Rest My Bones

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Χαιρετώ την ομήγυρη. Ανεβάζω ένα κομματάκι που ολοκλήρωσα σήμερα υπό αντίξοες συνθήκες (από ζέστη μέχρι blue screen, να 'ναι καλά το autosave) ενώ έπαιζε πολύ καιρό σαν ιδέα στο μυαλό μου. Μάλλον τα 'χω πάρει που είμαι ακόμα Αθήνα. >:(

Εντζόι ιφ γιου γουίλ

Αν σας έρθει να το ακούσετε, δυνατά παρακαλώ.

Μου άρεσε πολύ Σπύρο!

Δυναμικό riff και ωραία σόλο. Επίσης η προσθήκη του slide σε ένα σημείο μου άρεσε πολύ.

Η μόνη μου "διαφωνία" είναι τα "βραχνιασμένα" φωνητικά. Θα προτιμούσα να τραγουδούσες κανονικά όπως σε προηγούμενα κομμάτια σου. :)

Μπράβο!!!

Τι δυνατά βρε συ μεσημεριάτικα!

Κατ' αρχάς τα αρνητικά.

1. Λάθος ώρα το ανέβασες, αυτό το ανεβάζουν βράδυ, να χτυπάει ο ακροατής και κανένα ξύδι βρε αδερφέ, έτσι είναι φτιαγμένο το κομμάτι.

2. Δεν υπάρχει "gatrs of hell" όπως γράφεις στους στίχους βιαστικέ. ;D ;D ;D

Όλα τα άλλα είναι θετικά. ;D ;D ;D

Πολύ του γούστου μου η άτιμη η ατιμόσφαιρα που έχει το κομμάτι, και το όλο concept.

Ωραία φωνητικά, φοβερός ήχος (ειδικά στα lead), και πολύ ωραίο παίξιμο (σε κάποια σημεία ειδικά ΣΚΟΤΩ), το δε slide ταιριάζει τέλεια.

Λίγο πείραγμα νομίζω θα ήθελαν τα τύμπανα.

Και (όχι δεν θα το έγραφα) λίγο "έξω" θα μπορούσες να "φύγεις" κάποιες φορές.

Πολύ ωραίο κομμάτι.

Πέρα από τα αυτονόητα: μπράβο, πολύ ωραίο, ωραία σόλο κ.τ.λ. η φωνή είναι μιά ωραία έκπληξη, κατά την γνώμη μου και εν αντιθέση με την γνώμη του Δημήτρη! Έψαξα κι εγώ :P  για κάποια μείον αλλά δεν..... ;D  Ό Στράτος, as usual, τα είπε μιά χαρά. Πάντως μιά ομοιότητα με το underground του Tom Waits την έχει ::)

Σας ευχαριστώ πολύ για την κριτική αγαπητοί.

fusiongtr είπε:
Δεν υπάρχει "gatrs of hell" όπως γράφεις στους στίχους βιαστικέ. ;D ;D ;D
Εδιορθώθη κύριε καθηγητά.  ;D

Πάντως μιά ομοιότητα με το underground του Tom Waits την έχει ::)
Όταν αναφέρεται το όνομά Του, κάνω το σταυρό μου και χαμηλώνω το κεφάλι οπότε και κάποιες ομοιότητες είναι συχνά εκεί. Ελπίζω.

Θα ήθελα λίγο πιο lo-fi τον ήχο των τυμπάνων αλλά το κομμάτι σπέρνει. Μπράβο Σπύρε.

πολυ ωραιο! Μονη παραφωνια ειναι τα τυμπανα. (ez drummer να υποθεσω? 8)) εχουν παραπανω βαθος απο το υπολοιπο κομματι και ειναι σα να τα εβαλε καποιος προχειρα εκ των υστερων  ;)

Ξαναευχαριστώ για την ακρόαση και τις παρατηρήσεις παίδες. Τα τύμπανα του ezdrummer είναι ένα θέμα πάντα. Με τη νέα σεζόν, θα αναβαθμίσω software πιστεύω.

εξαιρετικός ηχος, ατέλειωτο sustain, πολύ ταιριαστά φωνητικά!

Μπράβο!

ίσως αν δεν υπήρχε το θέμα με τα τούμπανα να μην είχα τπτ για να γκρινιάξω και θα έλεγα πως είναι υπέροχο........................αλλά αυτά τα τούμπανα στο τέλος με ενόχλησαν πουλί ;D

Το σλάιντ ηχητικά θα το προτιμούσα με τέλε και όχι στράτο ήχο, αλλά είσαι στραβοκαστεράς τι να σε κάνω :D

Το τρυκ με το τρόπο που ακούγεται η φωνή είναι ωραίο, αλλά κάπου θα ήθελα να γυρίσεις κάποια στιγμή και στο νορμάλ, μια και έχεις ενδιαφἐρουσα φωνή.

Ταύτα είχα να δηλώσω και να συμπληρώσω πως καλό θα ήταν κάποια στιγμή να βρεις τπ παλουκάρια να κάνεις καμιά μπάντα, γιατί τη μια θα σου φταίει το ΕΖ ντραμς, την άλλη το μπάσσο κλπ κλπ. Αφού το έχεις και απ όσο ξέρω τη κουτσοβολεύεις και από πλευράς χρόνου, μη γεροντοκοριάζεις μόνος  ;D ;D Παντρέψου

samy paraga είπε:
μη γεροντοκοριάζεις μόνος  ;D ;D Παντρέψου
Είναι .... αρραβωνιασμένος. ;D ;D ;D

alderbody είπε:
εξαιρετικός ηχος, ατέλειωτο sustain, πολύ ταιριαστά φωνητικά!

Μπράβο!
Ευχαριστώ αγαπητέ μου alder. Το sustain είναι δουλειά του τερματισμένου gain ενός Laney Cub12R.

ίσως αν δεν υπήρχε το θέμα με τα τούμπανα να μην είχα τπτ για να γκρινιάξω και θα έλεγα πως είναι υπέροχο........................αλλά αυτά τα τούμπανα στο τέλος με ενόχλησαν πουλί ;D

Το σλάιντ ηχητικά θα το προτιμούσα με τέλε και όχι στράτο ήχο, αλλά είσαι στραβοκαστεράς τι να σε κάνω :D

Το τρυκ με το τρόπο που ακούγεται η φωνή είναι ωραίο, αλλά κάπου θα ήθελα να γυρίσεις κάποια στιγμή και στο νορμάλ, μια και έχεις ενδιαφἐρουσα φωνή.

Ταύτα είχα να δηλώσω και να συμπληρώσω πως καλό θα ήταν κάποια στιγμή να βρεις τπ παλουκάρια να κάνεις καμιά μπάντα, γιατί τη μια θα σου φταίει το ΕΖ ντραμς, την άλλη το μπάσσο κλπ κλπ. Αφού το έχεις και απ όσο ξέρω τη κουτσοβολεύεις και από πλευράς χρόνου, μη γεροντοκοριάζεις μόνος  ;D ;D Παντρέψου
Λοιπόν με σένα έχω άχτι μια φορά που παίζω με τέλε (όπως σε όλο το παρόν κομμάτι) να μου πεις "άκουσα τέλε".  ;D

Σε όλα τ' άλλα έχεις δίκιο. Περί μπάντας, πιθανότατα από τη νέα σεζόν, με την ήδη υπάρχουσα, να βάλουμε στο σετ και μερικά δικά μου.

Πάντως δεν παντρεύομαι με τίποτα. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε.  ;D

Jazzjoker είπε:
Λοιπόν με σένα έχω άχτι μια φορά που παίζω με τέλε (όπως σε όλο το παρόν κομμάτι) να μου πεις "άκουσα τέλε".  ;D
Για να είμαι ειλικρινής είχα την υποψία πως μπορεί και να παίζεις κάπου και με Τέλε-στο δεύτερο σόλο, αλλά για τη σλάιντ ήταν σα να άκουγα τη στράτο του Κρις Ρία  ;D ;D ;D

Εντάξει το πως έχει στο μυαλό του ο καθένας τον ήχο Τέλε, ή στράτο κλπ είναι υποκειμενικό, αλλά καθότι έχεις φάει ώρες για να πετύχεις ίσως το τελειότερο ήχο στρατ που έχω ακούσει από κοινούς θνητούς, ίσως υποσεινήδιτα σε εμποδίζει να παίξεις ήχο τέλε  ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
24
Εμφανίσεις
4K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back