RADIOHEAD NEW ALBUM/ IT'S HERE!

Λαμβανω την τιμή να σας αναφέρω πως μολις κατεβηκε
jackson.gif

Καλημερα σας. :)

Tι έδωσες για το κατέβασμα;
Εγώ θα ρωτούσα ΑΝ έδωσε κάτι για κατέβασμα...:lol:
Μα αυτό Ελαβντου θα σήμαινε ότι δεν αξίζει τίποτα!! Είμαι πολύ περίεργος να διαβάσω ένα σοβαρό άρθρο (πχ. σε καμιά Guardian) μετά από λίγο καιρό για την τύχη αυτού του πανέξυπνου επιχειρήματος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν διαβάζω βρετανικές εφημερίδες τακτικά και μάλλον, αν γραφτεί ένα τέτοιο άρθρο, θα το χάσω...

γιατί δε μπήκε το thread στο μουσική/μουσικοί ή στις κριτικές;

Anyway και γω αναρωτιέμαι για την κατάληξη του εγχειρήματος, όχι τόσο για τις αντιδράσεις των δισκογραφικών που είμαι σίγουρος θα είναι σπασμωδικές και πιθανότατα στη λάθος κατεύθυνση όπως με την περίπτωση του album του prince, όσο για το internet community. Έχουν όλοι ξελαρυγγιαστεί να κατηγορούν (δικαιολογημένα) τις δισκογραφικές για τις ακριβές τιμές των cd, και αιτιολογούν έτσι το - πολλές φορές άμετρο και ασύστολο - downloading. Εδώ όμως θα φανεί το κατά πόσο είναι ειλικρινείς καθώς οι radiohead κάνουν ρουά με το "δώστε ότι θέλετε" για το κατέβασμα...

Πάντως παρόλο που εύχομαι κάθε τύχη στο εγχείρημα τους θα έλεγα ότι είναι λάθος ότι δεν υπάρχει μέση λύση μεταξύ του box και των mp3 160 kbps... Δλδ αυτομάτως αποκλείονται μικρές ηλικίες λόγω της μη διαθέσιμης πιστωτικής και της μη δυνατότητας αγοράς cd από κατάστημα, οπότε θα πάνε στη δοκιμασμένη λύση του download από p2p... Ούτε ο casual ακροατής τους μπορεί να διαθέσει 40 λίρες παίρνοντας το box με 2 βυνίλια τα οποία πιθανότατα δε θα ακούσει ποτέ, ενώ δεν είναι απαραίτητο ότι του αρκούν τα mp3. Anyway τέρμα η γκρίνια οι τυπάδες είναι άπαιχτοι και δείχνουν το δρόμο.

Για το μουσικό μέρος θα σχολιάσω όταν το καλακούσω...

πληροφοριακα να αναφερω οτι είναι πολυ ευχαριστη εκπληξη οτι τα mp3 των 160kpbs είναι τόσο καλής ποιότητας που κάποιος βλέποντας της συχνοτική αναλυση θα νόμιζε ότι ειναι 320kbps.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εχω την εντυπωση οτι θα βγει και σε κανονικό cd αλλα μετά τις 3 Δεκεμβρίου.

Για το επιχειρηματικό κομμάτι δεν ειμαι γνώστης,αλλα θεωρώ οτι κάνουν το πλέον λογικό κ εξυπνο "αφού όλοι θα το κατεβάσουν ούτως ή αλλως ,ας το δωσουμε ετσι,αυτοί που θα το αγόραζαν θα το αγοράσουν..." και είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Για το θεμα του discbox,κατι παρόμοιο είχε συμβεί και με το amnesiac και λιγότερο με το hail to the thief που είχαν κ special/limited editions.Μαλιστα στο amnesiac έχω την εντύπωση οτι αρχικά είχε κυκλοφορήσει μόνο το βιβλιαράκι και μετά ο δισκος στην κανονική μορφή.

Κατά τα άλλα,reckoner,videotape και 15 steps.

Ευφυέστατη η κίνηση των Radiohead (για την τζάμπα διανομή).

Κατάφεραν να δημιουργήσουν τρελό σούσουρο για ένα μέτριο άλμπουμ, πριν ακόμα την κυκλοφορία του.

http://www.last.fm/music/

Δειτε τα weekly top tracks!

Πληροφοριακα(και αναφορικα με το λινκ αυτο),το in rainbows (το κανονικο cd) εχει 10 κομματια. :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ευφυέστατη η κίνηση των Radiohead (για την τζάμπα διανομή).

Κατάφεραν να δημιουργήσουν τρελό σούσουρο για ένα μέτριο άλμπουμ, πριν ακόμα την κυκλοφορία του.
:oΜέτριο δεν είναι καθόλου φίλε losthighway. 8)...Μα καθόλου μέτριο όμως...Αντιθέτως το θεωρώ ανώτερο και του Amnesiac και του Hail. 8)

άντε να μην πω και του KidA. :o :o :-X..τέλοςπα. 8)...Διευκρυνίζω ότι είμαι οπαδός του γκρουπ από τότε που έπινα γαλατάκι μαμίσιο. 8)..ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ....δικαια στα καλύτερα του 2007....!!!

(γνώμη μου)

Trending...

Νέα θέματα

Back