Quiz: ποιο synth ειναι αυτο?

Waterfall-K είπε:
Μια και καθομαστε πινοντας τον καφε μας και ακουγοντας RealFM, ας βαλουμε και ενα δυσκολο quiz. Για να δουμε ποσο καλη μνημη εχουν μερικοι πληκτραδες. Βρειτε λοιπον απο την παρακατω φωτο (η οποια δειχνει το Data-Dial του synth) ποιο synth ειναι αυτο.
Tea_Blue.gif

image.png
Κουμπί από καζανάκι  ;D (αφού μοιάζει... :))

Άει ρε παπάρα από δω, μας δουλεύεις όλη μέρα. ;D ;D ;D ;D ;D

Και τώρα εξηγούνται όλα:

Waterfall-K είπε:
Οταν βρεθηκα μπροστα του μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα πολυ. Κυριως απο την κατασκευη του, την πολυ λεια επιφανεια του και το minimal control panel του, το οποιο εχει μονο το Data-Dial
Δηλαδή εσύ εντυπωσιάζεσαι μόνο από χ@στρες και από γιαμάχα. ;D ;D ;D ;D ;D

Sorry, αλλα μολις ειδα αυτο το καζανακι μπροστα μου με αυτο το κουμπι το μυαλο μου πηγε κατευθειαν σε Data-Dial απο synth. ;D Δεν εχω ξαναδει τετοιο κουμπι σε καζανακι κι ετσι πηρα φωτος.
mock.gif

Χα χα καλό !!!!!!

Και λέω κάπου το έχω δει αυτό το το synth ;D ;D..

Ψιλό digitalia πάντως..προτιμώ κάτι σε knob!,

cyclops είπε:
Δηλαδή εσύ εντυπωσιάζεσαι μόνο από χ@στρες και από γιαμάχα. ;D ;D ;D ;D ;D
Ελα πες μας τωρα, ποση ωρα εψαχνες? ;D

πωω  μας εκαψεεεεε..............  

Κ δεν μου φανηκε ασχημο σαν αισθητικη ,λεω  "κοιτα wheel απο χρωμιο και με πλαισιο γυρω του..."

Αλλα εχω κ γω quiz, για πες μας waterfall k ποια συνθς ειναι στην παρακατω φωτο,των οποιων διακρινονται τα knobs  τους;

Hint: ονειρο ζωης του waterfall να μαζεψει 40 χιλιαδες ευρω ,να τα αποκτησει και να τα τοποθετησει σε σειρα ετσι ωστε να πετυχει 12 νοτες πολυφωνια...

12-moogs-all-1.jpg

Hint 2: αρχιζει απο μου και τελειωνει σε -ουγκ βογιατζερ.( κ οχι όουγκ  ;) )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
χαχαχα τωρα το ειδα!!!! Φοβερος!!!

Παντως εμοιαζε με το pa50 αλλα οταν ειπες δεν εχει πληκτρα εκει το χασα τελειως.

Τι μας εστησες!!

Στάθης είπε:
Hint: ονειρο ζωης του waterfall να μαζεψει 40 χιλιαδες ευρω ,να τα αποκτησει και να τα τοποθετησει σε σειρα ετσι ωστε να πετυχει 12 νοτες πολυφωνια...
Μια φωτο = 1000 λεξεις, ή 37400 πεταμενα ευρω. ;D(Μόουγκ προφερεται παντως)

Waterfall-K είπε:
And the winner is: Taskor! ;D
pmpl.gif
pmpl.gif
pmpl.gif

image.png
Waterfall-K  εισαι χειμαρος/καταρακτης ονομα και πραγμα. κατουρα και λιγο μεσα. ολο στο καπακι και στα παπουτσια πηγε.  ;D

Στάθης είπε:
Ναι αλλα εγω ειμαι horiatizzz , και ως ουγκανος θα το προφερω ουγκ  :P
Καλα και γω Μουγκ το λεω, αλλα λεμε τωρα. :P

Waterfall-K  εισαι χειμαρος/καταρακτης ονομα και πραγμα. κατουρα και λιγο μεσα. ολο στο καπακι και στα παπουτσια πηγε.  ;D
Αυτα που βλεπεις ειναι νερα. Εγω πηγα πριν λιγο στην διπλανη, και βγαινοντας πηρε το ματι μου το "Data-Dial" του καζανακιου και το πηρα φωτο. 8)

Τεσπα, αντε και του χρονου να ειμαστε καλα. Παρτε και μια Χριστουγεννιατικη φωτο απο τη Moog, η οποια με μονο 2200€ επιπλεον σου μετατρεπει το Voyager σου σε Xmas Tree Edition. ;D

Xmas_Moog.gif

Θα λεει και τα χριστουγεννιατικα τραγουδακια με την κλασσικη χροια της τετραγωνης κυματομορφης; Και θα ειναι και moog κυματοφορφη; Best deal  :)

πιες:το ατιμο το hue δεν αλλαζει το ασπρο ε...

το αριστερο συνθ δεν αλλαζει το χρωμα του γιατι η διαδικασια του hue/saturation μεταβαλει μονο χρωματα και οχι το ασπρο(που στην ουσια ειναι ολα τα χωματτα). Αυτο γιατι θεωρησα πως επεξεργαστηκες την φωτο με αυτη τη διαδικασια,τωρα το "πιες" ειναι το p.s. αλλα που να αλλαζεις τη γλωσσα στο πληκτρολογιο...  ;) 

λογω των faders και των αριστερων controls σο κλαβιε θα πω arp,τωρα το μοντελο αν το ξερα καλα θα ηταν :-)

Στάθης είπε:
λογω των faders και των αριστερων controls σο κλαβιε θα πω arp,τωρα το μοντελο αν το ξερα καλα θα ηταν :-)

Οχι. sorry...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back