R.I.P. Midnight

Evilnye

Μέλος
Πόντοι
36
Πάει και η φωνή των Crimson Glory, o Midnight, μόλις σήμερα.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=123282

http://florida.newschex.com/sarasota-florida/former-crimson-glory-singer-midnight-dead-at-47-july-8-2009-blabbermouthnet/

Spread your wings you can fly

But the dove is never free

In painted skies that shade the color

of your dream

Only nightmares are real

Confusion conceals the only reason

for the feelings you can't hide

ΕΛΑ ΡΕ, οχι.

Δεν ημουν μεγαλος φαν των Glory αν και τα 2 πρωτα αλμπουμ ηταν ΑΠΑΙΧΤΑ.

R.I.P

Πάντως έχει πέσει περονόσπορος τον τελευταίο καιρό :o

R.I.P

Ε όχι ρε παιδιά και αυτός! :o :-[

Τι να πω! ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΦΩΝΗ!!!

Ας αναπαυθεί...

:o Πότε κι αυτός; :( Δε μου άρεσαν ποτέ οι δουλειές του αλλά.... sad news again :(

Στενοχωρη8ηκα παρα πολυ ο midnight ηταν μορφη στο heavy metal κ το ειχε αποδειξη...αλλα το ρημαδι αυτο τον καταστρεψε...R.I.P my friend your voice lives in heaven....τεραστια απωλεια.....ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως εφυγε......

THE LOVE WILL NEVER DIE......

Καπου είχα διαβάσει ότι ο τύπος είχε πάει και απομονώθηκε για 1-2 χρόνια σε μια σπηλιά, και από εκέι τον μαζέψανε κάτι καλόγριες και τον "έπεισαν" να ξαναγίνει άνθρωπος... Μονο και μόνο για αυτό αξίζει... Αλλά και η φωνή του παρ'όλο που δεν μου πολυάρεσε (και με έπρηζε μια πρώην μου με τους Crimson συνέχεια) ήταν πραγματικά μοναδική.

Πιστεύω ότι τώρα θα κυνηγάει και πάλι καλόγριες σε αέρια κατάσταση. Ρισπέκτ.

...Ουτε εγώ φαν τρελός..

Αλλά η αξία πρέπει να αναγνωρίζεται....RIP

Εχει βγει το δρεπάνι και μαζεύει....

Γαμώ τον μπελά μου τι γίνεται ρε γμτ.... Μετά τον Baker , πάει και ο Midnight..... Δύο φωνάρες που λάτρευα μας άφησαν... :-[ :-[ :-[ :-[ Κρίμα... Πάντως τα 2 πρώτα των Crimson Glory δεν θα πάψουν να με συγκλονίζουν ποτέ...

"total kidney and liver failure"...ελπίζω να μην έπνιγε τον εαυτό του στο αλκοόλ όλα αυτά τα χρόνια.

Μυστήρια φιγούρα όσο λίγες αλλά με απίστευτη επιρροή στη μουσική.

We will miss you.

Ασφαλώς και είχε χρόνιο πρόβλημα με το αλκοόλ (δεν ξέρω και για drugs) πράγμα που τον οδήγησε εκτός Crimson Glory και τον έκανε να χάσει τη φωνή του... Οι προσωπικές του δουλειές μάλλον προς το μέτριο ήταν αλλά οι δύο πρώτοι δίσκοι των Crimson Glory και το maxi single Dream Dancer που μεσολάβησε (διότι το τρίτο άλμπουμ των Glory ήταν πολύ κατώτερο) θα παραμείνουν ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΙ εις τους αιώνας των αιώνων αμήν... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΝΗ, με απίστευτη χροιά, μέταλλο και έκταση αν και μυστήρια προσωπικότητα (αυτά περί απομόνωσής του αληθεύουν). Όπως και να χει όμως τα "Crimson Glory + Dream Dancer" (1986) και "Transcendence" (1988) είναι τόσο ποιοτικοί δίσκοι με τόσο τέλειες μελωδίες και συνθέσεις που δεν μπορείς παρά να υποκλιθείς στο μεγαλείο τους και ακόμα και 20+ χρόνια μετά ακούγονται τόσο φρέσκοι και εμπνευσμένοι... Another lost reflection... R.I.P.

Evilnye είπε:
Πάει και η φωνή των Crimson Glory, o Midnight, μόλις σήμερα.
Rip σε όλους τους. Πρέπει να διοργανώνεται κατι πολύ γαμάτο στα φεστιβάλ εκει απάνω φέτος το καλοκαίρι...

govanmaniac είπε:
Μετά τον Baker , πάει και ο Midnight..... Δύο φωνάρες που λάτρευα μας άφησαν... :-[ :-[ :-[ :-[ Κρίμα... Πάντως τα 2 πρώτα των Crimson Glory δεν θα πάψουν να με συγκλονίζουν ποτέ...
+12:5 και από εμένα...

Κρίμα. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά αυτή... :-\

Trending...

Νέα θέματα

Back