Rickenbacker... Απο που και ποσο??

ozmo

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλησπερα παιδες,

Μαλλον κολλησα και εγω το μικροβιο της ηχοαναζητησης και θελω απεγνωσμενα να παρω ενα rickenbacker 4003. Οσες μπαντες εχω ακουσει απο Stoner φαση μου αρεσει πολυ ο ηχος του μπασσου τους. και αυτο με την στερεοφωνικη εξοδο μου φαινεται φοβερη πατεντα με τρελη ευελιξια.

Το θεμα ειναι οτι μετα απο ψαξιμο στο νετ καταλαβα οτι ο καθενας τα πουλαει οσο θελει και οτι δεν υπαρχουν στα στανταρτ ιντερνετομαγαζα. Σε καποιο ποστ του o  fleamail λεει οτι οι τιμες θα πεσουν απο τον ιανουαριο που θα ξεκινησει παλι η παραγωγη οποτε σιγουρα θα περιμενω αλλα το ερωτημα ειναι απο που να το παρω οταν τελικα ερθει η ωρα... Υπαρχει καποιο μαγαζι που εει ψωνισει καποιος απο εσας που να εχει???

Η λίστα αναμονής για καινούργιο έχει φτάσει τα 2 χρόνια!!!

Φυσικά υπάρχουν καινούργια σε μαγαζιά που έχουν στοκ αλλά οι τιμές είναι πολύ ψηλά!

Αλλά επειδή το συνάλλαγμα είναι ο φίλος σου  ;D θα ψάξεις για μεταχειρισμένο και δεν θα δώσεις σε καμία περίπτωση πάνω από 1300 ευρώ μαζί με μεταφορικά! Πρέπει να ψάξεις όμως όταν θα έχεις τα λεφτά στο χέρι αλλιώς δεν κάνεις τίποτα! Έχω αγοράσει σύνολο 4 4003 μέχρι τώρα, ένα το δικό μου και 3 για φίλους (ζηλιάριδες όλοι!  :P) και δεν έχω δώσει πάνω από 1200 ευρώ για κανένα

ρε παιδες απο αμερικη δεν θα με τσακισει το τελωνειο??

Ειναι και τα μεταφορικα που ειναι πανακριβα...

Απο ευρωπη ειναι πιο ακριβα?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ozmo είπε:

φιλε μου το ειχα κολησει και εγω το μικροβιο περυσι,ασε που ειμαι και αριστεροχειρας...

εψαχνα απο εδω εψαχνα απο εκει και τελικα βρηκα ενα μαγαζι αγγλια http://www.guitarguitar.co.uk/  και πηρα rickey 1800 ευρω καινουριο!!!!!!!!!λοιπον ψαξτο καλα και θα δεις οτι ολο και κατι θα βρεις ;)

ozmo είπε:

Εγώ πήρα απο Αμερική το stingray μαζί με την θήκη-βαλίτσα και μου κόστισε μαζί με μεταφορικά περίπου 950€. Είπα στο παλικάρι να δηλώσει την αξία στα 300€ οπότε στο τελωνείο με χρέωσαν περίπου 50€. Είπα επίσης στο παλικάρι να το πακετάρει όσο πιο καλά μπορεί ωστε να μη χτυπηθεί στη μεταφορά.

Το αποτέλεσμα ήταν 1000€ για ολοκαίνουργιο stingray HH στο χρώμα που το ήθελα!

Καλησπερα παιδια,

Αυτες οι τιμες που αναφερετε παιδια (950 ο σουπερφανκ <1200 ο φλεαμειλ) υποθετω πως ειναι χωρις φπα κ τα λοιπα, σωστα? Διοτι τον τελευταιο καιρο που το ψαχνω , οχι και τοσο φανατικα, με το 25% χονδρικα υπολογισμενο μου βγαινουν αρκετα πιο πανω.

Εγώ δεν έχω πάρει από usa, όλα από Αγγλία. Όλα στα 1000-1200 τελικές τιμές! Υπομονή, λίγο τύχη και να έχεις τα λεφτά στο χέρι θέλει!

fleamail είπε:
Εγώ δεν έχω πάρει από usa, όλα από Αγγλία. Όλα στα 1000-1200 τελικές τιμές! Υπομονή, λίγο τύχη και να έχεις τα λεφτά στο χέρι θέλει!
α! οκ καταλαβα. Στην Ευρωπη παντως υπαρχει κ αυτος ο οποιος φερνει κατα καιρους εξαιρετικα κομματια κ οχι μονο ρικ. Λιγο τσιμπημενα αλλα για ενα μπλουμπερστ ισως το σκεφτομουν  ::)

http://shop.ebay.it/merchant/bambibau_W0QQ_trksidZp4340?_rdc=1

eξαιρετικο-> http://cgi.ebay.it/1989-Rickenbacker-4003-Bass-White-Black-Hardware-LEMMY_W0QQitemZ250538610690QQcmdZViewItemQQptZBassi?hash=item3a5543d002

ΔεναμφιβάλλωκαθόλουότιείναιπανέμορφοαλλάάνκαιδενμουαρέσειοήχοςτουςτρελλάγιαμένατοχρώματουRickείναιτομαύρο.

Με τρελλή εξαίρεση αυτό που το πάω με τα όσα. Και πείτε με και γύφτο.

Εγώ κι ο Lemmy ρεεεεεεε

4004lemmy.jpg

Σαν στασίδι εκκλησίας είναι!  ;D ;D ;D ;D

Προσοχή σε όσους παίρνουν παλιά Ricks! Ντοντ μπάι στα τυφλά! Τα 4003 έχουν δύο βέργες μέσα στο μπράτσο και η ρύθμιση τους είναι λεπτεπίλεπτη δουλειά και πολύ εύκολο να καταστρέψεις το μπράτσο!

Μιλάμε πάντα για 4003, όχι 4001.

audiokostas είπε:
ΔεναμφιβάλλωκαθόλουότιείναιπανέμορφοαλλάάνκαιδενμουαρέσειοήχοςτουςτρελλάγιαμένατοχρώματουRickείναιτομαύρο.

Με τρελλή εξαίρεση αυτό που το πάω με τα όσα. Και πείτε με και γύφτο.

Εγώ κι ο Lemmy ρεεεεεεε

4004lemmy.jpg

ειναι φανταστικοοοοοοο  +100000000000000000

fleamail είπε:
Προσοχή σε όσους παίρνουν παλιά Ricks! Ντοντ μπάι στα τυφλά! Τα 4003 έχουν δύο βέργες μέσα στο μπράτσο και η ρύθμιση τους είναι λεπτεπίλεπτη δουλειά και πολύ εύκολο να καταστρέψεις το μπράτσο!

Μιλάμε πάντα για 4003, όχι 4001.
Ναι οντως θα πρεπει να το προσεξω αυτο...

Εντωμεταξυ τα παλια rick  με τα καινουργια εχουν διαφορες σε κατι????

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ozmo είπε:
Εντωμεταξυ τα παλια rick  με τα καινουργια εχουν διαφορες σε κατι????
Η βασικη διαφορα μεταξυ 4001 και 4003 ειναι το συστημα της βεργας το οποιο επανασχεδιαστηκε καθως το του 4001 ηταν φτιαγμενο για φλατ χορδες και υπηρχαν προβληματα με τον ερχομο των ραουντ καθως οι τελευταιεσ εχουν μεγαλυτερη ταση. Αυτο δεν σημαινει βεβαια πως δεν μπορεις να βαλεις ραουντ σε 4001 (το οποιο εχει επισης 2 βεργες οπως και το 4003). Aπο εκει και περα υπαρχουν διαφορες αναλογα τις εποχες πχ. τα πολυ παλια 4001 ερχονταν με horsehoe κ toaster μαγνητες κατι που πλεον δεν ισχυει. Επισης εκτος απο τα κλασικα 4001 και 4003 κυκλοφορουσαν και τα μοντελα 4001s και 4003s τα οποια διεφεραν στο οτι δεν ειχαν 2 εξοδους και ειχαν τελειες στην ταστιερα αντι για τριγωνα. Τα 2 γνωστοτερα ρικ παντως σε αυτη την κατηγορια ανηκουν (μακ καρτνει, κρις σκουαιρ).

Δεν έχουν όλα τα 4001 διπλή βέργα! Υπάρχουν αρκετά μοντέλα με μια, γενικά η δεύτερη βέργα λένε ότι μπήκε όταν στένεψε και το headstock. Επίσης η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ 4001 και 4003 είναι ο πυκνωτής που έχουν τα 4001 στην έξοδο του treble μαγνήτη o οποίος είναι και πολύ ποιο πριμαριστός από τον αντίστοιχο του 4003. Στα 4003 από το 2006 και μετά υπάρχει ένα push pull knob το οποίο συνδέει ξανά αυτόν τον πυκνωτή για να δίνει τον ήχο του 4001.

Δε καταλαβα, τι κακο εχουν τα στασιδια εκκλησιας? ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back