- Πόντοι
- 4,208
Καλησπέρες.
Ένα πρωί λαμβάνω pm από τον φίλτατο RemaliFrank, που έλεγε ότι ήθελε ένα κομμάτι σε ελάχιστες μέρες για κάποιο project*.
Κοκομπλόκο.
"Βρε ρεμάλι μου, έτσι φτιάχνονται τα κομμάτια?" του λέω.
Με άπειρη διαλλακτικότητα μου απάντησε .... "Ναι". ;D ;D ;D ;D
Κοιμήθηκε ο Θεός και έγραψα το θέμα σε μια μέρα.
Και μετά?
Το άκουσα και .... ο Τέρρυ ήταν ήδη εκεί.
Ήρθε μαζί με τον gvour και ....... γάζωσε, σκότωσε, δημιούργησε, και πήρε ενεργά μέρος στην δομή του κομματιού.
Το απογείωσε.
Είναι το πρώτο κομμάτι που γράφουμε παρέα και πραγματικά, η χαρά μου είναι σχεδόν παιδική, γιατί εκτός των άλλων, είναι και μέσα στο μυαλό μου ο αλιήτης.
Ο δε gvour συνέβαλε τα μέγιστα με τις ουσιαστικές του παρατηρήσεις, αλλά και την υπομονή του στην αντιμετώπιση του απίστευτου άγχους μου.
Μπύρες και κρασιά, εννοείται ότι βοήθησαν την παρέα στην δημιουργικότητα. ;D ;D ;D ;D
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους, καθώς και στον Ρεμάλι μας, που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία συνεργασίας.
EDIT : Τα πλήκτρα είναι midi κιθάρα (sahlophone).
Υπάρχει και εδώ
σε wav.
*Αυτό http://www.noiz.gr/index.php?topic=205376.0
Night_Friends_01.mp3
Ένα πρωί λαμβάνω pm από τον φίλτατο RemaliFrank, που έλεγε ότι ήθελε ένα κομμάτι σε ελάχιστες μέρες για κάποιο project*.
Κοκομπλόκο.
"Βρε ρεμάλι μου, έτσι φτιάχνονται τα κομμάτια?" του λέω.
Με άπειρη διαλλακτικότητα μου απάντησε .... "Ναι". ;D ;D ;D ;D
Κοιμήθηκε ο Θεός και έγραψα το θέμα σε μια μέρα.
Και μετά?
Το άκουσα και .... ο Τέρρυ ήταν ήδη εκεί.
Ήρθε μαζί με τον gvour και ....... γάζωσε, σκότωσε, δημιούργησε, και πήρε ενεργά μέρος στην δομή του κομματιού.
Το απογείωσε.
Είναι το πρώτο κομμάτι που γράφουμε παρέα και πραγματικά, η χαρά μου είναι σχεδόν παιδική, γιατί εκτός των άλλων, είναι και μέσα στο μυαλό μου ο αλιήτης.
Ο δε gvour συνέβαλε τα μέγιστα με τις ουσιαστικές του παρατηρήσεις, αλλά και την υπομονή του στην αντιμετώπιση του απίστευτου άγχους μου.
Μπύρες και κρασιά, εννοείται ότι βοήθησαν την παρέα στην δημιουργικότητα. ;D ;D ;D ;D
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους, καθώς και στον Ρεμάλι μας, που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία συνεργασίας.
EDIT : Τα πλήκτρα είναι midi κιθάρα (sahlophone).
Υπάρχει και εδώ
σε wav.
*Αυτό http://www.noiz.gr/index.php?topic=205376.0
Night_Friends_01.mp3