχει και signature stratocaster και έναν signature ενισχυτή Cornford(???)

Alexeys είπε:
Είναι απίστευτος ο τύπος.Από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες!Τρελή φωνή!Ένας φίλος μου έπαιξε την signature telecaster του η οποία είναι made in japan και έπαθε ζημιά!!!Ηχάρα!Έχει και signature stratocaster και έναν signature ενισχυτή Cornford(???)
+1

Τι να πουμε για τον ηχο του; Ο cornford σκοτωνει και ο ηχος των fender του είναι τοσο παχύς και "γουργουριστός".... Για την signature telecaster του εχω ακούσει τα καλύτερα δυστυχώς χωρίς να την έχω δοκιμάσει...πάντως με την προσθήκη των dimarzio μαγνητών (twang king και chopper T) στην δικιά μου tele ξεφυγα από τα "παροδοσιακά" αλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτελεσμα.

Ειναι χαρα μου να βλεπω να αναγνωριζονται κιθαριστες που εγιναν γνωστοι μεσα απο την εποχη του Hair Metal ('80s) οπως ο R.Kotzen.

Λογω του στυλ που απαιτουσε η συγκεκριμενη εποχη,βαρυ μεικ-απ,hairspray κτλ παρα πολλοι τρομεροι κιθαριστες μολις επεσε η αυλαια τις Californian Glam Rock scene, και αναδυθηκαν μπαντες οπως οι Nirvana κτλ,χλευαστηκαν χυδαια και εμειναν για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα στο περιθωριο(Vito Brata,DeMartini,CC Deville) επισης μην ξεχναμε οτι ηταν τελειως passe μεχρι προσφατα το να εχεις extented guitar solos στον δισκο σου.Τρανο παραδειγμα ο Marc Tremonti,ο τυπος ειναι ο απολυτος shreder αλλα μεχρι προσφατα κανεις δεν το ηξερε αυτο!

Εγινε γνωστος μεσα απο τους Creed στα κομματια των οποιων ομως δεν βρισκεις παρα μερικα "ψιχουλα" κιθαριστικης εκφρασης.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδιά έφερε φίλος μου από Ιαπωνία το καινούργιο CD του Kotzen (Go Faster) από το οποίο είναι και το πρώτο video στο θρεντ. Εϊναι απίστευτο... Από blues σε ψιλοφάνκ και καλό ποζεράδικο χαρντ ροκ και μέταλ.

Απίστευτη φωνάρα blues και κιθάρες... άστα να πάνε...

Όσοι είναι οπαδοί της καλής ροκ κιθάρας, ΠΡΕΠΕΙ να το αγοράσουν...

επισης μην ξεχναμε οτι ηταν τελειως passe μεχρι προσφατα το να εχεις extented guitar solos στον δισκο σου.Τρανο παραδειγμα ο Marc Tremonti,ο τυπος ειναι ο απολυτος shreder αλλα μεχρι προσφατα κανεις δεν το ηξερε αυτο!

Εγινε γνωστος μεσα απο τους Creed στα κομματια των οποιων ομως δεν βρισκεις παρα μερικα "ψιχουλα" κιθαριστικης εκφρασης.
Aκου alter-bridge και θα καταλάβεις.Εκει ''φαίνεται'' καλύτερα ο Tremonti.

Trending...

Νέα θέματα

Back