Αυτό μάλλον το έκανε πρώτος ο Jack White.sfaku είπε:Είναι τόσο εναλλακτική η προσέγγισή του στα blues (και τόσο back to the roots ξανασερβιρισμένο a la 21ος αιώνας) που μάλλον έχει δημιουργήσει ένα νέο είδος.
Αυτά είναι λιγάκι* υπερβολικά βέβαια αλλά απολύτως κατανοητά σε νέους και/ή μη παρακολουθούντες τα παρακλάδια/εξέλιξη του blues.seldooN είπε:Είναι απλά απίστευτος.... Έχει τόσο "vintage" και απίστευτο ήχο!!! Έδωσε το "φιλί της ζωής" στη μπλουζ και την έχει πάει σε άλλο επίπεδο!Να ένας καλλιτέχνης για τον οποίο μπορώ να υπερηφανεύομαι για τη σημερινή μουσική!!!! ;D
Νομίζω Σπύρο, μπορεί να κάνω και λάθος, ότι οι White Stripes ήταν κάτα κύριο λόγο μια νεο-Ζέπελιν πρόταση. Απλώς οι Ζέπελιν είχαν έντονη μπλουζ ρίζα. Αντίθετα ο Άουερμπαχ πήγε ο ίδιος στη ρίζα του ίδιου του μπλουζ ιδιώματος, στα αρχέτυπα (οι πιο πολλές επιρροές του είναι προπολεμικές ή παίζουν έτσι ας το πούμε αρχετυπικά).Jazzjoker είπε:Αυτό μάλλον το έκανε πρώτος ο Jack White.
Για αυτό ανέφερα και την fat possumsfaku είπε:Αντίθετα ο Άουερμπαχ πήγε ο ίδιος στη ρίζα του ίδιου του μπλουζ ιδιώματος, στα αρχέτυπα (οι πιο πολλές επιρροές του είναι προπολεμικές ή παίζουν έτσι ας το πούμε αρχετυπικά).
Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν συμφωνώ μαζί μου (ο ίδιος με τον ίδιο) ;Dsfaku είπε:ο Άουερμπαχ πήγε ο ίδιος στη ρίζα του ίδιου του μπλουζ ιδιώματος
Πάλι καλά.sfaku είπε:Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν συμφωνώ μαζί μου (ο ίδιος με τον ίδιο) ;D