Καλησπερες!Αν εννοεις πώς θα μετατρεψεις το midi file που(φανταζομαι)θα'χεις γραψει,αφου το εχεις παιξει,ενας τροπος ειναι να κανεις bounce το καναλι.Ανοιγεις το παραθυρο του mixer(με cmd+F8) & στο master fader θα βρεις την επιλογη bounce.Πατας,ακολουθεις οδηγιες & ουσιαστικα κανεις export ο,τιδηποτε midi η audio υπαρχει στο project σου(οποτε κανε solo το καναλι με το Addictive Drums)...A...& εννοειται πως μιλαω παντα για το Logic!hampis είπε:sorry για το ψιλοασχετο της ερωτησης
Τρεχω addictive drums με ηλεκτρονικα τυμπανα roland td12 και χρησιμοποιω garage band ή logic 9.Ψαχνω να βρω πως θα ηχογραφησω σε οποιοδηποτε προγραμμα αυτο που παιζω κε να το σωσω σε mp3 ή αλλο φορματ
Ευχαριστώ
Ευχαριστω φιλε το εκανα και δουλεψε, επισης βρηκα και στο GB πως το κανεις.kevin nowhow είπε:Καλησπερες!Αν εννοεις πώς θα μετατρεψεις το midi file που(φανταζομαι)θα'χεις γραψει,αφου το εχεις παιξει,ενας τροπος ειναι να κανεις bounce το καναλι.Ανοιγεις το παραθυρο του mixer(με cmd+F8) & στο master fader θα βρεις την επιλογη bounce.Πατας,ακολουθεις οδηγιες & ουσιαστικα κανεις export ο,τιδηποτε midi η audio υπαρχει στο project σου(οποτε κανε solo το καναλι με το Addictive Drums)...A...& εννοειται πως μιλαω παντα για το Logic!![]()
& εγω τοση ram εχω.Εκει που θα χρειαστεις(-ουμε)περισσοτερη ram ειναι οταν θα δουλεψεις(-ουμε)με πολλα καναλια,freeze σε διαφορα καναλια & sample players με ογκωδεις libraries.Μπες στα preferences του Logic, δοκιμασε να ρυθμισεις το latency της M-Audio & πες μου...hampis είπε:Ευχαριστω φιλε το εκανα και δουλεψε, επισης βρηκα και στο GB πως το κανεις.
Σε ενα mac με 2 gb ram και interl 2 ghz με μια m-audio fast track pro διαπιστωσα λιgo latency.Οχι πολυ αλλα αμα ειναι να γραψεις θα φανει.Μηπως χρειαζομει περισσοτερη ram ?
Παντως και στο GB που ειναι default στο minimum buffer παλι ειχα ψιλοδιακοπες...kevin nowhow είπε:& εγω τοση ram εχω.Εκει που θα χρειαστεις(-ουμε)περισσοτερη ram ειναι οταν θα δουλεψεις(-ουμε)με πολλα καναλια,freeze σε διαφορα καναλια & sample players με ογκωδεις libraries.Μπες στα preferences του Logic, δοκιμασε να ρυθμισεις το latency της M-Audio & πες μου...