Quiz: ποιο synth ειναι αυτο?

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
Πόντοι
1,848
Μια και καθομαστε πινοντας τον καφε μας και ακουγοντας RealFM, ας βαλουμε και ενα δυσκολο quiz. Για να δουμε ποσο καλη μνημη εχουν μερικοι πληκτραδες. Βρειτε λοιπον απο την παρακατω φωτο (η οποια δειχνει το Data-Dial του synth) ποιο synth ειναι αυτο.
Tea_Blue.gif

image.png

Μπααα....
reading2.gif

Ρε παιδια, τι Alpha Juno-2 και Oasys μου λετε? Τη φωτο που εβαλα την ειδατε? Βλεπετε πουθενα μαυρο χρωμα? Τα δυο synths που λετε ειναι μαυρα, και το χρωμα γυρω απο το Data-Dial τους ειναι μαυρο. Το Data-Dial του Oasys μοιαζει αλλα ειναι μαυρο, το Data-Dial του Juno δεν μοιαζει καν. 8)

Θα έλεγα Korg M3 που είναι και άσπρο-γκρι, αλλά πολύ γυαλιστερό μου φαίνεται το dial στη φωτογραφία.

Ενταξει τώρα τα χρώματα στις φωτογραφίες στο νετ από κινητό είναι γνωστό ότι ειναι αλλα αντ αλλων... Αμα ειναι κοντα το φλας όχι ασπρο, αλλα πρασινο με μπλε βουλες μπορει να βγει το μαυρο..με σου πω και με ελεφαντακια... ;D ;D ;D

Τωρα στο ότι δε μοιάζει...σε αυτό εχεις δικιο αλλα ξερεις πως πανε αυτα. Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται που λενε και το juno ηταν ανεκαθεν μεγαλος ερωτας μου..  :)

Η φωτο τραβηχτηκε χωρις φλας και αποτυπωνει μια χαρα αυτο που δειχνει. Αντε να βοηθησω και να περιορισω λιγο τις επιλογες και το ψαξιμο σας.

Δεν εχει πληκτρα...
tea_RED.gif

Waterfall-K είπε:
Η φωτο τραβηχτηκε χωρις φλας και αποτυπωνει μια χαρα αυτο που δειχνει. Αντε να βοηθησω και να περιορισω λιγο τις επιλογες και το ψαξιμο σας.

Δεν εχει πληκτρα...
tea_RED.gif
Αντε αντε στο πιατο σας το εδωσε  ;)

ΕΙΝΑΙ VST  ;D ;D ;D ;D

αυτο το δεν εχει πληκτρα με μπερεψε ακόμα περισσοτερο.

εγω νομιζα οτι αφου δεν ειναι juno θα ειναι jx

8_JX10-AlphaDial-580x435.jpg

αλλα χωρις πληκτρα και άσπρο???  θα σκασω!! ??? ??? ???

Κάποιο σπάνιο πρέπει να είναι, καθότι ψάχνω εδώ και μια ώρα σε όλα τα δωμάτια που έχω στημένα όλα τα αναρίθμητά μου synths και modules, αλλά δε βρίσκω τίποτα. Δεν το παίρνει το ποτάμι καλύτερα; ;D

cyclops είπε:
Κάποιο σπάνιο πρέπει να είναι, καθότι ψάχνω εδώ και μια ώρα σε όλα τα δωμάτια που έχω στημένα όλα τα αναρίθμητά μου synths και modules, αλλά δε βρίσκω τίποτα. Δεν το παίρνει το ποτάμι καλύτερα; ;D
εγω εψαχνα στο google λιγο, μου θυμιζε το pa50 , εμοιαζε λιγο, μετα ειπε rack. στο σπιτι δεν εχω πολλα για να δω και οσα εχω δει ολιγα δεν εχω παρατηρησει τετοιες λεπτομερειες. Εψαξα και στα rack λιγο τιποτα.

ΧΑΧΑΧΑ ειμαι εξυπνακιας.

Tην φωτο την τραβηξα ο ιδιος ακριβως ενα μηνα πριν. Οταν βρεθηκα μπροστα του μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα πολυ. Κυριως απο την κατασκευη του, την πολυ λεια επιφανεια του και το minimal control panel του, το οποιο εχει μονο το Data-Dial που βλεπετε στην φωτο!

Πολλα ειπα. Η σειρα σας...
84knit.gif

Μας έβγαλες την ψυχή ρε συ Waterfall. Άντε πες ποιο είναι να πάμε παρακάτω, να βάλω κι εγώ ένα κουίζ, να το βρείτε το 2017 με το καλό. ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back