Richie Kotzen - Rock Chops (Νυχτερινές εξορμίσεις)

kbasilis

Μέλος
Πόντοι
48
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Ένας φίλος από το άλλο forum ήταν η αφορμή να κάτσω μέσα στα μεσάνυχτα και να χαζεύω έναν σπουδαίο κιθαρίστα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Richie Kotzen - I'm Losing You

kbasilis, αν χρησιμοποιεις safe mode και θες να γινονται embed τα youtube links σου θα πρεπει να σβηνεις το s απο το https του τιτλου.  :)

https://www.youtube.com/watch?v=XFHtu1KkK0o

odis13 είπε:
kbasilis, αν χρησιμοποιεις safe mode και θες να γινονται embed τα youtube links σου θα πρεπει να σβηνεις το s απο το https του τιτλου.  :)
Δεν το γνώριζα thank's  :)

Ο kotzen ειναι τεραστια υποτιμημενος παικτης....Το Rock Chops θυμαμαι ηταν το πρωτο βιντεο που ειχα παρει οτι εκανα τη μεταβαση απο κλασσικη σε Hλεκτρική...το εχω ακομα σε...videoκασετα :o.

Εκτος απο παικταρας εχει και πολυ ωραια φωνη!

Dreamdancer είπε:
Ο kotzen ειναι τεραστια υποτιμημενος παικτης....Το Rock Chops θυμαμαι ηταν το πρωτο βιντεο που ειχα παρει οτι εκανα τη μεταβαση απο κλασσικη σε Hλεκτρική...το εχω ακομα σε...videoκασετα :o.
χαχαχα

και εγω φιλε βιντεοκασσετα το εχω.

Legato maniac!!!

E δε τον λες και υποτιμημένο απλα διάλεξε πιο...ταπεινά μονοπάτια...

All time favorite πάντως και στα shred και στα blues και στα fusion και στα όλα!!

και απ' ό, τι πήρε το μάτι μου η tele του ξαναέσκασε μύτη στην Ευρώπη... ;)

Απλά ο τύπος δεν υπάρχει, έχει τρελή groova μέσα του, αν δεν το ειχε ριξει και στο ποτό

θα ήταν ακόμη καλύτερα.....

Επίσης φτιάχνει τώρα project με Portnoy και Sheehan, οπότε αναμένουμε....

Παραθέτω ενα απο τα τελευταία του βίντεο

P.Sotiropoulos είπε:
Απλά ο τύπος δεν υπάρχει, έχει τρελή groova μέσα του, αν δεν το ειχε ριξει και στο ποτό

θα ήταν ακόμη καλύτερα.....

Επίσης φτιάχνει τώρα project με Portnoy και Sheehan, οπότε αναμένουμε....
Ετσι οπως τα λες.Ο τυπος εχει τα παντα φοβερος παικτης groovaτα κομματακια καλη φωνή γιαυτο και ειπα οτι για τα στανταρντ του θα επρεπε να τον γνωριζει ποιο πολυς κοσμος.... 8)

Οι συνεργασίες του με τον Greg Howe σκοτώνουν.

γεια χαρα παιδες!!!!εγω εγραψα στο αλλο forum,και πραγματικα ειχα την εντυπωση οτι θα τον γνωριζαν πολλοι περισσοτεροι κιθαριστες του forum.

τουλαχιστον εκανα ενα καλο.....εδωσα την ευκαιρια σε πολλους(απο οτι αποδειχτηκε) να γνωρισουν αυτον τον καταπληκτικο κιθαριστα,συνθετη,φωνη,και να ακουσουν και δουλειες του μιας και ο τυπος εχει, παρα μα παρα πολυ υλικο για ακουσμα.

επισης εχει και ιδιαιτερο κιθαριστικo style το οποιο σε οδηγει σε δρομους fusion,jazz,blues ξεφευγοντας απο τα κλασικα ''αποστειρωμενα'' ''κρυα'' αγευστα'' σολο......

Πράγματι παιχτούρα ο Richie... Οι συνεργασίες με τον Howe πολύ καλές, όπως είπε και ο Fusion.. Έχω όλα τα cd και των δύο.. Νομίζω όμως ότι, όταν άφησε το shred και το γύρισε σε πιο blues rock ύφος, έβγαλε το καλύτερο αποτέλεσμα..

Για παράδειγμα το αρκετά υποτιμημένο Get Up, προσωπικά μου αρέσει πολύ. Το κορυφαίο cd του ωστόσο, μάλλον είναι το Return of the mother head's family reunion... Δισκάρα απίστευτη...  ;) ;)

rossi είπε:
γεια χαρα παιδες!!!!εγω εγραψα στο αλλο forum,και πραγματικα ειχα την εντυπωση οτι θα τον γνωριζαν πολλοι περισσοτεροι κιθαριστες του forum.

τουλαχιστον εκανα ενα καλο.....εδωσα την ευκαιρια σε πολλους(απο οτι αποδειχτηκε) να γνωρισουν αυτον τον καταπληκτικο κιθαριστα,συνθετη,φωνη,και να ακουσουν και δουλειες του μιας και ο τυπος εχει, παρα μα παρα πολυ υλικο για ακουσμα.

επισης εχει και ιδιαιτερο κιθαριστικo style το οποιο σε οδηγει σε δρομους fusion,jazz,blues ξεφευγοντας απο τα κλασικα ''αποστειρωμενα'' ''κρυα'' αγευστα'' σολο......
Φιλε rossi οι μεγαλυτεροι και παλαιοτεροι κιθαριστες τον γνωριζουμε.

Ειναι 90ς κιθαριστας.Φοβερος παιχτης.Εχω δει και τους τρεις σε live,σαν το Govan ομως!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα