Δεν μπορειτε να προγραμματισετε ενα Rave-o-lution 309?tfotis είπε:γνωριζει κανεις πως μπορεις να προγραμματισεις το raveolution 309 γιατι απο το εγχειριδιο δεν βγαζω ακρη...
Και μετά λέμε για τους drummers που έχουν πολλά τσουμπερλέκια...Waterfall-K είπε:Πισω του ο "τοιχος" με 6 Polymorph, 6 Rave-o-lution, 2 Access Virus και κατι αλλα "ψιλα"...
Waterfall-K είπε:Αυτα δεν ειναι τουμπερλεκια Marathon. Αν και πολλες φορες ακουγονται και σαν τουμπερλεκια... 8)
Και μετά λέμε για τους drummers που έχουν πολλά τσουμπερλέκια...![]()
Αυτό είπα και εγώ...ΤΣουμπερλέκια ;D...Waterfall-K είπε:Αυτα δεν ειναι τουμπερλεκια Marathon.
...είμαι...άχρονος Κε Μανώλη :'( :'(Μανώλης Χναράκης είπε:... μάθε τουμπερλέκι ;D
όπως λέμε... άχρωμος ?marathon είπε:...είμαι...άχρονος Κε Μανώλη :'( :'(
Μήπως εννοείς τα κλαπατσίμπαλα;Εμεις στο χωριο μου τα τσουμπερλεκια τα λεμε τουμπερλεκια. Τωρα αν βεβαια εσυ εννοεις κατι αλλο, πες το. Οι τοπικες διαλεκτοι σ'αυτη τη χωρα διαφερουν...![]()
TΣουμπερλέκια λέμε εμείς (και οι Χναράκηδες απο ότι φαίνεται...) τα συμπράγκαλα. Στο είπα για να μην μείνεις με την απορία 8)Waterfall-K είπε:Τωρα αν βεβαια εσυ εννοεις κατι αλλο, πες το.
Αυτό είναι. Κι έψαχνα τόση ώρα να βρώ τη σωστή λέξη ;Dmarathon είπε:τα συμπράγκαλα.
Φυσικα. Τα Μπλιμπλικια.marathon είπε:ΤΑ συμπράγκαλα, ξέρεις τι είναι? ;D
Και όμως...τα μπλιμπλίκια είναι αυτά που έχουν φωτάκια και κουμπάκια...τα συμπράγκαλα δεν έχουν πάντα...Waterfall-K είπε:Φυσικα. Τα Μπλιμπλικια.![]()
...καλά...με συγχωρείς...σχολείο, έχεις τελειώσει? ;D ;DΜιλα Ελληνικα...
+1 @ marathonΣωστός...marathon είπε:Και όμως...τα μπλιμπλίκια είναι αυτά που έχουν φωτάκια και κουμπάκια...τα συμπράγκαλα δεν έχουν πάντα...
Εγω αναφερομαι στο ειδος των συμπραγκαλων με τα φωτακια και τα κουμπακια, ξερεις, πως ειναι τα μπλιμπλικια? Τετοια.... ;Dmarathon είπε:τα μπλιμπλίκια είναι αυτά που έχουν φωτάκια και κουμπάκια...τα συμπράγκαλα δεν έχουν πάντα...